Wkono

Hvordan arbeide fra A kaffebar

For de som jobber for seg selv eller som frilansere, å komme ut av hjemmekontor er ofte en sunn endring som gir sosial interaksjon og lindrer kjedsomhet. Det kan også gi deg nye ideer og motivasjon, som en endring av miljøet er alltid energigivende.
Mange steder er det nå mulig å jobbe nesten hvor som helst, og kaffebarer er et populært sted å tilbringe tid på å jobbe i en mobil kapasitet. JK Rowling skrev mye av hennes Harry Potter fungerer i kaffebarer, som hun likte atmosfæren og følelsen av at hun ikke var i "isolat" som hun jobbet.

Hvis du prøver å avgjøre om å jobbe fra kaffebarer er et godt valg for deg, her er noen forslag til hvordan du kan arbeide i en kaffebar effektivt.

Trinn

Hvordan arbeide fra A kaffebar. Bestemmer hvor ofte du skal jobbe fra en kaffebar.
Hvordan arbeide fra A kaffebar. Bestemmer hvor ofte du skal jobbe fra en kaffebar.
 1. 1
  Bestemmer hvor ofte du skal jobbe fra en kaffebar. Det kan ikke være praktisk mulig å arbeide i en kaffebar daglig, spesielt hvis du har mye av referanse tekster, papirer og annen informasjon du trenger å referere til seg i hjemmet eller plass. Imidlertid bør alle frilanser kunne slot i minst én anledning en uke som er merket "komme ut av huset", slik at du kan få sjansen til å mingle med folk og suge opp energien fra å jobbe nær andre.
  Noen ganger tid du kan bruke vil avhenge av enkle å få til en kafé, for en suburban arbeidstaker det kommer til å ta mer innsats enn for noen allerede ligger i nærheten av en kafé og restaurant-distriktet. For noen vil factoring i reisetid påvirke beslutningen om hvor lenge og når du kan jobbe fra en kaffebar, så pass på å bære det i tankene.
  Det finnes ulike innfallsvinkler til tider for å arbeide i kaffebaren, for eksempel:
  • Jobber et par timer hver dag
  • Jobber en dag i uken
  • Jobber noen dager i uken
  • Arbeider en time her og der som en unnskyldning for å komme seg ut.
 2. 2
  Fokuser på kostnadene. Det er noen kostnader involvert i å jobbe fra en kaffebar, herunder de forventede kjøp fra kaffebaren selv. Husk at kaffebaren er en bedrift, og de trenger ikke å forlate deg uforstyrret hvis du ikke spiser hva deres bedrift har til å selge, så faktor i kostnadene for minst ha en kaffe hver time eller så. JK Rowling sier at hun ordrer kaffe selv om hun ikke drikke dem, så du må kanskje faktor som i! Ekstra kostnader kan omfatte:
  • Laptop, iPad, annen form for tekstbehandling eller Internett-tilgang - du kan eller ikke trenger dette, for noen en enkel notisblokk og blyant kan være nok, avhengig av hva arbeidet ditt består av.
  • Internett-tilgang. Hvis du trenger dette, undersøke hva kaffebaren gir og kostnadene. Noen ganger er det gratis med et kjøp, andre ganger er det en ekstra kostnad. Eller, kan du omgå behovet for å finne og bruke roaming tilgang i stedet gjennom en leverandør av dine egne valg. Dette vil ikke være billig skjønt, og hvis den utløper raskt du må veie opp kostnadene for roaming internettilgang med hvor mange ganger du sannsynligvis til å bruke det.
  • En egnet pose til å bære din laptop, filer, bøker, etc. Velg en som er behagelig å ha på og sitter godt mellom føttene eller ved siden av deg. En lang stropp som du kan vikle rundt leggen anbefales hvis det er thieving bekymringer, er som en pose som gjør opp godt for å hindre opportunt tyvaktige mens du er distrahert av å skrive, lese eller gjøre din summer.
  • Klær. Hvis du har blitt vant til slothing rundt i og skjegg, men ikke veldig street egnede gamle klær, gran opp for dine kaffebar besøk. Komfortable, men elegante klær vil være en del av det som gjør din kaffebar opplevelsen mer spennende og for hjemme-mest-of-the-tid arbeidstaker.
 3. 3
  Finn et egnet kaffebar. Dette kan være den vanskeligste delen av forberedelsene for å arbeide i en kaffebar fordi det er en rekke ting som må på plass for å sikre at din erfaring er hyggelige, rimelige og uforstyrret. Kaffebarer varierer i stemning og klientell, fra de mer avslappet internet cafe til den travle, trendy bistro og det er viktig å finne den rette "fit" for dine preferanser og behov.
  Det er også en fornuftig forholdsregel for å velge en rekke mulige kaffebarer til bruk til enhver tid, dette gir deg større utvalg bør man være for overfylt eller stenge en eller annen grunn, og som JK Rowling funnet, rusler fra den ene til den neste kan faktisk være en kilde eller lade opp batteriene og forfriskende arbeidet ditt ideer.
  Ting som vanligvis er viktig når du velger en passende kaffebar inkluderer:
  • Et behagelig sted å sitte som er varm eller kald nok for din smak.
  • Mangel på folkemengdene. En overfylt kafé er en bråkete, noe som gjør det vanskelig å tenke.
  • Frihet fra høy musikk eller bakgrunnsstøy. Som med en overfylt kaffebar, vil en som blares ut musikk eller har mange støykilder distrahere deg uendelige og drive ut noen tanker av arbeid.
