Wkono

Hvordan bli en veileder

Oppleve gleden av å gjøre en forskjell ved å bli en veileder. Du vil være en del av å hjelpe noen vokse og lære, og blir som de er ment å være. Du vil også sette dine ferdigheter og kompetanse til god bruk. Mark Twain sa "en leksjon er ekspert på den ene enden av en logg og en student på den andre enden." Vi viser deg hvordan du kan komme på at loggen, og forandre verden-en elev om gangen.

Trinn

Hvordan bli en veileder. Identifiser din kompetanse.
Hvordan bli en veileder. Identifiser din kompetanse.

Forbered deg på å undervise

 1. 1
  Identifiser din kompetanse. Ingen tvil om du allerede vet hva det er, men hvis ikke, eller hvis din kompetanse er bred, fokusere på en favoritt disiplin eller emne
 2. 2
  Få anerkjennelse. Det hjelper å oppnå anerkjennelse av dine kvalifikasjoner ved å være aktivt involvert i kunnskap eller disiplin du representerer, etter grad eller annen offentlig dokumentasjon, eller av begge.
  • Delta i online fora, skrive artikler for tidsskrifter eller andre relevante publikasjoner, og frivillige som gjest foredragsholder på seminarer og andre faglige menigheter.
 3. 3
  Kontakt med en advokat. Hvis du ønsker å veileder skolebarn vil det trolig være regler og lover som gjelder dette i ditt område.
 4. 4
  Forstå pensum. Sørg for at du vet og forstår pensum eller pensum du skal undervise, slik at du kan maksimere effektiviteten til timeplaner.
  • Forbereder leksjonene og praktisere dem. Være svært godt organisert fra den første. Det er bedre å være over-forberedt enn å kjøre tørke ut om ideer gjennom en økt.
 5. 5
  Lag dine leksjoner interessant og engasjerende. I en god leksjon elevene vil gjøre mye av arbeidet-du vil lede dem til oppdagelsen.
 6. 6
  Lytt til elevene, svare på hva de vet eller ikke forstår, og forberede fremtidige leksjoner å ta høyde for eventuelle mangler.

Annonseringen tjeneste

 1. 1
  Sett ditt navn der ute. Bli en privatlærer kan være svært givende, spesielt hvis du er en ekspert i en in-demand-feltet. In-person veiledning er mye mer givende og effektiv enn online veiledning, men online veiledning (via e-post eller et chatterom) kan du tjene litt ekstra penger. Noen av eksemplene der du kan liste deg selv å være en veileder er:
  • Registrer deg for en konto, og opprette profilen din.
  • [Www.tutor-homework.com Veiledning og leksehjelp} spesialiserer seg i matte, kjemi, fysikk og andre matematiske og naturvitenskapelige fag.
  • www.localtutor.co.uk [Kun Storbritannia]
  • Craigslist. Gå til [din by].craigslist.org / LSS, eller klikk på Lessons link.
  • Registrer deg og opprette en konto på [www.mathlessons.com MathLessons.com], som er internasjonal i omfang.
  • [Www.uktutors.com UKtutors], kun Storbritannia, fungerer som en slags veileder megling, og ber om et gebyr som du samler fra tutee og gi videre til UKtutors, basert på timepris og antall timer med forventet veiledning.
  • [Www.tutoring-expert.com veiledning-exper.com], bare i USA, er et knutepunkt for kontakter og informasjon for både lærere og tutees, og inkluderer online veiledning, suksesshistorier, "how to" guider for veiledning, og for å finne rett veileder.
 2. 2
  Meld deg på paypal. Hvis du går inn i virksomheten selv, åpne en PayPal-konto for å gjøre det enkelt for kundene å betale deg på den måten som er mest praktisk. Å kunne tilby kredittkort aksept kan utgjøre forskjellen mellom å få en klient eller ikke.
 3. 3
  Snakk med lærerne som underviste deg i faget du planlegger å veileder i. Spør dem om de kan fortelle elevene som trenger hjelp i dag om dine tjenester.
 4. 4
  Annonsere på Craigslist. Vær forsiktig når du annonserer på Craigslist, men-du ikke ønsker å bli fanget opp i en svindel.
 5. 5
  Snakk med folk du kjenner. Snakk med dine venner, foreldre eller søsken om dine veiledning tjenester, og tilby dem en rabatt hvis de forteller sine venner, eller frivillig til veileder for en liten stund, slik at de kan teste deg ut, og du kan bygge et omdømme.

Tips

 • Sikte på å holde foreldre informert om fremdriften. Aldri blåses elevenes evner, men samtidig oppmuntre dem. "Hans timing er mye bedre nå," er bedre enn "Han spiller som en konsertpianist," når det ikke er sant.
 • Mange non-profit organisasjoner ser til å fylle veiledning posisjoner (og noen ganger vil tilby veileder opplæring for gratis eller til en lav kostnad) som kan hjelpe deg få erfaring som lærer. Dette vil bygge din veiledning CV og hjelpe deg å få en betalt jobb senere.
 • Finn ut hvor mye andre tar for undervisning og lade lignende priser.
 • Når kvalifisert til veileder / lærer, annonsere tilbudet på steder der foreldre vil se annonsen. Foreldrene er dine kunder.
 • Ikke vær en kjedelig veileder, kan studenten ikke ta hensyn til hva du sier, og kan gjøre vondt verre.
 • Lære det på en morsom måte, lage bilder som du beskriver det, og når du leser lage forskjellige lyder som vil gjøre ham / henne til å le.

Advarsler

 • Å gjøre opp fakta å virke smart kan virke som en god løsning i starten, men vil komme tilbake å bite deg senere! Hold deg ærlig!
 • Ikke bli følelsesmessig involvert med elevene utover blir begeistret akademiske prestasjoner.
 • Lading for lite eller for mye vil gjøre deg virke utenfor konkurranse basseng, og dermed hindre din evne til å finne arbeid.
 • Unngå enhver situasjon som vil sette elevene / dere i noen fare. Møtes på et offentlig sted eller på studentens huset bare hvis en forelder vil være hjemme. Sørg alltid for en annen voksen er til stede.