Wkono

Hvordan man skal håndtere en dårlig sjef

En av de viktigste grunnene til at arbeidstakere blir ulykkelig på jobb er dårlig ledelse. En dårlig sjef kan slå selv et godt arbeidsmiljø i en ubehagelig og ulykkelig arbeidsplass. De har muligheten til å tildele gode eller dårlige oppgaver, og til slutt skyte oss. Denne ubalansen er derfor et godt forhold til sjefen din er så viktig. Du er ikke maktesløse til stilltiende å akseptere en dårlig sjef, og har et ansvar for å snakke opp i et forsøk på å endre situasjonen. Du må imidlertid erkjenne at noen sjefer er bevisst dårlig fordi de mottar ytelser som de har krav på, og du kan bli sett på som en trussel, i så fall må du vite hvordan du skal forsvare deg selv.

Trinn

Hvordan man skal håndtere en dårlig sjef. Ta aksjon med en gang.
Hvordan man skal håndtere en dårlig sjef. Ta aksjon med en gang.
 1. 1
  Ta aksjon med en gang. Det er viktig at du gjør noe så snart du innser at du blir utsatt for en dårlig sjef.
 2. 2
  Velg riktig tid til å snakke og aldri nærme seg ham eller henne i midten av et møte eller når du ser ham eller henne i gangen. Sørg for at du er i et rolig og uforstyrret sted, slik at du har hans eller hennes fulle oppmerksomhet, og du er rolig og samlet.
 3. 3
  Prøve å vise hvordan hans eller hennes handlinger redusere motivasjonen, skade virksomheten, eller øke utgiftene. Hvis du kan, forklare de endringene som ville gjøre arbeidsforholdene bedre, og sørger for en lykkeligere atmosfære. Tyder konkrete alternativer gjør det lettere å innføre positive endringer. Enige om å følge opp på et senere tidspunkt, for å evaluere den nye situasjonen.
 4. 4
  Ros sjefen din eller sjefer når de får det riktig. Mange ledere aldri får ros fordi en eller annen måte, er det feilaktig antatt at ros skal bare flyte fra ledere til ansatte. Du kan være nervøs nærmer din leder for å gi råd, men gode ledere er virkelig takknemlig for konstruktiv, nyttig tilbakemelding, og vil sette enhver anledning de får til å lære hvordan du gjør en bedre jobb. Likevel er denne artikkelen om "dårlige" sjefer - men når du har sjansen til å gi dem et godt ord, ta den. Men vær forsiktig med å smigre en dårlig sjef, vil det ikke bli forstått.
 5. 5
  Ikke bli offer på ubestemt tid. Hvis du har virkelig prøvd å gjøre det arbeidet mellom deg og sjefen din, men han eller hun ikke akseptere eller verdsette dine forsøk, eskalere din klage til høyere ledelse. Hvis det klage faller for døve ører (eller hvis det er ingen høyere myndighet til å appellere til) det er på tide å gå videre! Prøv å få et intervju for en annen stilling i selskapet (med noen du kjenner til å være en god sjef), eller i en annen organisasjon.
 6. 6
  Konsultere eeoc (gratis) eller en sysselsetting advokat (gebyr) hvis du tror du har blitt diskriminert og du er i en beskyttet klasse. Noen konflikter innebærer uenighet om hva som er lovlig. Whistle blowers som rapporterer brudd kan ha juridisk beskyttelse, og kan vurdere å øke sine bekymringer utenfor det normale kommandokjeden.
 7. 7
  Dersom konflikten oppstår fra en svindel for å få penger fra regjeringen, kan whistleblowers må følge spesielle prosedyrer for å beskytte sine rettigheter. Den falske påstander Act krever at varslere med original kunnskap om slik svindel være den første til å inngi sine krav, og avstå fra offentliggjøring av visse opplysninger om kravet deres.
 8. 8
  Husk at det er en forskjell mellom et dårlig forhold og en dårlig sjef. En dårlig sjef er en som er forsettlig bety eller uetisk, og er ikke mottakelig for å håndtere deg på en ærlig og åpen måte. I dette tilfellet må du være forberedt på å forsvare seg mot eventuelle falske anklager at sjefen kan pålegge deg. Sørg for at all kommunikasjon mellom deg og at sjefen skje foran andre.

Advarsler

  1. Alle rettslige krav har tidsbegrensninger, og noen er overraskende kort. Fristen for miljø whistle blowers å sende inn en klage mot gjengjeldelse er bare tretti (30) dager. Noen offentlig ansatte har tidsbegrensninger så kort som ti (10) dager.