Wkono

Hvordan lekehus

Hvordan spiller du på?, Kan man spørre. Vel det er lett! Ved å følge innholdet i denne artikkelen, selv du huset?, Kan> lære å spille huset!

Trinn

Hvordan lekehus. Finn et sted å være ditt hus / leilighet.
Hvordan lekehus. Finn et sted å være ditt hus / leilighet.
 1. 1
  Finn et sted å være ditt hus / leilighet. Rommet ditt vil fungere bra. Plukk hvis du er singel eller ikke, plukke ditt navn og som du deretter begynne å spille.
 2. 2
  Få en falsk ovn (eller lage din egen), og sette den opp. Har gryter og panner til "koker" med og noen plast grønnsaker og måltid pakker. Du kan vanligvis kjøpe disse til enhver leketøysbutikk siden det er en vanlig leketøy. For ingrediensene, kan du legge til flere ved å samle skjell, gress, blader eller hva du kan tenke på.
 3. 3
  Stek en imaginær måltid. Du kan lage hva du vil (biff, quiche, etc.) Lag et helt måltid for friends.Fill din en gryte med vann fra springen. Deretter tar en skje eller stokk og late som du gjør en suppe. Hvis du ønsker å lage retter som bruker biff eller kylling, tror ting som ligner i farge eller form som treet bark eller stein.
 4. 4
  Få noen venner til å dele din fest med. Sett deg ned ved et bord som allerede er satt med en duk, tallerkener, skjeer osv. Gjør det som en formell sammenkomst. Oppfordre dine venner til å si "please" og "thank you". Sørg for at du tjene dem oppmuntrende.
 5. 5
  Utgjør en hel historie. Dette er en morsom måte å spille huset fordi du gjøre opp din egen historie. Er morsomme ting å legge inn i spillet familie, barn, jobb, etc. Pass på at det er også et problem, fordi det gjør det mye mer moro, men hvis yngre barn spiller sørge for at det er noe de vil forstå.
 6. 6
  Lat som det er enten virkelige liv eller fantasi. Det er vanligvis mer moro for barn å late som det er ekte, men de kan være lurt å late som de er i sine favoritt animert show eller film.
 7. 7
  Spille over. Gå ut og du kan selv ønsker å gå rundt i nabolaget hvis du er tillatt. Bare sørg for at du ikke bare bruke ett rom!
 8. 8
  Har du en fantasi. Enten du later spillet er ekte eller fantasi, alltid ha en stor fantasi til å tenke på ideer.
 9. 9
  Ha det gøy! Spille så lenge det er gøy og stoppe når du er lei av det.

Tips

 • Bruke ting fra omgivelsene for å gjøre det mer lystig inne i huset ditt.
 • Finn et mer privat sted, men ikke for langt borte fra foreldrene, fordi du mest sannsynlig ikke vil ønske å spille hus i stua når pappa har venner over for å se fotball, ville du?
 • Bruk en late bil å kjøre rundt i. Det hjelper mye!
 • Bland andre spill i som "lege" eller "skolen" og late som du er en lærer eller en lege.
 • Ikke bruk for mange elementer, eller vil du ha mye å rydde opp. Hvis utenfor, ta kanskje en dukke, mat og klær. Hvis det er inne, ta med alt du kunne uten å gjøre for mye av et rot.
 • Sørg for at du har venner eller imaginære venner med deg! Dette gjør spillet komplett!
 • Spør foreldrene dine, venner, tanter, onkler, søskenbarn, din hund, katten din, din bestemor, din bestefar, eller det viktigste en, en frosk, etter ideer for å gjøre det som en ekte liv ting.

Advarsler

 • Spør før du bruker bestikk som kniver og gafler.
 • Ikke lage et rot i området du spiller i, og hvis du gjør det, rydde opp.

Ting du trenger

 • Plass
 • Objekter å spille hus med
 • Wendy hus eller lubben hus (valgfritt)