Wkono

Hvordan BS din vei gjennom en høyskole papir

Hvis du er en slappfisk, er dette en kjent situasjon: Et papir hvorpå hele grade avhenger skyldes i noen timer, og du har ikke engang startet. Ikke å frykte! Følg disse enkle steg og du vil være godt på vei til akademisk frelse.

Trinn

Hvordan BS din vei gjennom en høyskole papir. Slå deg fri fra alle distraksjoner.
Hvordan BS din vei gjennom en høyskole papir. Slå deg fri fra alle distraksjoner.

Forbered deg på å jobbe

 1. 1
  Ikke få panikk. Du trenger å opprettholde et klart perspektiv, en rolig outlook, og unngå å dvele ved hva du bør ha gjort. Fortell deg selv ganske tydelig at du kan gjøre dette og bare ligge i sonen, fast bestemt på å fullføre.
  • Redusere arbeidsmengden i tankene dine. En del av gjenværende ro er å innse at dette ikke handler om å skrive en roman. Alle college papirer og mest high school papirer krever dobbel linjeavstand, så ta antall sider som kreves og dele det med to. Det er mye arbeid som du faktisk trenger å gjøre, og det bør føle deg mye mindre skremmende.
 2. 2
  Gå til biblioteket umiddelbart. Hvis det ikke er en åpen, gå på nettet og bruke Google Scholar, samt eventuelle elektroniske databaser du har tilgang til. Gjøre noen grunnleggende forskning. Men, trenger du ikke har tid til dybde, så du er nødt til å skumme og dra ut hva du kan fra en rask søk.
 3. 3
  Slå deg fri fra alle distraksjoner. Enten du har gjort det til biblioteket eller du er limt til pulten din hjemme, fjern alt som kan føre tankene til å vandre. Sett bort iPod, iTunes, mobiltelefon, lister over ting å gjøre, TV, radio, spill osv. Med mindre du absolutt trenger det for forskning, deaktivere din internettforbindelse.
 4. 4
  Mate hjernen din. Ha sunne snacks på hånd å holde opp din energi og entusiasme for å arbeide. Velg høy-protein elementer som peanut smør eller soya, og komplekse karbohydrater, som frukt og grønnsaker. Ikke bare fylle opp på raffinert sukker og koffein - du etterhvert krasje og føle seg verre enn du gjorde før du spiste.
 5. 5
  Ta sporadiske pauser. Hver time eller så, stå opp og strekke i to eller tre minutter. Gå rundt i rommet, gjøre noen hopping knekt og få blodet pumpe. Du vil fokusere bedre enn du ville gjort hvis du bare satt og skrev i 5 timer.
 6. 6
  Behandle det som en eksamen. Du skriver under press - ingen utkast, ingen andre sjanser, det bare må bli skrevet. Late som om du er i en faktisk test kan kutte ned på waffling som du fokusere på arbeidet.

