Wkono

Hvordan å designe en hendelse brosjyren som får oppmerksomhet

En flyer er bare så god som den oppmerksomheten den griper. Event flyers spesielt må skille seg ut, siden de er vanligvis konkurrerer med et hav av andre flyers. Denne artikkelen vil fokusere på måter å gjøre deg mer oppmerksomhet-verdig.

Trinn

Hvordan å designe en hendelse brosjyren som får oppmerksomhet. Besøk et sted hvor det er mange flygeblad.
Hvordan å designe en hendelse brosjyren som får oppmerksomhet. Besøk et sted hvor det er mange flygeblad.
 1. 1
  Besøk et sted hvor det er mange flygeblad. Det er best å besøke et sted hvor event flyers tendens til å bli lagt ut, ikke denne, hvor det er stort sett barnevakt, rengjøring i hjemmet, og apparater for salg. Skanne flyers og noter hvilke som skiller seg ut for deg mest. Ta en nærmere titt: Hva gjorde de flygeblad skiller seg ut for deg? Ha det i bakhodet når du fortsetter med disse trinnene.
 2. 2
  Bruk den største papir-format som skriveren kan håndtere eller den største utvidelsen du har råd fra et trykkeri. Størrelsen teller, særlig blant en mengde andre flyers.
 3. 3
  Bruk fargerike papir. Neon papir vil vekke mest oppmerksomhet på egen hånd, men det kan overmanne tekst eller bilder. Vurder å bruke en farge som er lys, men likevel myk nok til å skape kontrast med mørke blekk (f.eks himmelblå). Eller, hvis du gjør pinne med en neon farge, bruker du en mørk farge for tekst og bilder.
 4. 4
  Velg et slående bilde. Bildet du velger vil avhenge av publikum, men uansett hva, sørg for at den har høy nok kontrast og fargemetning at det "spretter".
 5. 5
  Bruke enkle, tykke fonter. Funky fonter kan se bra ut på din datamaskin, og fungerer godt på en handbill eller en annen type pamflett, men de er vanskelig å lese på avstand og ikke fotokopi godt. Bruke enkle, fet skrift som er lett lest, og vil ikke forvrenge etter å ha blitt kopiert 150 ganger.
 6. 6
  Unngå rot. Det er fristende å stappe hver kvadratcentimeter av flyer med ord og grafikk, men noen ganger å ha "blanke" rundt overskrifter og bilder kan gjøre dem skiller seg ut bedre.
 7. 7
  Kontroller at flyer kan sees på lang avstand. Test din flyer ved å henge den opp og ta 4-5 store skritt tilbake-du skal kunne lese overskriften fra denne distansen.
 8. 8
  Innlegg flygeblad tidlig, minst en uke før arrangementet. Dette vil sikre at plakaten er postet før andre, og bidra til å publisere ditt arrangement tidlig. Kom tilbake senere og legge inn din flyer om nødvendig.
 9. 9
  Planlegg noen store hendelser i måneden eller to før du begynner å dele ut flyers for å kontrollere at alt er planlagt.

Tips

 • Hvis kontakt kan gjøres via e-post, faks eller telefon, eller mer informasjon er tilgjengelig på et nettsted, inkluderer det også. Denne informasjonen trenger ikke å være like store og kan gå på bunnen av flyer din. Bare husk, "Hvis du ønsker dem der, fortelle dem hvor."
 • Ved fjerning av gamle plakater fra stolper eller planker bare fjerne plakater for arrangementer som allerede har oppstått. Du ville ikke ønsker noen å ta ned plakaten før hendelsen.
 • Ikke glem å ta med all relevant adresse, kontaktperson, dato og klokkeslett - selv om det ser overflødig. For eksempel: Torsdag Kveld Show. Torsdag 14 januar, 2010 @ 19:00. På samme måte, selv om det synes alle bør vite hvor Washington Monument er, fortelle dem igjen: skjæringspunktet mellom Madison Dr, NW & 15th St, NW, Washington, DC 20001.
 • Bruk snor til å legge flyers på levende trær, ikke stifter eller stifter.
 • Hvis du gjør flyers ofte, velge et tema og feste med det. Kanskje det betyr at en farge, eller kjører flygeblad horisontalt i stedet for vertikalt. Finn noe som gjør at du skiller deg ut i din kommune, og hold deg til det, folk vil begynne å gjenkjenne flygeblad før de har selv lest dem, dette gjør det mer sannsynlig at de stopper og se hva du er for tiden opp til.
 • Unngå å plassere flyers på parkerte biler. Folk kan klage.
 • Hvis du ser på et fargehjul, vil alle to farger som er i motsatte ender ser levende ved siden av hverandre.

Advarsler

 • Mange kommunale koder begrense størrelsen på og hvor flygeblad kan bli lagt ut. Sjekk din lokale koder. Det samme gjelder for å plassere plakater innenfor en virksomhet eller skole, alltid søke om tillatelse først.