Wkono

Hvordan være en god medarbeider

Å være en vellykket ansatt er lik kjører et enkeltmannsforetak med lav risiko og begrenset kunder. Du lytter rundt etter hva din primære kunder (sjefen) ønsker å få ut av deg. Deretter lærer du og faktisk få deg til å oppnå de ønskede oppgaver. Her er 20 tips og mer om hvordan å overleve og beholde jobben.

Trinn

Hvordan være en god medarbeider. Oppfør profesjonelt.
Hvordan være en god medarbeider. Oppfør profesjonelt.
 1. 1
  Oppfør profesjonelt. Dette er en bedrift, ikke en lekeplass. Folk snakker, og arbeiderne vet forskjellen mellom en person som er morsom å jobbe med, og en person som alltid er tull. Fun betyr en god personlighet, en vits eller to, og et smil. Tull er å kaste bort tiden din og andres, blir ofte off-oppgave, og ofte blir sett stående i arbeidsområdet til andre i stedet for i ditt eget.
 2. 2
  Lær å ta kritikk grasiøst. Den vil gi deg verdifulle ideer om hva folk forventer av deg, noen svake områder, og hva du trenger å jobbe med først. Hvis en sjef eller kollega kritiserer deg på en måte som gjør vondt eller sint deg, vent til du kul / roe ned og spør dem om du kan snakke med dem. Fortell dem hvordan du følte, men fortell dem at du ønsker å løse problemet og ønsker dem til å snakke med deg om hva som må endres.
 3. 3
  Lær å gjøre jobben din, og gjør det godt. Enten det er menial og kjedelige, eller tøff og høyt betalende, lære hvordan du gjør jobben, uansett hvor vanskelig du tror det kan være. Lønn er oftest basert på mange års erfaring, din evne til å gjøre jobben din, ansiennitet med selskapet, og din utdanningsbakgrunn. Hvis du ikke vet hvordan du gjør noe, finn ut, ikke lage unnskyldninger for hvorfor du ikke gjorde det.
 4. 4
  Dyrke gode relasjoner med personer i organisasjonen, de er eksperter på sine avdelinger. Behandle alle medarbeidere med høflighet, respekt og vennlighet fordi de holder mer makt enn du er klar, og ditt rykte med dem saker. Ikke heng ut med andre ansatte som mishandler, respektløshet, eller snakke ned til andre.
 5. 5
  Når du får muligheten til å lære en ny ferdighet, får opplæring for en annen aktivitet, eller ta et studie kurset betalt av arbeidsgiver - gjør det! Cross-trening, nye ferdigheter, og videre utdanning viser at du er intelligent og verdi livslang læring. Hvis det kommer til stykket, og folk la gå, du stå en bedre sjanse for å bli beholdt enn de som bare kan gjøre én ting.
 6. 6
  Opprettholde en ren jobb ytelse posten. Gjøre en god jobb, møter opp i tide, holde et godt oppmøte historie. Når du finner ut at noen har latt vært å gå, du ofte finne ut senere at det var underliggende forhold som førte til oppsigelsen sin - inkludert hyppige fravær, tapte tidsfrister, irettesettelser for uprofesjonell atferd, eller for mange klager fra kunder. Hvis du ikke gjør det, trenger du ikke har plass til å forhandle.
 7. 7
  Være på gang. Kommer alltid tidlig. Være minst 15 minutter for tidlig hver dag. På den måten, hvis du kjører sent, vil du være på gang. Hvis du har til å parkere langt unna, vil du gå inn og fremdeles ikke komme for sent. Hvis kunden er tidlig, vil du være der for å hilse ham eller henne, og ikke la noen venter på deg - selv om du ankommer i tide.
 8. 8
  Spør din veileder hva forventningene for produktiviteten er. Dette vil umiddelbart få deg til å skille seg ut fra 95% av de andre ansatte. Mener hva du spør og følge med på dine løfter.
 9. 9
  Bli en del av løsningene. Avslutt maser om hva som er galt og begynner å bli tydelig om hva som er rett! En positiv holdning går langt med mange veiledere. Når du går til sjefen med et problem, gå med minst ett forslag i tankene for en løsning. Selv om sjefen ikke tar ditt forslag, vil du se ut som en problemløser, ikke en klager. Sjefen din har sine egne private liv å forlate på døren, så gjør du. Hvis du fortsetter å hope seg på følelsesmessige bagasjen, da sjefen din kan se at du ikke kan balansere ditt personlige liv fra arbeidet ditt liv. De vil ikke nærme deg når de ønsker å spørre ansatte om kanskje åpne døren råd når det gjelder arbeidsrelaterte gruppe innsats.
