Wkono

Hvordan bli en mekanisk ingeniør

Mekaniske ingeniører vil finne sine ferdigheter i etterspørselen i en rekke felt og bransjer, inkludert medisinsk, vitenskapelig forskning, konstruksjon, luftfart, akustikk, forbrenning, bil-og motorteknikk. Hvis en enhet krever bevegelse eller produksjon, design, testing, eller emballasje, vil en mekanisk ingeniør mest sannsynlig bli involvert.

Trinn

Hvordan bli en mekanisk ingeniør. Delta i matematiske konkurranser og vitenskap messer.
Hvordan bli en mekanisk ingeniør. Delta i matematiske konkurranser og vitenskap messer.
 1. 1
  Studier matematikk, naturfag og PC i videregående skole. Studer pre-kalkulus og, hvis mulig, kalkulus på et nivå, og sørg for å ta og klasser i videregående skole. Fysikk og matematisk analyse er de tilbake bein av tekniske kurs, forstå dem er nøkkelen til å få en grad. Visse typer engineering vil kreve kunnskap om programmering, lære det før enn senere.
 2. 2
  Delta i matematiske konkurranser og vitenskap messer. Prøv tekniske konkurranser, også, hvis de er aktive i ditt område.
 3. 3
  Utvikle hobbyer relatert til mekanisk engineering. Dette kan omfatte astronomi, geologi, bilmekanikere, sykkelverksted, eller til og med robotikk. Enhver form for fiksing og triksing er god praksis.
 4. 4
  Lære å bruke ulike typer. Hammers, og er et flott sted å starte, men det er mange flere typer enn det. Hvis du har muligheten til å ta et tre, metall eller plast shop klasse, gjøre det. Auto butikk er også et godt valg. Ikke glem å lære om ulike typer måleverktøy, også.
 5. 5
  Ta ting fra hverandre. Spør venner og familie til å gi deg apparater og andre maskiner som har brutt, eller samle dem billig fra garasje salg eller naboer fortauskanter. Deretter åpner dem opp og se hva som gjør dem gå. Hvis du kan sette noe sammen igjen slik at det fungerer, flott! Hvis ikke, finne ut hva som er inni, og se hva du kan lære av det før du kaster den ut. Hvis du fortsatt ikke sikker på hva som skjer der inne, slå det opp og finn ut.
 6. 6
  Utforsk innen elektronikk, som kan omfatte aktiviteter som skinke radio og datamaskin reparasjon. Bygg stereohøyttalere for moro skyld. Bygging av høyttalere krever både bonde og elektriske ferdigheter. Lær for moro skyld. Selv om elektronikk er mer nært knyttet til elektro, mekaniske ingeniører trenger, i det minste, for å kunne kommunisere med elektroingeniører. Flere og flere systemer er elektromekanisk, så det er godt å vite litt av begge deler. Noen mekaniske ingeniører har spesialisert i elektroteknikk og bli elektromekaniske ingeniører.
 7. 7
  Ta utkast klasser. Selv om enkelte tekniske skoler ikke tilbyr tegning klasser, utarbeiding klasser kan være tilgjengelig på videregående skole eller community college nivå. Hvis mulig, lære et CAD (dataassistert utkast) program eller to.
 8. 8
  Utvikle solide skriftlige kommunikasjonsevner. Dokumentasjon og tekniske skriveferdigheter er et must i mange mekaniske engineering arbeidsplasser.
 9. 9
  Oppfinne noe. Det trenger ikke å være det neste lyspære, eller til og med en ny idé. Det kan være noe så enkelt som en bøyd ledning kleshenger for å fjerne noe som alltid stikker. Det kan også være en ny prosess eller en mer effektiv måte å organisere skrivebordet eller gå om dine dag-til-dag oppgaver. Eller, se hvor langt du kan gjøre en musefelle-eller gravitasjon-drevet kjøretøy gå.
 10. 10
  Bygge noe. Monter eske møbler eller starte fra scratch. Lag en potet bærerakett. Lag din egen lava lampe eller trebuchet. Selv morsomme eller dumme prosjektene vil hjelpe deg å få brukt til å tenke på hvordan ting fungerer, og hvordan de er bygget.
 11. 11
  Ta en interesse i industrien. Hvor kommer binders kommer fra? Hva med databrikker eller gelé bønner? En del av en mekanisk ingeniør jobb er å designe ting, slik at de kan være effektivt, billig fabrikkert.
 12. 12
  Utvikle din kreativitet, også. Selv om mye maskinteknikk handler om å være systematisk og analytisk, det handler også om kreativ problemløsning. Prøve å tegne,,, spiller musikk, spille, lære og. Det vil gjøre deg til en bedre ingeniør og en mer godt avrundet person generelt.
 13. 13
  Få en universitetsgrad. Enkelte stater kan tilby sertifisering gjennom undersøkelser. De uten grader eller statlig sertifisering kan fungere som mekaniske designere eller tegnere, snarere enn som ingeniører. Sjekk også de lokale og internett oppføringer å se hva engineering arbeidsplasser er i ditt område eller områder du ikke har noe imot å flytte til som det er mulig en jobb som kan interessere deg kanskje ikke være tilgjengelig i ditt område.
 14. 14
  Bestem hva slags skole du ønsker å delta, og hvilken grad du søker.
  • Større universiteter kan tilby et bredere utvalg av kurs og muligheten til å spesialisere seg, samt bachelorgrader og vanligvis opp til doktorgrad grader mens mindre samfunnet høgskoler tilbyr vanligvis knytte grader og / eller muligheten til å overføre til en bachelor nivå college.
  • Mindre høyskoler eller tekniske skoler kan tilby mindre klasser og mer av en "hands on"-tilnærming til engineering, og de fleste tilbyr akseptert akkrediterte sivilingeniører. Noen av de beste tekniske skoler er små høgskoler: South Dakota School of Mines and Technology, New Mexico Tech og Montana Tech er eksempler på små skoler med gode ingeniørutdanninger. Vokt dere for kommersielle handel skoler som tilbyr tekniske programmer.
  • Bekreft at skoler, høyskoler eller universiteter valgfrihet tilby regionalt akkrediterte programmer.
 15. 15
  Ikke gi opp! Det er mye hardt arbeid forbundet med å få noen ingeniørutdannelse. På et tidspunkt har du sannsynligvis vil mislykkes klasser og spørsmålet ditt avgjørelse, bare fortsette å skyve, alle gode ting tar tid og krefter. Gjenerobre klasser hvis du må: en fire år ingeniørutdannelse tar folk flest om fem år.