  • Et sted hvor du kan sitte i lange perioder uten å bli bedt om å forlate regelrett... eller subtilt. Dette er svært viktig. Ansatte som står rundt grell og krevende med sine øyne og handlinger som du flytter sammen er forstyrrende og ubehagelig, enn si uvennlig. På den annen side, ikke velg et sted hvor linjene er lange og mange mennesker vil ha sitteplasser, det er å be om å bli flyttet på og det vil sannsynligvis ikke ha den rette stemningen uansett.
  • En som du liker. Selv om det er bare om drinker, må de være de du liker.
  • Klientell av en tilsvarende aldersgruppe eller sosial status. Dette kan eller ikke kan noe for deg selv, og hvis du er en, kan det faktisk være en ulempe som du ikke kan observere folk veldig forskjellig fra deg selv, til å trekke på som tegn eller erfaringer. Bestem deg for dette forslaget i henhold til din egen personlige preferanse.
  • En avslappet atmosfære. I det hele tatt er dette en god ting hvis du søker en virkelig levende buzz. Men det er en avslappet atmosfære mer sannsynlig å være en som vil tillate deg å bedrive noen timer uforstyrret og i harmoni med miljøet, får jobben gjort.
  • Gratis internett. Dette kan eller ikke kan være noe du ønsker eller trenger, så dette er lavere på listen over prioriteringer.
 4. 4
  Organiseres og. Det første besøket til en kaffebar for å arbeide kan gi deg en god ide om hvorfor det er viktig å ha en plan på plass for hvert besøk. Det kan være veldig lett å bli distrahert og å la tankene til å vandre til severdighetene, lukter, samtaler og andre interessante elementer rundt deg.
  Det vil bli lettere å motstå distraksjoner og takle behovet for å spenne ned og jobber jo mer du besøker kaffebarer for arbeid formål, men det vil alltid være nyttig å ha en plan sorteres ut på forhånd. En plan kan du også være sikker på at du har tatt med seg de riktige filene, bøker, notater, etc. som er nødvendig for å få arbeidet gjort i kaffebaren.
  Noen ting for å hjelpe deg å få organisert inkluderer:
  • Sett deg mål for hver kaffebar besøk. Det kommer til å være en svært diskret del av tiden du tillater deg selv så hvordan ville du bruke denne tiden best? Kanskje det er en sjanse til å skrive ferdig et kapittel, for å gjøre den executive summary for en rapport, eller å lese teksten som virket så livløs hjemme?
  • Tillat deg selv å bli forstyrret nå og da som en form for en "pause". Akkurat som vi skal refokusere våre øyne fra å stirre på dataskjermen hver 50 minutter eller så, bør du være sikker på å gjøre dette i kaffebaren også. Og ta en strekk nå og da, for å oppdatere og gjenopprette sirkulasjonen. Deretter komme tilbake til arbeid etter kort pause.
  • Bruk hodetelefoner til å stenge ute noen av den generelle ståhei. Disse kan være en utmerket måte å holde fokus midt i buzz.
  • Les og Hvordan organisere et virtuelt arbeidsområde for flere ideer.
 5. 5
  Vær klar for å håndtere. Sittende i en kaffebar vises hardtarbeidende og flittige foran en laptop kan tiltrekke seg uønsket oppmerksomhet noen ganger. En nysgjerrig tilskuer kan prøve å innlede en samtale med deg for å finne ut hva du driver med.
  Vær din egen dommer som til hvorvidt avbrudd er uønsket, men også innse at for mye av dette kan alvorlig distrahere deg fra de oppgavene du har satt for deg selv. Hvis du ikke ønsker å bli forstyrret, gjøre det klart. Fortell folk at du arbeider og holde børsen hyggelig, men kort.
  Mens folk ser og små børser er en fin avveksling fra hverdagen, vil lange samtaler kaste bort tid og gjøre deg mindre produktiv. Venner og bekjente kan ikke forstå at du er i kaffebaren til å jobbe og ikke sosialisere, så finne en fin måte å unnskylde deg høflig.
 6. 6
  Være sikkerhetsbevisste. Du er ute blant alle slags mennesker når du er i en kaffebar og noen ganger du vil være rundt en opportunistisk person. Personlige eiendeler igjen uten tilsyn kan være et mål for noen speiding for lett stjålne gjenstander, så vær forsiktig når du står opp for et bad pause eller til å betale for en annen drikke.
  Vurder å kjøpe og bruke en datamaskin lås, spør noen ved siden av deg å se over ting hvis du vet du kan stole på dem, eller hånd verdisaker til telleren personalet mens du er på badet. Og vær forsiktig hvis du bruker gratis wi-fi, sørg for at det er kryptert og unngå å taste inn personlige kontonumre og passord mens du er ute i offentligheten.
  • Når du forlater, sjekk at du ikke har utelatt noe bak.
 7. 7
  Praktisere god oppførsel mens du arbeider fra en kaffebar. Bestille nok kaffe eller mat for å rettferdiggjøre din tid der. Ikke ta opp for mye plass, enten velge et lite bord eller tilby å dele en stor en, og sørg for at dine eiendeler er ikke å ta for mye plass. Ikke hog båndbredde, spille høy musikk eller videoer, eller snakke høyt på en mobiltelefon.
  • Avhengig av støynivået i butikken, kan det være best å gå utenfor for å ta samtaler. Det kan være din utendørs kontoret, men det er noen andres fredelig fristed!

