Wkono

Hvordan få en freelance jobb


Få en jobb direkte fra kunden. Dette vil tillate deg å være din egen sjef, gjøre noe av arbeidet ditt fra ditt eget hjem, og ofte sette dine egne timer.

Trinn

Hvordan få en freelance jobb. Utvikle de ferdighetene du trenger for å freelance i feltet du velger.
Hvordan få en freelance jobb. Utvikle de ferdighetene du trenger for å freelance i feltet du velger.
 1. 1
  Utvikle de ferdighetene du trenger for å freelance i feltet du velger. Dette er noen vanlige freelancing felt:
  • Journalistikk. Aviser, og selv nettverk nyhetsformidlere er alltid på jakt for å bryte historier og "fyllstoff" for deres kommende utgaver, og hvis du har et godt øye, og er heldig nok til å være på rett sted til rett tid, den neste store historien kan bli din. Konkurransen mellom nyhetsformidlere har aldri vært høyere, så dette kan være en av de beste mulighetene til freelance.
  • Skrive. Dette er en av de mest åpne, fleksible og kreative felt av freelance arbeid det er. Magasiner ofte bruke artikler skrevet av frilansere, og avhengig av publikasjonen, og lengden og kvaliteten på artikkelen, kan lønnen være bra.
  • Webside design. Dette er et voksende felt, og mange små bedrifter og organisasjoner ikke har en profesjonell stab til å håndtere sine nettsider. Siden nettsteder er ofte oppdateres regelmessig, kan du oppleve at du kan få en vedvarende kontrakt med flere "faste kunder" for å holde deg opptatt.
  • Datainnsamling. Dette er en bred, løst definert aktivitet, men vanligvis innebærer å samle inn data for bedrifter å bruke i møte sine kunders behov og preferanser, eller for jakt etter nye produkter eller leverandører for deres eksisterende kundebase.
  • Consulting. Mange bedrifter eller enkeltpersoner ansette konsulenter for å undersøke saker av interesse, enten i personell eller prosjektledelse, eiendom tilsyn, effektivitet, eller for å dekorere, shopping, og med stil og mote.
  • Fotografering. Her er en annen freelance virksomhet som kan tilby mange spennende muligheter. Du kan finne et marked for arbeidet ditt på nyhetstjenester, eller individuelle kunder som realtors, reklame firmaer, andre trykte medier, og selv stolte soccer moms hvis du får et bilde av barnet sitt å oppnå en første målet.
 2. 2
  Komme til en av de freelance nettsteder -. Thefreelancenation com, FreeLancer.com, Elance.com, etc, register, og budet for et gjeldende prosjekt.
 3. 3
  Få det utstyret du trenger for din freelance business. Hvis du planlegger å skrive, har du sannsynligvis kan starte med en rimelig pålitelig PC med en tekstbehandler og skriver, noe som er en beskjeden investering. For fotografering vil du ønsker å investere i kvalitet utstyr, slik at produktet vil være brukbare, og dermed salgbar.
 4. 4
  Få en utdannelse som tjener dine behov i ditt valg av felt. Hvis du planlegger å skrive, trenger du en god, solid, forståelse av grammatikk, rettskrivning og skriving, kan så noen college kurs være det beste alternativet. For spesialisert arbeid som IT (internett-teknologi), gjelder det samme, men mange vellykkede web-designere er selvlært!
 5. 5
  Sette ord ut som du er interessert i freelance arbeid. Begynn ved å by på jobber på de ulike freelance nettsteder. Og husk, ikke overse effektiviteten av ansikt-til-ansikt markedsføring. Skriv ut noen visittkort og gi dem ut til andre fagfolk i livet ditt. Du må kanskje få en bedrift lisens for noen freelancing, spesielt i felt som hjem inspeksjoner, rådgivning og fotografering, men det er vanskelig å peke ut den eksakte krav her siden de varierer sterkt mellom jurisdiksjoner.
 6. 6
  Planlegg tiden din. Dette er ofte det vanskeligste for ethvert hjem basert arbeid eller virksomhet, siden du ikke har en sjef å svare på (med mindre det er din ektefelle). Bestem deg for hvor mange timer du har tenkt å vie til arbeidet ditt, og deretter følge gjennom. Hvis du får en kontrakt for en freelance jobb, satt en tidsplan, og hold deg til den.
 7. 7
  Gi hvert prosjekt ditt aller beste! Arbeidet ditt, ikke omdømmet til et selskap, er din sterkeste referanse for fremtidig arbeid. Aldri sende substandard skriving prosjekter eller ufullstendig materiale, vil det bare føre til en potensiell kunde til å se andre steder på deres neste prosjekt.

Tips

 • Prøv å gi en demo av prosjektet.

Advarsler

 • Google ikke betaler for freelance arbeid.