Wkono

Hvordan gå fra homeschool til videregående skole

er en fin måte å lære, men noen mennesker fungerer best i en offentlig skole. Les nedenfor for å lære hvordan du overfører fra homeschool til videregående skole.

Trinn

Hvordan gå fra homeschool til videregående skole. Først, spør foreldrene dine til å la deg bytte til offentlig skole.
Hvordan gå fra homeschool til videregående skole. Først, spør foreldrene dine til å la deg bytte til offentlig skole.
 1. 1
  Først, spør foreldrene dine til å la deg bytte til offentlig skole. Hvis de ikke liker tanken så fortelle dem at det er en god mulighet til å lære nye ting foreldrene dine eller en veileder kan ikke lære deg (som å spille et instrument, og refreng, eller tre shop). Hvis de fortsatt si nei forteller dem det er bra for deg å sosialisere, og bli kjent med dine kolleger.
 2. 2
  Plukk den nærmeste videregående skole nær deg. Gå med foreldrene dine og se deg rundt. Du ønsker ikke å hoppe fremover og ta en avgjørelse før du gjør at du liker skolen. Møt de ansatte og se om du liker dem, får en tur, og sjekk ut de klassene de tilbyr og de aktiviteter etter skoletid. Du kan noen ganger skygge noen for en dag å få følelsen for skolen. Hvis du ikke liker skolen, og det er en annen i byen (kanskje til og med en privat skole, hvis du ikke har råd til det, mange tilbyr stipender), se deg rundt de andre skolene, og velge den du liker best. Hvis du bor i en liten by, og det er bare én skole du kan være i stand til å gå til en annen skole i en større eller annen by, men vil noen byer ikke la deg.
 3. 3
  Etter å plukke en skole sørge for at du registrerer deg. Du trenger minst en av foreldrene dine til å komme med din fødselsattest, Social Security-kortet, og pasientjournaler (faktisk skutt poster - kan ikke komme inn i skolen uten dem).
 4. 4
  Nå er alt som gjenstår er å få ting. Få minst fem notatbøker, 3 tre ringpermer, fangstmann er valgfritt, blyanter, penner, fargeblyanter, viskelær, en linjal, en kalkulator, og en ryggsekk (i dag skuldervesker er i, men ryggsekker er mer praktisk).
 5. 5
  Før han begynte på skolen prøver å bli kjent med noen av barna som går på skolen din, og selv om du ikke er bestevenner fortsatt snakke med dem fra tid til annen. Det vil gjøre at du føler deg mer komfortabel med den nye skolen.
 6. 6
  Når du kommer til skolen sjekke inn i resepsjonen, og be om timeplanen din, din skap Antallet og kombinasjonen (har noen vise deg hvordan du åpner skapet ditt), og be noen til å vise deg rundt. Når du får noen til å vise deg rundt sørge for at de viser deg andre viktige steder som kantina, gymsalen, auditoriet (hvis de har en), og skap rom.
 7. 7
  Nå har et lite hjerte til hjerte med dine lærere. Fortell dem hva du vet, også spørre dem om hva de forventer av deg. Også, ikke vær redd for å be om hjelp når det trengs.

Tips

 • Få et kart over skolen din! Får ikke tapt!
 • Øv åpne skap. Det er den vanskeligste delen av å starte off.
 • Bli en etter skolen aktivitet, møte venner der.
 • Pass på at du virkelig ønsker å gå til en skole. Det kan være langt mer autokratisk.
 • Finn ut om lokale videregående skoler tilbyr deltid tidsplaner (der du tar halvparten av klassene ved skolen og er homeschooled resten av tiden) eller tillate homeschoolers å ta noen kurs på skolen. Dette kan være et flott alternativ.
 • Hvis du er bekymret for å gå til en stor offentlig skole eller foreldrene dine ikke føler deg komfortabel med deg å gå på skolen, prøve å finne en god lokal privat skole i stedet. Selv om undervisningen kan bli kostbar, de ofte tilbyr stipender og undervisning hjelp.

Advarsler

 • Mobberne! De kommer i alle fasonger og størrelser. Noen treffer deg, noen stjele ting, og noen spredning livet ødelegger rykter. Men det er en måte å stoppe dem! Snakk med dine lærere og din rådgiver. De vil holde et øye med deg, og fortelle deg måter å takle dem. Hvis det ikke stopper, forteller rektor, og rapportere til dine lærere. De vil løse det. Hvis det fortsatt ikke stopper, så er det en veldig pinlig løsning: har dine foreldre kaller sin forelder. Jeg vet det er babyish, men det svikter aldri. Og hvis det fortsatt ikke stoppe, få noen venner (virkelig store venner) og konfrontere dem til å slutte som en gruppe.