Strategier for å skrive

 1. 1
  Tenke bredt. Konsentrere seg om de grunnleggende punkter av hva du skal si. For eksempel, hvis papiret er ment å være på en Shakespeare spille, få noen ide om hvem hovedpersonene i "Romeo og Julie" er og hva deres viktigste egenskaper og motivasjon er. Du har ikke fått tid til utallige nyansene. Men vær forsiktig når du overfører din bred tenkning inn uttalelser i avisen. Gjør uttalelser som du kjenner til å være sant, men det er ikke så blendende åpenbart at professor vil føle deg fatte på strå. Skriv ned hver generalisering du kan tenke på for emnet og se hvordan de forholder seg til hverandre.
  • Bruk studie hjelpemidler som dekker emnet du skriver om. Disse vil gi en kort av tomter, karakterer, ideer, fakta, resultater, osv., i det feltet du skriver om. Ikke bruk deres analyse eller kopiere noe, men bruke den til å bringe deg opp til hastigheten på ting du ikke har tid til å lese.
 2. 2
  Fokus på. Akademisk skriving handler om å bevise et poeng, og poenget krever krangler din sak overbevisende. Konflikt kan kokes ned på å bli enige med noen aspekter og ikke enige med andre aspekter. Faktisk kan du ha det gøy å spille djevelens advokat, du kan selv kvitte seg med ditt virkelige verdier bare for moro skyld for å få papiret gjort eller skrive en mer overbevisende argument.
  • Hvis du ikke ønsker å håndtere konflikter, sammenligne eller oppsummere temaet i stedet. I hvert tilfelle, finne et minimum av tre konflikter, sammenligninger eller sammendrag for å fylle ut kroppen på papiret. Hvis du ikke kan komme lenger enn til tre, i hvert fall har du fått kroppen på papiret sortert.
 3. 3
  Når det er mulig, bruk din mening. I noen tilfeller, for eksempel en engelsk eller historie papir, er din mening like viktig som fakta. Stol på dette som en måte å pirke i papiret. Bruk dine meninger for å utdype de faktiske forhold og underliggende ideer om emnet, og benytte anledningen til å utforske ulike tolkninger. Mange merker kan lett fått ved å ha en grundig utforskende tolkning, forutsatt at du skriver det velformulert og med realisme.
  • Ikke overdriv meningene eller bloat papiret. Si et poeng en gang og gå videre. Det er bedre å si en rekke faktiske opplysninger og meninger gang enn å gulpe opp noen av dem. Minst leseren vet at du er klar over hva som er involvert temaet gjennom snaut nevner.
  • Hvis du tolke motivasjon eller grunner bak hvorfor mennesker gjorde, sa eller oppnådd noe, sette deg selv i deres sted og forestill deg hvordan du ville ha håndtert situasjonen. Weave som i å skrive som en del av din mening, for eksempel "etter min mening, den Snark gjorde det fordi han var under enormt press for å fullføre noe av en tidsfrist og bare trengte å finne en måte å få det gjort raskt." Din følelse av motivene kan bli forsterket av den emosjonelle høy for å prøve å få dette papiret gjort i tide, så bruk det til din fordel.
 4. 4
  Diskuter en ekspertuttalelse. I tillegg til din egen mening, kan du bruke en god sum av papiret enig eller uenig med noen ekspert på emnet. Finn visninger av en ekspert på området på papiret, sitere ham eller henne, og deretter skrive en haug om hvordan du enig og uenig med eksperten. Du skulle gjøre dette likevel som en del av en mer rolig skriftlig oppgave, men gitt den begrensede tiden, må du gå for jugular og peke ut minst to gode grunner til hvorfor denne ekspertens ideer er rett eller galt. Så, bare fokusere på å gjøre hva du har å si interessant. Enda flere poeng hvis det du sier er en original ta på seg denne ekspertuttalelse Noen ganger, wackier, jo bedre (men du må være en solid forfatter å trekke den av).
  • Unngå å gå off-topic og poking moro på ekspertens personlige egenskaper eller generell kompetanse. Det vil ikke få deg hvor som helst, og vil føre til at personen merkingen av papir for å lure på om de er din neste nedsettende målet.
 5. 5
  Hvis du er i tvil, la den ut. Ved dette stadiet, vil du vite at verken waffling heller skrive hva rimer ikke ikke kommer til å gjøre deg noe godt. Noen ganger kan du bare komme unna med å skrive en kortere og mer presist fordi det du sier er så innsiktsfull og romanen at leseren vil være trett av alle de andre lenger, luftigere papirer.
 6. 6
  Bruk noen triks av skriftlig handel. Fokus på presentasjonen, ikke bare innholdet. For det første, ikke forverre leseren med grunnleggende feil. Kontroller grammatikk, rettskrivning og tegnsetting på slutten. En velskrevet papir er mer sannsynlig å gjøre et godt inntrykk og overbevise markør som du tok deg tid til å skrive den. Andre ting å vurdere omfatter:
  • Bruk formell engelsk. Alltid skrive i fullstendige setninger, som bør inneholde både et emne og et verb. Unngå sammentrekninger, som er feilaktig uformelt for akademisk skriving. Prøv enkelte setninger som "på grunn av det faktum at", "i løpet av en slik tid", "et begrenset antall", osv, noe som bidrar formalitet og lengde. Sjekk for en god liste over formelle setninger som kan vurderes "ordrike" til fluff ut papiret. Hvis du er virkelig desperat (og forberedt på å akseptere en lavere klasse), kan du prøve ting som stave ut år (Nineteen Eighty-Four i stedet for 1984) og skrive fullt navn hver gang du nevner en person (Homer Jay Simpson i stedet for bare sier Mr. Simpson eller Simpson).
  • Erstatte vanlige, dagligdagse ord med multi-stavelse ord som er mer interessant og mindre mye. Disse ordene kan legge presisjon til å skrive, noe som er nødvendig når du skriver til en svært kort frist.
   • Ord av latinsk og gresk opprinnelse er ofte mer imponerende og mer formell enn ord av germansk opprinnelse. Når du ønsker å skrive så mye du kan, kan de også bidra til å fylle mer plass.
  • Unngå gjentakelser. Hvis du er diskutere noe og finne deg selv ved hjelp av "kontroversielle" for ofte, bør du vurdere å bruke "polemisk". Alltid ha en synonymordbok på hånd for oppgaveskriving.
  • Inkludert begrepene ansatt av eksperter gjør skriveprosessen klarere og viser professoren at du vet hva du snakker om. Pass på å definere sjargong når det passer, men bruker et ukjent ord kan være mer nøyaktig enn å oversette til dagligdagse ord. Faktisk kan vitenskapelige funn ofte bli forvrengt når de er skrevet i vanlig engelsk i, sier tidsskriftartikler. Sørg for at professor forstår hva du prøver å kommunisere, men unngå å forenkle ting på en måte som er mindre nøyaktig.
 7. 7
  Endre formateringen. Hvis professor spesifisert skriftstørrelsen eller andre formatering problemer (som nesten alle av dem gjør), ignorer dette punktet. Din lureri vil trolig bli lagt merke til og papiret vil sannsynligvis straffe deg for flouting reglene. Hvis professor har spesifisert en rekke sider, men har ikke spesifikt nevnt skriftstørrelse, skrifttype, marger, eller ord teller, så kan du leke deg med disse faktorene og gjøre oppgaven tar opp mer plass. For eksempel tar Arial vanligvis opp mer plass enn standard Times New Roman. Comic Sans MS tar opp mer plass, men ser ikke veldig profesjonell. Utvid dine marginer fra 1 "(2,5 cm) rundt til 1,10" rundt - hvis det er en 25-siders papir du trenger, så dette vil virkelig hjelpe. Andre tips:
  • Hvis du skriver inn, fremheve hva du har skrevet, høyreklikk på den, og klikk "Skrift". Klikk på "Tegnavstand", og der det står "By" etter boksen "Utvide", klikker på pil opp, men bare noen få ganger (som 3 eller 4), og klikk OK. Dette vil sette ytterligere, og noe usynlig, mellomrom mellom bokstavene i et ord.
  • Velg alle periodene i oppgaven og endre font til størrelse 14. Du vil ikke merke en stor forandring for 4-siders papirer, men hvis du skriver en 20-siders papir, vil du spare deg selv en side for å skrive.
  • Sette inn et enkelt mellomrom før hver linje gjør en stor forskjell ved å legge hundrevis av tegn, men er knapt merkbar etter noen.
 8. 8
  Ikke forvent en perfekt eller til og med en respektabel karakter. Det ville være svært vanskelig å gjøre en A eller en B; papiret må ha substans til det. Med mindre du er virkelig strålende under press, kan professorer øye på de fleste av disse ploys på et øyeblikk, og de bedømmer tilsvarende. Din karakter vil trolig være lavere enn vanlig hvis du skriver mindre innhold og legge mindre vekt på papir enn du har gjort tidligere. Det kan også være en C eller D, men det er bedre enn en null for ikke å levere inn noe.

