Wkono

Hvordan lage en realistisk fiksjon karakter

Realistiske figurer er en av hjørnesteinene i god fiksjon. Hvis du har problemer med å skape dem, kan denne artikkelen hjelpe deg i gang.

Trinn

Hvordan lage en realistisk fiksjon karakter. Lag en grunnleggende profil for din karakter.
Hvordan lage en realistisk fiksjon karakter. Lag en grunnleggende profil for din karakter.
 1. 1
  Lag en grunnleggende profil for din karakter. Ikke gå for gale her, skrive ned grunnleggende informasjon, som navn, alder, jobb / klasse, kjønn og andre enkle sjekkliste ett ord ting.
 2. 2
  Lage mål, skatter og Banes. Alle du kjenner har et mål, en skatt, og en bane. Frodo har som mål å ødelegge ringen, skattene hans er The Shire og vennene hans, er hans Bane ringen. Holde dette veldig enkelt.
 3. 3
  Basert på mål, skattejakt, og bane, lage bakgrunn. Dette vil ta tid, så start med å skrive en setning hver, i egne avsnitt, så utvikler etter eget ønske og få ideer.
 4. 4
  Lag særegenheter. Disse er som vaner eller tvangshandlinger: nervøs spise, plukke ens nese, fobier, morsomme regler om å spise (for eksempel: alltid trenger å spise den siste bit), siterer bøker hele tiden, Dette er ting som er med å definere din karakter, og gjøre ham / henne mer menneskelig.
 5. 5
  Definere hva det ville ta for å gjøre din karakter gråte. Gråt er det ultimate uttrykk for følelser. Din karakter trenger ikke nødvendigvis å gråte, noensinne. I alle fall på utsiden. Dette bidrar til at publikum har empati for karakteren.
 6. 6
  Fullfør fleshing ut karakterens feil. Har din karakter hater en av de andre karakterene så mye at han ikke vil være i samme rom? Har din karakter en tendens til plass ut mens du kjemper på grunn av noe spennende som skjer til venstre for seg? Mangler er den siste, viktigste egenskap å realistiske figurer, som de markerer tegnet som noe mer enn bare en " Mary Sue.
 7. 7
  Bli kjent med karakteren din veldig godt. Prøv å late karakteren din sitter foran deg, og ha en samtale med dem, ville som et fire år gammelt barn til en imaginær venn. Være alvorlige. Mens du snakker med din karakter du kan oppdage mange viktige ting om dem, for eksempel tale manerer og måten de tenker, uten å bruke makt. De vil komme ut av karakter naturlig, og derfor høres naturlig når du skriver.
 8. 8
  Lag karakterens utseende, bakgrunn og personlighet. Fullfør fleshing ut figuren din, slik at du kan ta alle notatene du har gjort og sette dem inn i en enklere karakter arket.

Tips

 • Gjør som mange av disse som du kan. Gjøre dem for hvert tegn i din verden. To grunner: en, får du bedre til å skape figurer som du oppretter tegn, to, kan mindreårige tegn gjøres om til større seg hvis historien krever det.
 • Definisjon av Idiosyncrasy: en karakteristisk, vane, affekterthet, eller lignende, som er særegen for et individ.
 • Ta ting litt om gangen. Snu ting i biter store porsjoner slik at du ikke er overveldet av ideen om at du må opprette mannen som vil redde verden.
 • Se dine venner for ideer om særegenheter, feil, skatter og Banes.
 • Et annet notat, kan disse gjøres for ting som ikke er menneskelig, eller til og med animere. Du kan gjøre en av disse for en planet, et skip, en by, et herskapshus, ganske mye annet.

Advarsler

 • Ikke gi opp! Det krever øvelse for å bli god til å skrive, akkurat som alt annet.
 • Hold tegn samsvar med hverandre, verden rundt dem, og seg selv.
 • Unngå lager figurer og karakter klisjeer ved å gi dine karaktertrekk som ikke akkurat legger opp (men det må være en grunn for alt). Et eksempel på et lager karakter vil være en hoven rykk eller en passiv, klosset rot av en person.
 • Som alltid, ikke plagiere arbeid. Du kan basere en karakter ut av en berømt en, men du må finne måter å gjøre det tegnet din egen.
 • Tving aldri et tegn til å endre for tomten. Hvis du gjør det, kan karakteren komme ut klosset, tvang, eller urealistisk. Det er viktig å behandle din karakter som en ekte person.