Wkono

Hvordan bli et reisebyrå på nettet

Å være et reisebyrå kan hjelpe deg å starte en god hjem basert virksomhet eller finne et arbeid i hjemmet jobb, avhengig av hva slags reisebyrå du ønsker å være. Det er mange Internett-reisebyråer som tilbyr opplæring, sertifiseringer og muligheten til å eie din egen reisebyrå. Turoperatører 'jobben funksjoner kan variere, fra å hjelpe med booking og salg av reservasjoner for å henvise kunder til å reise booking nettsteder, der du får en del av kommisjonen. Følgende trinn kan hjelpe deg med å bli et reisebyrå på nettet.

Trinn

Hvordan bli et reisebyrå på nettet. Forskning reise skole og utdanning.
Hvordan bli et reisebyrå på nettet. Forskning reise skole og utdanning.
 1. 1
  Forskning reise skole og utdanning. Få reisebyrå trening fra eller uavhengige reisebyrå skoler.
  • Høyskoler kan tilby knytte grader eller sertifikater i reise og gjestfrihet, og kan gi en bred eller dyptgående studie av alle aspekter av reise-og serveringsbransjen.
  • Reisebyrå skoler, på den annen side kan tilby flere akselererte programmer som er spesifikke for de oppgaver en reisebyrå, for eksempel forståelse reisemål, reservasjonssystemer, salg og markedsføring.
 2. 2
  Få sertifisert. Sertifisering viser kundene at du har møtt standarder og faglig sett av en sertifiseringsorgan eller institusjon i ditt fagområde. Reiselivsbransjen har flere sertifiserende organer som er allment anerkjent.
  • The Travel Institute tilbyr flere sertifisering programmer (Certified Reise rådgiver, Certified Reise Associate eller Certified Travel Industry direktør).
  • Cruise Lines International Association (CLIA) tilbyr også sertifisering programmer som er godt respektert og anerkjent i reiselivsbransjen.
 3. 3
  Finne en jobb. For å bli et reisebyrå på nettet, finne et hjem basert jobb med et reisebyrå, eller finne en vert byrå til å hjelpe deg med å betjene reisebyrå business.
  • Arbeid med en etablert reisebyrå. Mange reisebyråer tillate deg å være hjemme basert, arbeide på nettet med sine ressurser og datastyrte systemer. Fordelen er at du kan være en direkte ansatt med støtte, ressurser, lønn og ytelser etaten tilbyr.
  • Finne en vert etaten for å starte din egen uavhengige reisebyrå. En rekke byrå tilbyr reisebyråer tjenester, markedsføringsstøtte, back office støtte og tilgang til reservasjoner portaler og reise leverandører. Hvis du arbeider med en rekke byrået, arbeider du helt på provisjon.
 4. 4
  Finn ut om reisebyrå krav om registrering i staten eller landet. Noen stater i Europa krever reisebyråer for å bli registrert som en reise selger. Denne regulatoriske krav bidrar til å beskytte forbrukeren, og sørger for at reisebyråer har fulgt lover for å selge reiser. Også har land som Australia konsesjonskrav for reisebyråer som du bør være klar over når du starter ditt reisebyrå online business. Kontroller at du sjekke med din regjerings for lokale forskrifter.
 5. 5
  Bli reise foreninger, lag og organisasjoner. Bli med reise foreninger er en fin måte å holde kontakten på nyheter og trender i reiselivsbransjen. Reise foreninger kan også tilby støtte og videreutdanning til sine medlemmer.
  • International Air Transport Association (IATA) / International Airlines Travel Agent Network (IATAN) er viktige organisasjoner til å delta hvis du vil bestille flybilletter som et reisebyrå på nettet.

Advarsler

 • Det finnes en rekke rekke reisebyråer som tilbyr tvilsomme forretningsmuligheter og tout store økonomiske belønninger med litt trening. Du vil ønske å gjøre grundige undersøkelser av en rekke reisebyråer før han. Sørg for å søke etter vert byrå anmeldelser på nettet for å se hva andre reisebyråer sier om sine erfaringer.