Wkono

Hvordan komme seg fra tilbake til arbeid blues

Jeg liker arbeidet. Det fascinerer meg. Jeg kan sitte og se på det i flere timer. ~ Anon


Går tilbake til arbeid etter en ferie er ofte en stressende og demotiverende erfaring, som hodet og hjerte forblir på ferie mens din fysiske tilstedeværelse er godt og virkelig nødvendig på jobben. Denne artikkelen tar for seg noen raske løsninger for å lindre smerten av å returnere til jobb etter time out nyter hva resten av verden har å tilby.

Trinn

Hvordan komme seg fra tilbake til arbeid blues. Planlegg neste ferie.
Hvordan komme seg fra tilbake til arbeid blues. Planlegg neste ferie.
 1. 1
  Godta viktigheten av å være tilstede. Slå opp med en ferie tankesett kan føre til problemer på jobben, alt fra mangel på konsentrasjon på oppgavene på hånden for å glemme avtaler og navn på nye kunder. Dine kolleger og sjefer kan gi deg et lite rom, spesielt hvis noen er i samme posisjon, men ikke for lenge! Godta at du har hatt en god pause, og at du er vidunderlig uthvilt, nå er det på tide å komme videre med hva du er god på i et arbeidsmiljø.
 2. 2
  Rydde opp. Hvis du forlot et rot før du dro på ferie, skam deg, men nå er det på tide å rette den! Når du kommer tilbake, enkelt tilbake i arbeid ved å tilbringe en morgen eller dagen organisere plass.
  • plass, hyller og filer.
  • Rense ut in-box og elektroniske filer.
  • Være i god form for de neste månedene fremover ved å bruke din nåværende ferie energi til å feie bort spindelvev av sliten, pre-ferie du. Tilbake til dette mer effektiv og ryddig arbeidsplass system og rom vil føle deg bedre hver dag i resten av uken.
 3. 3
  Utøve. Du har sannsynligvis hørt mange ganger at trening er svaret på alt-det er fordi det er ofte sant! Går til eller pilates klasse, ta en fem mil å kjøre, eller bare gå for en halv time vil du føle deg mye bedre. Din fysiske velvære strømmer tilbake inn i din følelsesmessige velvære og hjelper deg til å fungere bedre og fokusere mer.
 4. 4
  Planlegg neste ferie. Det kan hjelpe overgangen hvis du begynne å lage planer umiddelbart for neste ferieopplevelse. Ring inn et reisebyrå ved lunsjtid eller sette opp en ny reiseplanlegging reiseruten på din favoritt reise-nettsted når du kommer hjem om kvelden. Å gjøre dette kan gi deg en fornyet følelse av eventyr og gjøre arbeidet virke mindre belastende, tross alt, betaler arbeid for de flyet flyreiser!
 5. 5
  Planlegg neste helg borte. Ja, komme seg ut igjen i helgen etter hjemkomst. Vask klærne og pakke ut større poser under weeknights, slik at din neste helg er fri til å nyte.
  • Ta en mye mindre bag og kjøre på ned til en lokal strand, skog eller ørken retrett å slappe av og hente de lykksalige enkle feriedager på en uke før.
  • Ta jobbe med deg bare hvis du må.
  • Hvis du finner ut at mini-vacation/break fungerer for deg, prøv å gjøre det til en fast ordning, og ta arbeidet med hvis det passer inn uten å ødelegge opplevelsen.
 6. 6
  Revurdere. Hvis arbeidet er virkelig fortsetter å få deg ned når du kommer tilbake, kan din reaksjon være å fortelle deg noe mye mer alvorlig, som det er på tide å gå videre.
  • Spør deg selv noen ærlige og direkte spørsmål om hvorvidt jobben er utfordrende deg nok og oppfyller dine ønsker på dette tidspunktet i livet. Hvis svarene er nei, kanskje det er på tide å buff opp CV, smør opp dommerne og komme seg ut og annonsere selv etter en ny jobb.

Tips

 • Få oppdateringer fra en venn på jobb om hva du gikk glipp av. Dette vil hjelpe deg til å føle deg mer komfortabel om hvor ting er på siden du dro på ferie, så vel som å gi dere to en unnskyldning for å fange opp for morgenkaffe. Ideelt sett, ta opp til frokost før du går tilbake til arbeidet, for å unngå eventuelle ubehagelige overraskelser.
 • Tilbake til arbeid på en tirsdag, midt i uken, eller når en langhelg følger umiddelbart strikk tilbake. Jo færre dager på jobben bidrar til å skape en følelse av rom og tid som du kan håndtere mentalt, heller enn å måtte slog det ut over en lang uke.
 • Hvis du jobber hjemmefra, resettling tilbake i rutine kan være vanskeligere fordi det er ingen andre å sette din rutine til, og du kan bli fristet til å holde håndtere post-ferie rengjøring og mimrer. Som nevnt ovenfor, rydde opp din vanlige arbeidsplass, sette deg en rutine, og planlegger en rutine. Komme seg ut av huset for lunsj om nødvendig.
 • Ikke bli sint hvis in-box er overfylte. "Jane, trodde jeg du skulle ta seg av arbeidsordre mens jeg var borte!" I stedet for å hoppe på Jane, ta en rask pause til du roe ned.

Ting du trenger

 • Nye planer for neste ferie
 • Utøve utstyr
 • Realistiske forventninger