 10. 10
  Ikke dra føttene. Vi mener dette på en bokstavelig måte. Plukk føttene opp og gå stolt, og få rett til arbeid - ikke utsette eller la ting drar opp til fristen, og deretter hoppe i å få det gjort på en rask kave på slutten. Det gjør sjefen din gal. Få et rykte for å ha din handle sammen mer enn folk flest.
 11. 11
  Være stille og jobbe. Avslutt sladre og få til å fungere. Din arbeidsgiver ikke betaler deg å sladre. Selvfølgelig, du ønsker å etablere en god rapport med dine medarbeidere, og litt chatting er uunngåelig og ønskelig. Men å bruke en halvtime regaling dine medarbeidere med den forrige kveldens opplevelser vil ikke gjøre sjefen din elsker deg. Når en av dere snakker mye, er to av dere ikke jobber mye. Merk: hvis sjefen går av og to av dere snakker, ingen big deal, men bryte opp samtalen slik at sjefen ikke vil se det samme synet på vei tilbake. Det samme gjelder for en gruppe av deg. Hvis du er del av en gruppe som snakker når sjefen går forbi, diskret unnskylde deg selv å gå tilbake til området ditt etter noen sekunder. Hvis sjefen din hører at du sladre bak ryggen eller planlegger et hemmelig møte for å nærme sjefen din er ikke løsningen. Dette kan bare gjøre at du ser ut som en pådriver eller conspirer.
 12. 12
  Alltid være produktiv. Ikke la papir sitte på pulten din i dagevis. Få arbeidet gjort og gå videre til neste ting så raskt som mulig.
 13. 13
  Ikke kle deg som din co-arbeidere, kjole så godt eller bedre enn sjefen din. Close-toe sko, full-lengde slacks og skjorter som ikke viser cleavage eller hår på brystet er det beste alternativet. Når du er i tvil, ikke bære det.
 14. 14
  Hold hodet høyt og være trygg. En rolig, sikrede energi vil ta deg mye lenger enn å bære deg i en krum opp ballen.
 15. 15
  Frivillig eller være aktive i prosjekter for å få jobben gjort. Ikke bekymre deg om hvem som får kreditt - sjefen din vet mye mer enn du tror. Være en lagspiller. I tillegg gjør frivillig arbeid du velge den delen du vil spille. Hvis du ikke velger, sjansene er det vil bli valgt for deg. Uansett vil du være ansvarlig for noen fasett, så være en av de første til å gå fremover når du kan.
 16. 16
  Ikke bruke mye tid på personlige telefonsamtaler. Det arbeides for arbeid. Dette inkluderer telefoner fra ektefeller. Hvis telefonen din er satt gjennom av en resepsjonist eller sekretær, være trygg på at de ikke vil nøle med å fortelle andre at du får personlige samtaler "hele tiden".
 17. 17
  Bli sent, selv om det er bare 15-20 minutter. Folk merker som driver for døren på 17:30. En av de beste bruker av denne tiden er å organisere arbeidet plass for i morgen. Ta deg tid til å sette bort løse papirer, tomme kaffekopper, tørke ned overflater, og finne ting du trenger.
 18. 18
  Tilby junior ansatte veiledning og oppmuntring. Tilby å vise dem tauene eller tilby treningstips. Husk hvordan det føltes å være nybegynner. Være en mentor. Hvis du ikke er sikker på at noen forsto noe, være villig til å spørre om de trenger hjelp. Ikke gjør jobben for dem, lære dem i stedet. Vær forsiktig med hva du sier til nye medarbeidere, ikke lufte din misnøye, frustrasjoner, eller mellommenneskelige konflikter. Ikke sladder.
 19. 19
  Aksept er nøkkelen. Ikke krangle mye, sjefen din oppfatning er alltid rett for henne eller ham, så hvis du fant noe galt, prøv å forstå sjefens perspektiv, men uten å krangle. Bruk en god og rolig måte å forstå problemet punkt. Du kan bare innse at ting skjer for en grunn, og ikke nødvendigvis ikke for en sesong. Retningslinjer blir gjennomført på grunn av det gode for helheten.
 20. 20
  Være anerkjennende, alltid si takk når en sjef eller en co arbeideren gjør noe bra for deg, vil det alltid motivere dem til å gjøre mer godt for deg.