Wkono

Hvordan velge en passende stilling

For å finne den rette jobben for deg, må du finne ut hva slags person du er, og hva dine interesser er. For mange ledige jobber, trenger du riktig opplæring eller utdanning. De fleste arbeidsgivere krever minst en high school diplom, og noen krever en høyskole grad. Men tilbyr mange arbeidsplasser gjør på jobben trening, noe som ville gjøre det mulig å søke om det aktuelle feltet. Prøv å matche din personlighet, interesser, kunnskap og alder, med en stilling som passer for deg.

Ikke vær redd for å dra ut og prøve nye ting.

Trinn

Hvordan velge en passende stilling. Vurdere en posisjon i det medisinske, dental eller farmasøytiske-feltet hvis du er vennlig og utgående og utdannet eller trent på dette feltet.
Hvordan velge en passende stilling. Vurdere en posisjon i det medisinske, dental eller farmasøytiske-feltet hvis du er vennlig og utgående og utdannet eller trent på dette feltet.
 1. 1
  Vurdere en posisjon i det medisinske, dental eller farmasøytiske-feltet hvis du er vennlig og utgående og utdannet eller trent på dette feltet. Andre lignende jobber inkluderer resepsjonist, kasserer, servitør / servitør, eller selger.
 2. 2
  Hvis du ønsker en slik medisinsk faglig posisjon, men mangler utdanning, være forberedt på flere års skole og høye skolepenger regninger. Hvis du gjør det gjennom, men du er ganske mye garantert en jobb når og hvor du vil, med en veldig pen lønnsslipp.
 3. 3
  Sjekk ut å være en prøve modell, eller kosmetikk selger hvis du er vennlig og attraktiv. Du vet aldri hvor langt du kan gå med et stort smil.
 4. 4
  Prøve ut kreative yrker hvis du har fått det innovative strek. Dette kan inkludere noe i kunsten, blomsterarrangementer, interiørdesign, etc. Hvis du er kreativ og elsker å lage mat, en jobb i den kulinariske kunster kunne være noe for deg (du kan også starte din egen catering virksomhet).
 5. 5
  Omfavne din energisk-side ved å bli involvert som en øvelse lærer, personlig trener, eller trener. Sjekk ut din lokale YMCA for alternativer.
 6. 6
  Oppsøke en mer ensom jobb stilling hvis du er sjenert eller humørsyk. For eksempel kjører en lastebil, avløp, taktekking, husmaling, rengjøring og så videre. Det er mange stillinger som du kan prøve.
 7. 7
  Komme inn i en lederstilling hvis du anser deg selv som en take-charge slags person. Det finnes et bredt spekter av stillinger å velge mellom... søke hjelp ønsket annonser.
 8. 8
  Bli lærer eller vaktmester, hvis du liker å være rundt barn eller eldre. Normalt er det alltid ledige stillinger i de aktuelle områder.
 9. 9
  Hvis du liker å designe ting, kan det være lurt å bli tegner, eller gå på skole for å bli ingeniør. Det kan være lurt å sjekke noen skoler ut som tilbyr natt klasser, siden de fleste er opptatt på dagtid.

