Wkono

Hvordan lære et barn å skrive navnet sitt

Undervisning et barn til å skrive sitt navn er det første trinnet i leseferdighet for et lite barn. Det bør være en hyggelig opplevelse for deg og barnet.

Trinn

Hvordan lære et barn å skrive navnet sitt. Få ut et lite hvitt bord eller et stykke papir, whiteboard penner eller markører, og eventuelt litt godteri.
Hvordan lære et barn å skrive navnet sitt. Få ut et lite hvitt bord eller et stykke papir, whiteboard penner eller markører, og eventuelt litt godteri.
 1. 1
  Få ut et lite hvitt bord eller et stykke papir, whiteboard penner eller markører, og eventuelt litt godteri.
 2. 2
  Sitt barnet ned ved et bord og sitte ved siden av ham / henne.
 3. 3
  Fortell barnet at i dag er dagen som de lærer å skrive navnet sitt. Det er greit hvis de ikke kan skrive ennå, vil dette gi dem et forsprang.
 4. 4
  Sett papir / tavle og penner / markør foran barnet.
 5. 5
  Først skriver navnet sitt etter dem på papir og forklare at dette er hvordan du skrive navnet sitt.
 6. 6
  Skrive navnet sitt, men i små linjer eller flekker slik at de kan spore dem. Spore dem har et par ganger før de får taket på det.
 7. 7
  Når deres tillit vokser, fortelle dem til å prøve det på egenhånd.
 8. 8
  De kan ta en stund, men vær tålmodig.
  • Hvis deres navn er "Jack" eller "Emma", bør dette være enkelt. Men hvis deres navn er "Kimberly" eller "Madison", dette kan ta en stund.
 9. 9
  Sjekk det å sørge for at de har trukket hver bokstav riktig. Selv om du ser en liten feil som bokstaven "a" har sin linje for lenge, korrigere barnet umiddelbart. Det vil være lettere å rette nå enn senere.
 10. 10
  Ros barnet når de har gjort det rette et par ganger. Gi dem dem litt godteri. Fortell dem at de har fortjent det. Deretter la barnet gå løpe og leke.
 11. 11
  Gjør dette for et par dager, priste barnet og gi barnet litt mer godteri hver dag. Snart vil de være i stand til å skrive navnet sitt flytende og perfekt!

Tips

 • Ikke overvelde barnet ellers vil de ikke ønsker å gjøre det så mye.
 • Hjelp barnet å bygge motoriske ferdigheter ved snøring perler eller cheerios, klemme play-doh, leke med Lego, og lukking snaps eller knapper.
 • I et par år, for eksempel når barnet er i tredje klasse, be dem om å skrive navnet sitt for deg. Når de gjør det, vil du se at de er navn er skrevet tydelig med ingen feil i det hele tatt. Gi dem masse oppmuntring og la dem plukke en premie, fordi de fortjener det!
 • Spør barnet hva de er favoritt godbit er på forhånd, på den måten de vil virkelig komme inn å skrive navnet sitt.
 • Skrive med fingermaling og skrive i sand, er ris eller havregryn en morsom måte å praktisere forming bokstaver.
 • Hvis barnet ditt har en hard tid på å skrive med blyant og papir, la barnet bruke tykke fargestifter eller markører. Barnet kan også øve skrive med en tørr slette bord og markører eller en tavle og kritt.
 • Å hjelpe barnet praksis sette bokstavene i hans eller hennes navn i orden, sette bokstavene i ditt barns navn på kjøleskapet ved hjelp kjøleskapsmagneter og la barnet sette dem i rekkefølge.

Advarsler

 • Ikke gi barnet noe godteri før middag
 • Ikke bruk for mye press. Slapp av, og la barnet gå i sitt eget tempo.