Tips

 • Prøv ulike tider av dagen for å jobbe i kaffebaren før settling inn i en rutine. Du kan oppdage at noen tider av dagen fungerer mye bedre for deg enn andre, og du vil også finne ut når det er færre folk om eller når du ikke føler at du er intruding ved å bo i lang tid, etc.
 • For noen arbeidere, kafeer i bokhandlere er et godt valg på grunn av alle referansemateriale tilgjengelig! Pass på å velge en som lar lesing av bøker du ennå ikke har kjøpt selv, som noen ikke tillater denne vanen. Alternativt, sjekk ut om ditt lokale bibliotek har en kafé, og noen gjør!
 • Det kan ta tid å finne en god balanse mellom å arbeide hjemme og ute av det i gjestfrihet relaterte lokaler. Gi deg selv god tid til å lette inn en rutine som fungerer best for deg og ikke føler meg som en slave til noen bestemt måte. Faktisk kan variere rutinen hver uke legge til litt krydder til arbeidsform og også lar deg omgå dårlig vær dager når du heller vil bo hjemme. Tross alt, er frilanser om valg, og du må være forsiktig for ikke å bli stiv i din selvdisiplin!
 • Har en "ber" notebook med deg når du er ute av hjemmet fungerer. Dette kan brukes til å raskt rable ned hva du var siste arbeidsdag på når du fikk avbrutt eller bedt om å gå videre, og det kan også være det perfekte stedet for å notere ned ideer og tanker for leting som krever bruk av materialer som ikke hånd eller trenger mer utvidelse senere.
 • Faktor i rushtiden og peak time offentlige transportkostnader. Du kan spare mye på prisene hvis du reiser rolige tider, og spare penger er noe mange frilansere er alltid på utkikk å gjøre!

Advarsler

 • Vær forberedt på å forlate en travel kafé som ikke har råd til plass for en rolig kunde. Det er deres virksomhet, og det er høflig å erkjenne at de trenger plass for kunder som ønsker måltider, etc.
 • Hvis du kjøper roaming Internett, må du konfigurere den slik at den er kryptert og sikker å bruke. Også være klar over noen skjulte kostnader involvert, slik at du ikke får noen stygge overraskelser.
 • Hvis du ikke føler deg vel, holde kald eller "influensa hjemme. Det er ille nok når folk bringe sykdom til arbeidsplassen, men det er noe spesielt ekkel om å dele din kaldt i et miljø der folk er forbruker mat og drikke!
 • Pass på å unngå ekspressiv atferd over instrumental atferd. Ekspressiv atferd er når du ser opptatt og ser ut som du tar ting på alvor, men du faktisk oppnå noe fordi du er så oppsatt på å vise til andre at du er mobilt arbeid. På den annen side er instrumental atferd faktisk utfører de målene som får deg til ønsket enden (for eksempel skrive på siden som vil bli publisert som artikkel). Ekspressiv atferd er en risiko uansett hvor du er "på show" rundt mennesker.

Ting du trenger

 • Bærbare arbeid elektronikk
 • Papir og penner
 • Diary
 • Notater, materialer og andre relevante elementer