Tips

 • Fokusere på å oppnå den høyeste karakteren i naturfag, matematikk og tekniske kurs i videregående skole. Hvis muligens få en tidlig start på kalkulus og fysikk, det vil være vel verdt det som de fleste av dine kjernen klasser er basert utelukkende på begrepene du lære av dem.
 • Dra nytte av alle muligheter til å få hands-on erfaring gjennom utdanningen din, så vel som utenfor klasserommet. På videregående skole nivå, prøv butikk klasser, spesielt tre shop hvis det er tilbudt. På universitetsnivå, se til å delta i robotikk konkurranser, hybrid og menneskelig drevne kjøretøy design prosjekter, eller selv sjekke ut konkrete kano konkurranse om den er aktiv på skolen din. Din professorer kan for å fortelle deg mer om programmene, prosjekter og forskning muligheter som tilbys på ditt aktuelle skolen.
 • Få praktisk erfaring hvis mulig. Mechanical Engineering grader er notorisk teoretisk, som krever læring og forståelse dype begreper og ligninger, studere dem og bruke dem alle muligheter du får i den virkelige verden. Viktigheten av å få praktisk erfaring i et område som du kan være interessert i kan ikke overvurderes. Hvis du ønsker å gå inn i auto design eller produksjon
 • Se etter muligheter og ressurser tilgjengelig fra profesjonelle samfunn, slik som ASME (gode muligheter til å møte og lære av studenter og fagfolk på feltet, og ofte også organiserer turer og seminarer.
 • En mekanisk ingeniør læreplanen er en streng studium som krever disiplin og hardt arbeid for å fullføre, men det er vel verdt innsatsen. Ha det gøy og holde det store bildet i tankene vil hjelpe deg å komme gjennom den. Å få venner med klassekameratene er spesielt nyttig, som er å være høflig til eventuelle pedagogiske assistenter eller lærere som gjør seg tilgjengelig.
 • Hvis det er mulig, bli med high school FIRST (For inspirasjon og anerkjennelse av vitenskap og teknologi) Robotics program. Du får jobbe på avansert nivå tekniske problemer mye tidligere enn de fleste studenter, og får en sterk fordel på college programmer.
 • Co-op programmer eller praksisplasser gir utmerket opplevelse. Den føderale regjeringen tilbyr co-op programmer sammen med junior ingeniør ansette programmer. Noen offentlige ingeniører jobber med våpensystemer og forskningsprosjekter. Sjekk Office of Personnel Management (OPM) hjemmeside for mer informasjon.

Advarsler

 • Blir for opptatt til studiet av Mechanical Engineering kan negativt påvirke dine kommunikasjonsferdigheter, spesielt med ikke-ingeniører. Vær nøye med å balansere din tid i skolen med sosiale aktiviteter; ferdighetene lært i dette miljøet kan være mer gunstig for en ingeniør karriere enn en god test klasse.
 • Ta hensyn til sikkerheten. Bruk verktøy på riktig måte, må du koble ting før du åpner dem opp, og ikke rote rundt inne i TV og CRT-skjermer. (De kondensatorer inne kan holde en farlig kostnad lenge etter at de er trukket ut.)
 • Mens noen kan tinker og oppfinne, jobber som maskiningeniør, og spesielt å kalle seg en "profesjonell ingeniør" eller visse andre titler krever en lisens.
 • Engineering er en "profesjonell" jobb og en som er i høy etterspørsel. Løn kan avhenge i stor grad på ens eksamen GPA og tidligere arbeidserfaring i feltet. Muligheten for avansement i mange selskaper vil være til stede, men det vil ta hardt arbeid for å komme til toppen.
 • Komme gjennom en fire års ingeniørutdannelse vil ikke være en tur i parken. Du vil sannsynligvis bli jobbet til bristepunktet i mange klasser. Få gode professorer er nøkkelen til å bo sunt og være i stand til å forstå materialet uten å bryte selv, se opp professor vurderinger før du registrerer deg for sine klasser!