Wkono

Hvordan sette opp hjemme transkripsjon kontor

Internett har ført til mange teknologiske fremskritt som har revolusjonert hjem transkripsjon. År siden, det pleide å være ganske dyrt å få satt opp til å transkribere hjemme siden vi måtte kjøpe båndavspilling maskiner og dyrt tekstbehandling og utskrift utstyr. I disse dager, hvis du allerede har en hjemme-PC er det mulig å komme i gang transkribere digitale lydfiler fra hjemmet veldig billig.

Trinn

Hvordan sette opp hjemme transkripsjon kontor. Få en internettforbindelse.
Hvordan sette opp hjemme transkripsjon kontor. Få en internettforbindelse.
 1. 1
  Få en datamaskin. Mange mennesker allerede har en datamaskin hjemme. Hvis ikke, trenger du ikke en top-of-the-line dyr datamaskin. Du kan komme i gang med en grunnleggende datamaskin som vil koste deg mindre enn 600€. Så lenge du kan kjøre Windows og noen tekstbehandlingsprogrammet og har 256 MB RAM du bør være i orden!
 2. 2
  Få en internettforbindelse. Hvis du skal transkribere digitale lydfiler som du må laste ned over Internett og deretter en høyhastighets tilkobling er et must! Kabel og DSL internett pakker blir billigere hver dag, og det er vel verdt pengene å få koblet hvis du er seriøs om et hjem transkripsjon karriere.
 3. 3
  Installer tekstbehandlingsprogrammet. Mange datamaskiner leveres med enten WordPerfect eller Microsoft Office. Du må ha og kunne bruke det ene eller det andre av disse tekstbehandling programvare, og det vil gjøre deg til en mer fleksibel og attraktiv transcriptionist hvis du har og kan bruke begge.
 4. 4
  Installer lydavspilling programvare. Den FTW transkribering ( http://www.theftwtranscriber.com/ ) er en enkel, lett å lære programmet å starte, stoppe og spole lyd med en fotpedal, og best av alt det er gratis.
 5. 5
  Få en digital fotpedal. Dette er den avgjørende stykke maskinvare for digital transkribere og du vil sannsynligvis nødt til å bestille det på nettet. Det vil koste om lag 60€. Hvis du er en seriøs transcriptionist du vil ha en annen pedal som back up fordi hvis den du bruker pausene du ikke ønsker å være ute av drift mens du venter på den neste som kommer i posten! Skaperne av Express Scribe selger også fotpedal hardware ( https://www.nch.com.au/cgi-bin/hw.exe?class=FP ). Jeg bruker VEC USB pedal, som er det beste produktet hvis du har en USB-port. Hvis du har en veldig gammel datamaskin som ikke har USB-porter du kan ha for å få en pedal som forbinder med en plugg.
 6. 6
  Få hodetelefoner. Få de aller beste hodetelefonene du har råd. Tro meg, du vil få pengene tilbake i økt effektivitet. (Hvis du skal bruke en bærbar datamaskin til å spille digitale lydfiler du vil også trenge et godt sett med eksterne høyttalere til "boost" lydvolumet og kvalitet -. Koble hodetelefonene til de eksterne høyttalerne)
 7. 7
  Få transkripsjon arbeidsflyt programvare. Selv om du begynner i det små, kan arbeidsflyt programvare spare deg for tid, holde deg organisert og forebygge menneskelige feil, for eksempel kan det gjøre din fakturering automatisk, og hjelpe deg til å få store lydfiler. De to viktigste leverandører er Winscribe ( http://www.winscribe.com/ ) og ScribeManager ( http://www.scribemanager.com/ ).
 8. 8
  Begynne å lete etter arbeid. En av de største selskapene som godtar søknader fra freelance transkribentene er måte med ord ( http://waywithwords.info/ ). Du kan også prøve FindTranscriptionWork.com ( http://www.findtranscriptionwork.com/ ), som er et gratis nettsted notering medisinske, juridiske og generell transkripsjon jobber. Du kan også listen din CV der gratis.

Tips

 • Noen tilleggsutstyr inkluderer en skriver, faksmaskin, god lang avstand plan, og analog tape avspilling maskiner.