Wkono

Hvordan få en jobb som du ikke egentlig kvalifisert

Har du noen gang sett en stillingsannonse du virkelig ønsket, men som du ikke kan være helt kvalifisert? Her er hvordan å overbevise en potensiell arbeidsgiver - og deg selv - du er perfekt for en stilling.

Trinn

Hvordan få en jobb som du ikke egentlig kvalifisert. Oppføre deg profesjonelt.
Hvordan få en jobb som du ikke egentlig kvalifisert. Oppføre deg profesjonelt.
 1. 1
  Forbered deg på. Å være forberedt er viktigere enn jobb kunnskaper, ferdigheter og erfaring.
 2. 2
  Skreddersy dine. Tenke kreativt om hvordan opplevelsen du har knyttet til den jobben du ønsker. Bullet aspekter av dine tidligere jobber som er relevante for den stillingen du søker.
 3. 3
  Få et intervju. Den vanskeligste delen av å få en jobb som du ikke kan være den mest teknisk kvalifisert søker er å få et intervju.
 4. 4
  Oppføre deg profesjonelt.
 5. 5
  Vær trygg. Fokusere på hvorfor du ærlig tror du ville bli god i denne jobben. Lag en liste over årsaker forhånd. Hvis du har tillit til deg selv, du er mer sannsynlig å overbevise arbeidsgiveren evne.
 6. 6
  Være up-beat. En positiv holdning vil vise intervjueren du er en stå på-person.
 7. 7
  Være sympatisk. Vi alle ønsker å ansette og jobbe med folk vi liker.
 8. 8
  Være informert. Vet om selskapet og virksomheten før du går til intervjuet. Vet hva de forventer du å gjøre for selskapet.
 9. 9
  Spør intelligent. Det er alltid mer til jobb enn hva som kan sies i en annonse. Som du finne ut mer om jobben, kan du oppdage jobbfunksjoner som du er mer kvalifisert og du kan styre din fokus på dem.
 10. 10
  Vær åpen for trening. Dersom arbeidsgiver er villig til å trene deg for jobben, viser entusiasme om å lære nye ting og en vilje til å sette ekstra tid og krefter på trening. Hvis du er en rask undersøkelse, nå er det på tide å nevne det.
 11. 11
  Gjør intervjuet et utgangspunkt. Hvis jobben er ikke noe du er kvalifisert til å gjøre, be om å forlate din CV med selskapet eller spør om det finnes lignende muligheter på et lavere nivå. Hvis du synes entusiastisk, intelligent og engasjert, er intervjueren (e) mer sannsynlig å tilby forslag for å hjelpe deg å bryte inn i feltet.
 12. 12
  Smile. Når det er to eller flere kandidater konkurrerer om samme stilling, oftere enn ikke ansettelse vil være basert på kjemi og mindre på erfaring. Sørg for at du smiler ofte hele intervjuet og le der stadig aktuelt. En positiv holdning demonstrert med smil går en lang vei å sende signal om at du har det som trengs for å bli en lagspiller.

Tips

 • Snakk med noen som allerede har drømmejobben - tross alt, de vet hvordan de kom dit!
  • Husk at nesten to tredjedeler av tiden, det er ikke den mest kvalifiserte kandidaten som blir ansatt, er det den som gjør den beste jobben med å fremme seg selv.
 • Fortsette å prøve. Du kan ikke få den første jobben som du intervjuet. Hvert intervju vil forlate deg bedre forberedt til den neste.
 • Hvis det er et alternativ, og hvis du har midler til å forsørge deg selv, kan du tilby å jobbe gratis for selskapet for en periode (dvs. en uke, en måned) for å bevise deg selv og dine ferdigheter.
 • Gå tilbake til skolen, få mer opplæring eller ta en entry-level posisjon i feltet, etc.
 • Vurdere å ta opplæring i det aktuelle feltet du prøver å komme inn. Det er ikke en god idé å søke på en jobb du er teknisk sett ikke kvalifisert for, så faktisk å bli kvalifisert er bedre enn å ty til trinnene i denne artikkelen.
 • Dette er også et svært nyttig tips når du er kvalifisert for jobben i produksjon eller mat og drikke bransjer, men har ingen relevant erfaring. Baristaer, barpeople, håndverkere er gode eksempler.
 • Tenk for IT eller analytics koding eller gjør noen analyser på egen hånd. Utvikle noen produkt og lære gjennom erfaring. Alternativt kan du plukke opp bøkene, bruker coursera, nettverk med folk i feltet, og sjekke opp internett fora. Kombinert, kan du heve din kompetanse til entry-level stillinger.
 • Husk: "Nei" egentlig betyr "ikke nå", ikke "aldri".

Advarsler

 • Du kan komme i over hodet ditt. Din nye arbeidsgiver og kolleger kan ikke setter pris på din mangel på erfaring i jobben. De kan ikke ønsker å bruke ekstra tid på å få deg opp til fart, når de forventer en base nivå av kompetanse og opplevelse.Du kan være misfornøyd med nivået på ekstra arbeidet som kreves for å holde tritt.
 • Det er noen jobber som du ikke kan gjøre med mindre du har riktig lisensstatusen. Prøv å gjøre noen undersøkelser før hånd, og sørg for at du kan øve en viss yrke lovlig uten å ha de riktige registreringer på forhånd.
 • Aldri lyve eller overdrive. Det er greit å plassere din erfaring i best mulig lys, men ikke si at du har erfaring i et område du ikke.
 • Vær forberedt på å håndtere avvisning som til tross for alle gode råd dette kanskje ikke fungerer. Noen arbeidsgivere kan ikke vurdere deg for posisjoner du har ingen erfaring i.