Wkono

Hvordan lage et konsulentfirma forslag

Et konsulentfirma forslaget er et dokument sendt fra en konsulent til en potensiell klient beskriver en jobb de ønsker å ta på og under hvilke forhold de vil gjøre det. Prosessen med å skrive et konsulentfirma forslag skjer vanligvis først etter konsulent og potensielle kunden har diskutert jobben på lengden. Trinnene nedenfor vil guide deg gjennom hvordan du oppretter et konsulentselskap forslag, inkludert detaljer om hva som må gjøres før du skriver et konsulentselskap forslag, hvilken informasjon som skal inkluderes og holde tilbake, og hvordan du kan øke utsiktene til landing jobben.

Trinn

Hvordan lage et konsulentfirma forslag. Lær så mye du kan om jobben under vurdering.
Hvordan lage et konsulentfirma forslag. Lær så mye du kan om jobben under vurdering.

Lage din egen rådgivning forslag

 1. 1
  Lær så mye du kan om jobben under vurdering.
 2. 2
  Identifisere rollen som konsulent i jobben.
  • Gå den potensielle kunden arbeidssted og snakke med dem det gjelder. Hvis du håper å konsultere om en tvist mellom ledelse og ansatte, for eksempel snakke med representanter for begge parter. Finn ut nøyaktig hva kunden er ute etter i en konsulent, tidsrammen av jobben, og de ønskede resultater.
  • Finn ut om den potensielle kunden ønsker en konsulent for å gi generelle råd, foreslå og gjennomføre en bestemt løsning, eller bare observere og rapportere. Lær detaljer om noen annen konsulent involvert.
 3. 3
  Konstatere engasjement av den potensielle kunden, både økonomisk og tidsmessig, til konsulenten.
  • Noen kunder ønsker en konsulent for enhver pris, mens andre er villige til å ofre bare en liten sum. Klienten kan være lurt konsulent for en ubestemt periode, eller bare for en dag eller to. Ikke skriv et konsulentselskap forslag hvis klienten synes usikkert om forventninger til en konsulent.
 4. 4
  Begynn ditt forslag ved å ta den til den potensielle kunden.
 5. 5
  Identifiser jobben under vurdering i første ledd. Beskriv diskusjonene du allerede har hatt angående jobben.
 6. 6
  Indikere hvorfor du er spesielt kvalifisert til å rådføre seg om denne jobben.
 7. 7
  Liste, ved hjelp av strenge terminologi og spesifikke detaljer, resultatene klienten vil se fra deg konsultasjon.
 8. 8
  Angi hvordan du vil oppnå disse resultatene. Vær konkret om metoder, tid og kostnader. Ikke vær redd for å inkludere originale ideer og nye praksiser.
 9. 9
  Beskriv hva du forventer fra klienten under høringsprosessen med hensyn til personell, tilgang til arbeid nettsteder, og utstyr. For eksempel navn folk som du forventer å jobbe med heltid, liste de sektorene som du vil ha tilgang til, osv.
 10. 10
  Liste, i detalj, hva du ikke skal gjøre under en konsultasjon. Isolere problemet du vil møte, og indikerer at relaterte problemer som ikke er inkludert i dette forslaget.
 11. 11
  Beskriv eventuelle ekstra kostnader, for eksempel måltider, hotellrom, transport, osv.., At den potensielle kunden vil medføre for konsulenten.
 12. 12
  Foreslå en pris for konsultasjon.
 13. 13
  Like ved gjentok din egnethet for jobben, din forberedelse til konsultasjon, og din tillit i å oppnå resultater.
 14. 14
  Signer og dater forslaget, etterlot seg en plass for kundens signatur.

Tips

 • Forslaget ditt bør være mer av en bekreftelse enn et prospekt, med andre ord, bør du og kunden allerede kjenner hverandre, har diskutert jobben på lengden, og nådde en slags forståelse med hensyn til å koste.

Advarsler

 • Aldri begynne å lage et konsulentselskap forslag uten full kjennskap til den aktuelle jobben. Du er mindre sannsynlig å lande en jobb jo mindre du vet om det, og mer seriøst, du er sannsynlig å møte kostnadsoverskridelser og klient tvister i tilfelle at du inngå en jobb hvor du er ukjent med de hensyn.

Ting du trenger

 • Nærmere opplysninger om art, omfang, og forventede resultater av høringen