Wkono

Hvordan sette opp en barnehage klasserommet

Sette opp en trygg og leken miljø for barn i alderen 4-6 kan være vanskelig, hvis du er en første gang lærer eller selv kommer tilbake fra sommeren igjen. Trikset med å sette opp i klasserommet er å gjøre det søte, fargerike og effektiv, og samtidig gjøre det trygt og attraktivt å lære i. Her er noen tips for å sette opp klasserommet.

Trinn

Hvordan sette opp en barnehage klasserommet. Ha noe å skrive på.
Hvordan sette opp en barnehage klasserommet. Ha noe å skrive på.
 1. 1
  Ha noe å skrive på. Mange hevder at en tavle er mer klassisk og originalt, men andre hevder at SmartBoards er mer praktisk og effektiv. Vanligvis er en enkel tørr slette bord funnet i en barnehage klasserommet, fordi du lett kan skrive og slette uten spor igjen, og du kan gjøre det fargerikt i fem til seks år gamle barn. Uansett hva du velger, sørg for at du har noen plass å skrive på, slik at barna kan se det.
  • Mange lærere har alle tre i sine klasserom. Selv om det ikke er nødvendig, er det godt for når du går tom for plass på ett brett, og du kan gå til den neste.
  • Vurdere å lage et ord veggen. Det hjelper å gjøre elevene vet hvilke ord nyttig og som de burde vite hvilken punkt. Det er lett, bare skrive opp noen ord, og skrive dem ut så stor som mulig, og legge dem på veggen, slik at barna lett kan lese dem.
  • Ha en oppslagstavle for å sette opp kunngjøringer og whatnot.
 2. 2
  Inkluderer et møte område. Fordi de er i barnehagen, bør du være sikker på å ha et sted hvor du kan møte dem, om du vil gå over noe alle sammen, eller forklare en tidsplan eller ekskursjon. Mange lærere har fargerike tepper ned, eller en enkelt lavt bord i midten.
 3. 3
  Har et barn arbeidsområde. Gi tildelte plasser, og i stedet for pulter, gir en hjemmekoselig appell og gi tabeller. De bør være sirkulær eller rektangulær butte kanter for å unngå skarpe hjørner. Det bør være nok stoler for alle og et par statister, metall er å foretrekke i stedet for tre for å unngå flere utskiftninger, og husk at de må være små fordi kindergartners er petite.
  • Gi en kilde til skriving enhet; sette kopper på tabeller for enten markører eller blyanter, avhengig av hva du foretrekker deres bruker på en bestemt oppgave (blyant er favorisert for daglig arbeid).
 4. 4
  Gi hvert barn sin egen plass. Mange lærere gir sine barn cubbies å sette mail, skolearbeidet, og brev hjem. Du bør også ha et sted å sette strøk, ryggsekker og slikt; små individuelle skap er normalt mest effektive. Hvert barn bør ha sin egen pels-krok for å unngå forvirring.
  • Ha din egen plass som lærer. Du bør ha ditt eget skrivebord og datamaskin i klasserommet, som du bør være sikker på at barna ikke røre.
 5. 5
  Henge arbeid og plakater rundt i klasserommet. Arbeidet omfatter regneark, kunst, håndverk, etc. Noen klasserom henger arbeid fra taket. Har også en plakat av ting som alfabetet, tall, planeter, dyr, ting som du har studert det ville være en leken og nyttig påminnelse til studenter og ville gi de besøkende et inntrykk av hva du studerer.
 6. 6
  Vurdere å legge tidsplanen for dagen. Barnehage tidsplaner vanligvis endres hver dag, men hver morgen før de kommer inn, kan du sette hvert fag i bestemt rekkefølge du ønsker, enten ved å skrive det ned, eller låsing et sted kort på en oppslagstavle.
 7. 7
  Ha et sted for bøker. Hvis skolen din har et bibliotek, er dette trinnet ikke er nødvendig, bare finne et sted å sette bøker i klasserommet og finne den mest effektive måten å organisere dem (sortert etter tittel, forfatterens navn, forfatterens etternavn, etc.) Hvis din Skolen har ikke et bibliotek eller en nyttig en, eller kanskje med noen gode barnehagen bøker, shoppe og få noen ren, tilstrekkelig bøker for elevene og sette opp et lite bibliotek i klasserommet. Bøker er en av de viktigste delene av barnas utdanning, så pass på at uansett hvilken metode du velger, det er lett tilgang til en kilde til romaner.
 8. 8
  Barn bevis klasserommet. Selv kindergarteners er eldre enn førskolebarn, er en svært viktig del av å sette opp en skikkelig klasserommet gjør det trygt for barna. Sørg for at du har et brannslukningsapparat og førstehjelpsskrin hendig til alle tider. Pass på at vinduene og blinds styres trygt, om hvordan du åpner dem og vil ikke treffe noen eller falle på noe, og at radiatoren og air-condition hvis du har en fungerer godt, etc. Deretter må du gjøre de små tingene, som å sørge for at båndet dispenser er på et trygt sted og vil ikke falle på noens små hender eller tær, at ledningene til maskinen og smartboard er trygt gjemt bort, og at de cubbies er pusset ned slik at ingen taggete trestykker vil flis i en finger eller ulempe et barns klær, etc.
  • Sørg for at klasserommet er opp med det du trenger, for eksempel papirhåndklær, vev, rensemiddel, osv. Spør foreldre for sjenerøse donasjoner, mange er villig til å hjelpe! Noen skoler, skolekretser eller forelder lærer organisasjon (PTO / PTA) vil gi slike ting.
 9. 9
  Designe din klasse programmer. Noen skoler har "mystery reader", der en forelder kommer inn og leser til klassen, som deres sønn eller datter strålte av glede, eller foreldre hjelper til med valget tid, hvor barnet får velge om de ønsker å farge, spille et spill, osv. Uansett hva du velger, bør du være i stand til å gjøre det i din perfekt oppsett barnehage klasserommet.

Tips

 • Se deg rundt på de andre klasserommene i skolen for å få noen ideer om å sette den opp.
 • Du trenger ikke å handle ut av egen lomme! Be om penger fra rektor eller skolekrets, med mindre du har lyst sjenerøst handle selv. Hvis du spør etter penger selv, sørg for at du bare bruker det som er nødvendig og kanskje litt mer.
 • Barn elsker farger. Color-fylle klasserommet ved å lage en flerfarget teppe, for eksempel. Mikse og matche farger for klasserommet.

Advarsler

 • Kjenner prosedyrene og koder for brann og storm alarmer (og lock-downs der alle låser dørene og holder klar av dem og vinduene, som best de kan).
 • Kontroller at du har de viktigste for en barnehage klasse: førstehjelpsutstyr, telefonen til å ringe kontoret, sykepleier eller politi, en Epi-Pen, et brannslukningsapparat, og vet hvem som er sertifisert i Heimlich manøver og HLR. Vet prosedyrer for spesielle behov som hypoglykemi, diabetes, integreres spesielle ed elever i vanlig klasserom, etc.