Wkono

Hvordan bli et hotell resepsjonist

Hotel resepsjonister er ansvarlig for å hjelpe gjestene til å gjøre bestillinger, ønsket folk velkommen til hotellet, besvare spørsmål og møte behovene til gjestene under oppholdet. Resepsjonister er forventet å være vennlig, profesjonell, responsiv og i stand til å multitaske. Med den amerikanske Bureau of Labor Statistics anslå at feltet vil vokse med 14 prosent før 2018, er det nok av muligheter for resepsjonister interessert i å jobbe for hoteller. Bli et hotell resepsjonist ved å få kontor og gjestfrihet erfaring, og viser potensielle arbeidsgivere at du kan gi god kundeservice.

Trinn

Hvordan bli et hotell resepsjonist. Forstå stillingsbeskrivelsen.
Hvordan bli et hotell resepsjonist. Forstå stillingsbeskrivelsen.
 1. 1
  Forstå stillingsbeskrivelsen. Mens arbeidsoppgaver vil variere fra hotell til hotell, er det visse oppgaver som alle hotellets resepsjonister er pålagt å administrere. Disse inkluderer håndtering og kanselleringer, administrerende betalinger, svare på spørsmål, ta meldinger, administrere resepsjonen og svare telefonen.
 2. 2
  Forbered deg på å jobbe en rekke skift. Å jobbe som et hotell resepsjonist vil kreve at du jobber dager, netter, helger og noen ganger over natten. Vær forberedt på å holde en fleksibel timeplan.
 3. 3
  Få en velbalansert utdannelse. Et minimum av en high school diplom vil være nødvendig, og noen college kurs vil også hjelpe deg å bli et hotell resepsjonist.
  • Ta engelsk og kommunikasjon klasser som vil gi deg muligheten til å kommunisere effektivt muntlig og skriftlig.
  • Ta matematikk og økonomi klasser slik at du er forberedt på å håndtere betalinger og penger.
  • Se etter muligheter til å ta gjestfrihet kurs. Mange community colleges og online skoler tilbyr kurs innen reise, turisme og hotelldrift.
 4. 4
  Skaffe erfaring på kontoret og resepsjonen funksjoner.
  • Arbeid som en resepsjonist eller kontorassistent i en profesjonell setting. Dette vil hjelpe deg å lære ferdigheter som kreves av et hotell resepsjonist.
  • Besvare telefoner, hilse kunder, organisere papir og datafiler, og få erfaring administrere flere administrative funksjoner.
 5. 5
  Skjerp kundeservice ferdigheter. Å jobbe som kontorist i en detaljhandel innstilling, eller i et call center vil gi deg kundeservice opplevelse som du trenger for å bli et hotell resepsjonist.
  • Gi svar på spørsmål, løse klager, og opprettholde en munter, positiv og profesjonell holdning når du arbeider med kunder.
 6. 6
  Hold deg oppdatert med programvare og teknologi. Mange hoteller vil ha spesifikke databaser og elektroniske reservasjonssystemer som de bruker. Du må lære dataprogrammer raskt.
  • Lær hvordan du bruker Microsoft Office, inkludert Word, Excel, Access og Outlook.
 7. 7
  Sett sammen et hotell resepsjonist CV som gjenspeiler din utdanning og erfaring. Kontroller at du har en objektiv linje, som refererer til ditt mål om å bli et hotell resepsjonist.
 8. 8
  Se etter jobbmuligheter.
  • Sjekk online jobbsøking nettsteder som CareerBuilder, Monster og Indeed. Du kan utføre et søk ved hjelp av søkeord som "hotel resepsjonist" og velge byen eller staten du ønsker å jobbe i.
  • Slippe av din CV på lokale hoteller hvor du ønsker å jobbe. Be om å få snakke med sjefen og introdusere deg selv. Dette vil gi deg en sjanse til å demonstrere din profesjonelle, positiv holdning og personlighet.

Tips

 • Lære et fremmed språk. Å kunne kommunisere med internasjonale gjester vil hjelpe deg å få en jobb som et hotell resepsjonist.
 • Snakk med hotellet resepsjonister om jobbene sine. En profesjonell vil være i stand til å fortelle deg om sitt daglige arbeid, og kan gi deg noen råd om hvordan å bli et hotell resepsjonist, og hvilke ferdigheter og styrker du trenger.