Wkono

Hvordan starte et hjem basert skriftlig virksomhet

Tror du virkelig liker å skrive? Enkelte føler det er en smertefull og møysommelig opplevelse. Men, hvis du elsker å skrive, og tror andre kan like å lese ditt arbeid, deretter vurdere å starte hjemme-baserte skriving som en del eller heltid virksomhet.

Trinn

Hvordan starte et hjem basert skriftlig virksomhet. Start virksomhet som naturlig.
Hvordan starte et hjem basert skriftlig virksomhet. Start virksomhet som naturlig.
 1. 1
  Start virksomhet som naturlig. Kanskje jobber deltid med din skriver business mens du holder fulltidsjobb. Bestemme når du skal skrive på heltid, sørg for at du opprettholder nok sparepenger til å bære deg gjennom måneder med magre tider. Forfattere, uansett hvor vellykket, bør alltid ha en økonomisk sikkerhetsnett, andre inntekter, en ansatt ektefelle eller en "gal" foreldre.
 2. 2
  Få en god tekstbehandlingsprogrammet program, og du kan også laste ned en kvalitet tekstbehandlingsprogram for gratis, som for eksempel OpenOffice org forfatter, som andre tekstbehandling programvare kan være ganske dyrt..
 3. 3
  Få en skriver, en telefon, voice-mail og internett med e-post: alle disse, og enda mer, er avgjørende.
 4. 4
  Gjøre en liten bit av markedsføring og prospektering og faktisk selge produktet og "deg" hver dag. Du kan ikke lykkes eller til og eksistere som en betalt forfatter av bare venter på dagen til daggry... Det allerede gjorde!
 5. 5
  Søk etter nye tekster fører hver dag. Ikke stole på bare én eller to inntektskilder. Diversifisere din utsalgssteder og utgivere til du får en lønn med et nei konkurranseklausul, som du ville gjort i lokale nyheter publisering eller noen annonsering skriftlig.
 6. 6
  Fortell alle at du er en forfatter, når noen spør: "Hva du gjør for en levende?" Innse at verden er mye mindre plass enn det virker. Din frisør bror eller en svigermor kan være oppkjøpet redaktør i Simon

Tips

 • Synonymordboken er din beste venn. Synonymordboken hjelper deg å velge ord som betyr hva du mener å si.
 • Utvikle dine ferdigheter i teknisk skriving, juridisk transkripsjon, og / eller medisinsk transkripsjon: du kan være alvorlig hvis bare midlertidig. Du kan da tilby dine tjenester til software selskaper, advokatfirmaer for å samle store mengder dokumenter, og leger (opprettholde godt skriftlige kilder).
 • Annonsere dine tjenester ved høyskoler og universiteter. Studenter (og lærere) alltid trenger hjelp i manuskriptet forberedelse.
 • Du trenger ikke å skrive den neste store europeiske romanen til å livnære seg som forfatter. Du kan lage en levende forbereder nyhetsbrev, samling bokstaver, og CVer for folk og bedrifter.

Advarsler

 • Forvent korrekturlesere og redaktører til å gjøre noen endringer, rettelser og overstrykninger, men ikke mye pleie eller mentoring med mindre du har uvanlige eller stor evner.
 • Du er ikke en skuespiller i en film kommunisere med frowns, blunk, nikker og trekker på skuldrene... selv om du kunne skrive alt dette inn i en dramatisk skaperverk.