Tips

 • Når du søker på en jobb som innebærer å skrive, ikke la det faktum at du ikke kan skrive hundre ord i minuttet skremme deg av, hvis det er tilfelle. Det er mange kontor jobber som krever lite å skrive, og se etter nøyaktighet fremfor hastighet... fakturering krever ikke mye fart.
 • Være villig til å prøve forskjellige ting, pluss mener alvor om hva slags jobb som passer deg. Tenk på andre mens du vurderer deg selv, ikke sette å ha en personlighetsforstyrrelse av på andre.
 • Vurdere å prøve noen "personlighet type 'tester som Myers-Briggs Type Indicator (MBTI). Mange gratis online-versjoner kan bli funnet på nettet.
 • Du kan være en person som liker å bruke sminke, typen som en kunstform. I så fall kan være en Makeup Artist være "rett opp smug." Igjen, søke etter skjønnhet skoler på internett for klasser. Hvis du liker å jobbe med huden, søk etter kosmetikk. Du kan ende opp med å gjøre sminke for noen kjente, man vet aldri, kan du?
 • Du kan ta en svært begrenset utdanning og gjøre underverker med det. På den annen side, kan du ta det beste utdanning som kan kjøpes for penger og gjøre ingenting. Du kan alltid bygge på det grunnlaget som er lagt, hvis du har den rette ånd.
 • Det tar alle typer mennesker gjør alle slags forskjellige jobber for å opprettholde den verden vi lever. Vi kan alle være stolte over å tjene en ærlig dollar.
 • Hvis du er en "hissigpropp", kan det være lurt å komme inn Boksing, eller delta i militærtjeneste. Som skal fungere noe av det ut av deg.
 • Hvis du elsker å danse, er det mulig at med litt trening, kan du bli lærer i dans. Du kan til og med ende opp med din egen Dance Studio, hvem vet?
 • Hvis du er flink til å tegne, så kanskje prøve lykken på tegnefilm tegninger og sende dem til steder som Readers 'Digest, eller Woman World Magazine... du vet aldri før du prøver.
 • Det er penger å hente i kunst og håndverk, hvis du er dyktig i det området. En person kan selge sine varer til en Flea Market. Eller i forhold til å selge varer, er det mange andre veier å ta. Du kan ofte plassere elementer i sendingen og sparsommelighet butikker. Hvis du er flink med datamaskiner, kan du lage din egen Internett-salg nettsted.
 • Hvis du skulle velge å gå inn i huset renhold, det er best å starte med å gå på jobb etter en etablert Hushjelp å lære tauene, før du begir deg ut på egen hånd. Naturligvis, vil lønnen være mindre enn hvis du holder alle fortjeneste. Imidlertid vil Maid Service møblere forsyninger, i stedet for deg. Lønnen er bra i alle fall, er alt du trenger energi.
 • Hvis du snakker veldig tydelig og er lett å forstå, kan du nyte Public Speaking.
 • Hvis du er god på design arbeid, kan det være lurt å oppsøke et felt som du kan trene som... for eksempel å sette sammen kataloger, eller gjør lime opp arbeidet. Søke rundt for å se hva som er der ute. Du kan muligens være lurt å prøve å designe dine egne kort, sitter hjemme ved kjøkkenbordet... det er blitt gjort før.
 • Når du søker en stilling som du aldri har prøvd, sørg for å la din nye arbeidsgiver vet at du er ivrig etter å lære.
 • Hvis du liker polering og omsorg for dine egne negler, kan du være interessert i å bli en Manicurist eller "Nail tekniker," å fancy begrepet opp. Sjekk ut en katalog for skjønnhet skoler ved å søke på Internett eller telefonkatalogen.
 • Hvis du er for tiden arbeidsledig, vurdere å arbeide for en "Temporary Agency ', du kan få betalt mens du prøver ut nye typer arbeidsplasser og arbeidsmiljøer.
 • Hvis du er glad i å skrive, det er uendelige måter å bruke denne ferdigheten. Begynn med å få en Writers Market. Du kan gå til biblioteket hvis du velger å ikke kjøpe en, men husk at bibliotekets bøker er noen år gammel.
 • Hvis du liker å kle opp og ser pen og har gode kontor ferdigheter, for all del, gi kontoret jobber en prøve. Hvis du liker å jobbe med tall, kan bokføring muligens være perfekt for deg.
 • Ref. til trinn # 8, en tegner trenger spesialverktøy, det samme som en Painter trenger et staffeli, eller en modell trenger en portefølje. Derfor er et godt sted å søke etter gode kjøp på for å surfe på Internett... og sørg for å sjekk ut eBay.
 • Merk: Denne artikkelen ble skrevet for å representere alle våre arbeidstakere, uavhengig av hvilken stilling de har. De alle bidra til å gjøre livene våre bedre. Deres hardt arbeid er veldig verdsatt.

Advarsler

 • Du trenger ikke å nyte drikke alkohol for å være en bartender. Noen barer trene på stedet, og lønn og tips er stor for utgående og vennlige mennesker. Dette er vanligvis en god natts jobb for de som har andre oppgaver i løpet av dagen.
 • Vurder om du er en "morgen person" eller en "natt ugle". Er du mer komfortabel med en tradisjonell ni-til-fem jobb, eller foretrekker du å jobbe netter og / eller helger? Hvis du er redd for å fly, er det best å oppsøke en stilling som ikke krever reise.