Wkono

Hvordan være en god lærer

Å være en god lærer kan være den mest givende og spennende jobb i verden - men kan være en lærer som ikke fungerer effektivt være stressende, smertefullt og utmattende. Her er noen gode tips til å bli den beste læreren du kan være.

Trinn

Hvordan være en god lærer. Har veldefinerte konsekvenser.
Hvordan være en god lærer. Har veldefinerte konsekvenser.

Klasseledelse

 1. 1
  Sette et eksempel. Husk at du er lærer. Det er viktig for deg å være som en "superhelt" figur i deres øyne. Husk at elevene ser opp til deg og vil dermed prøve å etterligne dine disposisjoner. Hvis du er frekk eller upassende, vil de ha en upassende modell for sin oppførsel. Det er viktig at elevene ser deg som en person med tillit, slik at de følger ditt bly, og føler deg komfortabel å stole på deg. Studenter, i alle aldre, trenger noen de kan lene seg på, ser opp til, og være i stand til å stole på.
 2. 2
  Har veldefinerte konsekvenser. Sett konkrete konsekvenser for å bryte reglene. Bestem hva disse konsekvensene er, og deretter implementere dem konsekvent. Dine konsekvenser bør følge en prosedyre som starter med en ikke-verbal signal (som bare ser på student), til en verbal signal (spør studenten å behage slutte å snakke), til en muntlig advarsel (hvis dette fortsetter vil det bli konsekvenser ), til gjennomføring av konsekvens. Konsekvensene er opp til deg og avhenger av programmet på skolen. Mange skoler har et forvaring system (studenter forakter detentions), eller kanskje skrive linjer, eller sitter bort fra andre studenter.
 3. 3
  Være medfølende. Gode ​​lærere danne sterke relasjoner med sine studenter og vise at de bryr seg om dem som mennesker. De er varme, tilgjengelig, entusiastisk og omsorgsfull. Vær åpen for å bo på skolen etter skoletid for å hjelpe studenter eller bli involvert i skoleomfattende komiteer og aktiviteter, og de viser en satsing på skolen.
 4. 4
  Angi noen grunnregler. Du bør ha 3-5 regler som elevene vet om. Dette er regler som, når de blir brutt, er gjenstand for konsekvensen ordningen skissert ovenfor. Prøv å la klassen til å foreslå de grunnregler: har en diskusjon i klassen og skrive ideer, det gjør klassen føler at de lyttet til og at du bryr deg om sine meninger og innspill og samtidig sette noen grunnarbeidet at de vil føle seg lojale til fordi de ' har gjort det. Fungere som en megler for å sørge for at reglene bestemt deg er hensiktsmessig. Noen kan for eksempel være stille når læreren snakker, respektere hverandre, og fullføre lekser og skolearbeidet.

Leksjon planlegging

 1. 1
  Ha et mål. Når du planlegger en leksjon, er den mest vitale delen målet. Hva vil du at elevene til å ta unna leksjonen? Hvis målet er kraftig, dyp, og reflekterer hva du virkelig ønsker elevene å lære, vil det bli reflektert i leksjonen.
 2. 2
  Har en solid plan for dine leksjoner. Hver eneste leksjon bør deles inn i tre enkle deler som gjenspeiler målet ditt.
  • Først bør være "forelesning" del av leksjonen. Det er der du lærer noe nytt for klassen (selvfølgelig noe som åpner for spørsmål eller kommentarer når det er aktuelt).
  • Vie den andre delen av klassen til noe som innebærer en kollektiv gruppe arbeid element hvor elevene kan arbeide med hvem de vil. Mot slutten av denne delen, kan du ha en diskusjon session der grupper ytre sine funn / meninger, og gi karakterer for tilstrekkelig deltakelse.
  • Den siste delen av hver leksjon skal være der studentene tilbake til plassene sine og arbeide stille på en siste oppgave, for eksempel å svare på konkrete spørsmål skrevet på tavla, eller tegne et bilde knyttet til noe de lærte dette. Studentene skal bare snakke med deg (hvis de har spørsmål om hva / hvordan du gjør det), eller den personen som sitter rett ved siden av dem. Dette er vinden ned delen der studentene får en sjanse til å jobbe på og forstå materialet på egenhånd.
 3. 3
  Tildele relevant lekser. Snarere enn å tildele noe annet hver kveld, er det lurt å tildele en eller to flere betydelige oppdrag på mandag og deretter samle disse oppgavene på fredag.
 4. 4
  Vurdere å gi spørrekonkurranser. Det kan være lurt å ha en quiz hver fredag ​​for å vurdere hvor godt elevene er å ta tak i materialet. Du kan bedømme hvor godt du underviser etter hvor godt de fleste av elevene utfører på spørrekonkurranser.

Tips

 • Det er aldri for sent å begynne å implementere disse tips og ideer.
 • Effektiv klasserommet ledelse er blant de viktigste ferdighetene å ha som lærer.
 • Du bør være minst 1-2 uker fremover i form av dine timeplaner.
 • Det bærer nevne igjen at, noe som gjør timeplaner, er det viktigste elementet målet. De andre delene av leksjonen (del for "foredrag undervisning", en del for studenter som arbeider, og en del for stille arbeid) våren fra eller oppstår fra dette målet.
 • Din vurdering (dvs. tester og quizer) bør dannet basert på det opprinnelige målet. Det bør vurdere hvor godt elevene møtte de målene du setter ut når du planlegger din lærdom.
 • Det er viktig å ha en viss avstand fra elevene, spesielt for de første to ukene av begrepet. Hvis du ikke kan holde en profesjonell avstand til elevene, er det fordi du har behov for å forholde seg til dem på et mer personlig nivå, sannsynligvis fordi du mangler at et sted i din mer personlig liv. Det er ditt ansvar å erkjenne dette og takle det.
 • Det er viktig å bruke avhør teknikker gjennom å kontrollere at eleven har forstått. Dersom eleven finner det for enkelt å svare så sondere dem videre for å få et mer detaljert svar. Bruke begrepene "hvorfor" og "hvordan". Dette vil strekke elever videre.

Advarsler

 • Det bærer nevne igjen, hvis du unnlater å holde en profesjonell avstand som tillater deg å være en figur til å se opp til og er avhengig av, er du setter jobben din i fare. Gå ut og finne noen venner din egen alder eller komme på et mer intimt forhold med signifikante andre.