Tips

 • Vurdere å be om forlengelse i stedet - cue doe øyne og sob story!
 • Hvis du kan bruke et essay fra en annen kurs eller klasse uten at det blir ansett som plagiat, kan dette være et alternativ. Men husk å sjekke først før du sender inn et slikt papir.
 • Minst med MLA, kan ha samme forfatter for mer enn ett verk bidra til å styrke en side telle litt. Dette er fordi det krever tillegg av en bit av arbeidet tittelen til en I teksten til riktig identifisere arbeidet, ex. (Poe "Annabel" 2-3) i stedet for (Poe 2-3). Så hvis det er mulig, prøv å bruke verk eller kilder fra de samme forfatterne.
 • Husk å bruke bly-ins for en ny kilde / forfatter ved sitering eller oppsummering. Dette er både riktig og kan legge på flere linjer eller mer alle fortalt. Ex. Edgar Allan Poe, en godt publisert kritiker og forfatter av tiden, uttalte "" i stedet for bare å slippe i "".
 • Block sitater er vakker, men kan bare brukes med tre eller flere linjer med poesi eller fire eller flere linjer med prosa. Men det er en svært sjelden anledning at du trenger å bruke så mye av en jobb, og nesten uten unntak bør følges av en stor mengde av enten analyse eller syntese.
 • Hvis det er utrolig relevant, kan du være i stand til å komme unna med å bruke en grafisk, for eksempel en tabell eller et diagram, og den nødvendige in-text kilde, som kan være flere linjer lang, for å styrke din sideantall. Men, som en blokk sitat, ville at mye av et originalt verk mest sannsynlig trenger å bli fulgt av analyse eller syntese. (Merk: Nesten uten unntak, vil en illustrasjon eller et bilde ikke skal telles med din sideantall.)

Ting du trenger

 • Studien hjelpemidler
 • Bibliotek eller online databaser
 • Rolig sted uten distraksjoner