Wkono

Hvordan tjene penger på nettet for gratis

Det er tider når vi befinner oss på løse tråder i våre karrierer. Jada, vi kunne se filmer, ta lange turer på stranden, eller spille WoW før barna kommer hjem, men det blir veldig kjedelig, veldig fort.

Men det er håp, selv når jobbene er stramt. Vi kan slå til kreative løsninger for å slå blahs og generere noen inntekter, og hvilken bedre måte å gjøre det enn å bruke Internett? Det finnes måter å tjene penger på nettet som ikke krever noen up-front kapital for å komme i gang, og vi vil gi deg noen tips om hvordan du gjør det.

Trinn

Hvordan tjene penger på nettet for gratis. Spill på dine sterke sider.
Hvordan tjene penger på nettet for gratis. Spill på dine sterke sider.

Online muligheter

 1. 1
  Spill på dine sterke sider. Tjene penger på nettet er mye enklere når du gjør ting direkte relatert til din inntektskilde.
  • For eksempel, hvis du er en vanlig blogger, og har en følgende, kan du bruke Google AdSense for å generere inntekter. AdSense analyserer innholdet, og dirigerer annonser til siden din som er relevant for dine etterfølgere. Jo flere tilhengere du har, jo mer AdSense fungere for deg.
 2. 2
  Utføre en tjeneste. Det er mange bedrifter der ute som trenger så mange mennesker som mulig, jobber på nettet, for å bli vellykket. Vanligvis er disse service-orientert selskap ikke betaler mye per element, men hvis du er rask og nøyaktig, de pennies legge opp til dollar og kan være en stor kilde til inntekt. Se etter muligheter som disse:
  • . Consumer data er en utrolig verdifull handelsvare som selskapene vil betale en masse penger å ha, og måten mye av disse dataene samles er gjennom undersøkelser. Jo flere undersøkelser du fullfører, desto mer vil du tjene.
  • Bli forfatter. Internett er fullpakket med leserne (du er en nå!) Det eneste som lesere trenger mest, er forfattere. Det finnes nettsteder som som spesialiserer seg i å by ut skriftlig jobber som varierer fra $ 0,01 til $ 0,10 et ord. Du kan starte i $ 0,01 til $ 0,03 utvalg, men jo mer du skriver, gir du skriver godt jo mer vil du tjene per ord.
 3. 3
  Sett dine ferdigheter på markedet. Du kan ha talenter i lyd eller film redigering, du kan være en fantastisk grafisk designer, kanskje din forte er programmering, eller lage mobile applikasjoner som folk elsker. Der når folk gikk til vikarbyråer, de nå registrere deg med nettsteder som Elance og.
  • Meld deg er gratis, vanligvis lett, og ofte kan håndteres ved å logge på via Facebook. Lag en online profil, kan du bruke et profesjonelt bilde, og folk som trenger dine ferdigheter vil se ditt smilende krus og awesome skillset når de leter etter noen med dine talenter.
 4. 4
  Bli en affiliate markedsfører. Som ved hjelp av Googles AdSense, hvis du har en tilstedeværelse med noen form for følge, bli en affiliate markedsfører kan generere en betydelig inntekt hvis du gjør det godt.
  • Registrer deg med et selskap som har en affiliate program. Du kan undersøke populære eller trending emner med, og plukke en affiliate partner basert på dagens hendelser, eller du kan velge en partner basert på dine egne preferanser.
  • For eksempel, hvis du er en musiker, Musiker venn tilbyr en affiliate program som er veldig partner-vennlig.
 5. 5
  Kjøp og selg på internett. OK, kanskje ikke hele Internett, men kjøp og salg av domenenavn kan generere litt ekstra lommepenger.
  • Tenke utover det åpenbare. Mens de fleste korte navn har vært for lengst tatt, bør du vurdere et par alternativer: navn med bindestrek er mer vanlig nå at ett ord navn har blitt tildelt, også, har unike slektsnavn selge potensial. Selv om det ikke kan generere den type dollar et multinasjonalt selskap kan betale for et navn, slektsnavn er personlig nok til at folk kan være villige til å del med et par hundre dollar for å "eie" sine etternavn på Internett.
 6. 6
  Vær kreativ. Fremfor alt, bruke fantasien når etterforsker online penger for å lage muligheter. Uavhengig av din utdanning eller erfaring, har du ferdigheter som folk vil ha. Grip Google, plugg inn noen søkeord, og finn din nisje!

Planlegging av langsiktig online karriere

 1. 1
  Se fremover. Samtidig finne måter å generere en inntekt på nettet kan være ganske grei, tar det fra lommepenger kategori til en fullverdig inntekt tar litt engasjement. Men prosessen er ikke vanskelig hvis du gjør litt planlegging.
 2. 2
  Åpne kalenderen din søknad. Hvis du kommer til å tjene penger på nettet, du kommer til å trenge å styre tiden din. Google Calendar er en god løsning hvis du ikke allerede har et kalenderprogram.
  • Se på månedsvisning. Se alt det tomme hvite rommet? Vi kommer til å rette på det.
 3. 3
  Bytt til ukevisning. Nå, bla til neste uke, og starter neste mandag, opprette en hendelse som representerer tiden du kan tilbringe jobbe.
  • Hvis du må plukke opp barna på tre, eller ta en kopp kaffe med en venn i morgen, en kickboxing spillet midt på dagen, eller må plukke opp barna på 3, justere tid tilsvarende, inkludert pendle og dekomprimere tid.
  • Gjenta dette trinnet for hver dag i neste uke, før kalenderen er fylt:
  • Ikke glem å gi deg selv en lunsj pause på minst 1/2 time. You-og øynene-trenger pause.
  • Dette vil ikke bare hjelpe deg å planlegge arbeidet tilgjengelighet, vil det også hjelpe deg å se hvor du kan være i stand til å gjenopprette noe ekstra tid for å lansere din online karriere.
 4. 4
  Husk, kvalitet fremfor kvantitet. Lansere en karriere krever hardt arbeid, men hvis din tid er forvaltet godt du er eksponentielt mer sannsynlig å bli vellykket enn hvis du er dedikert en hel dag, men oppnådd noe.
 5. 5
  Være en selv-starter. Dette kan eller ikke kan komme naturlig til deg, men det er en verdifull ferdighet å mestre for å jobbe online. Som det sies, "On the internet, ingen vet du er en hund", men du gjør. Her er et par tips for å hjelpe deg å holde motivert:
  • Minn deg selv på starten av dagen hva du gjør, hvorfor du gjør det, og hva du håper å oppnå. Gjør som på kort sikt-dag-og for de overordnede målene du har satt for din online karriere. Hvis du ikke gjør noen av de andre trinnene, gjør dette. Det bidrar ikke bare dirigere fokus, setter det deg i en "jobb" tenkemåte.
  • Hold en morgen rutine som om du skulle inn i en profesjonell kontor. (På uformell fredag. La oss ikke bli revet med her!) Still vekkerklokken, trene, dusj, barbering, ha noen frokost-uansett rutine kan være for kontor dager, holde det gående. Det setter deg i tankegangen av "profesjonell", snarere enn "homebody."
  • Ikke sitte i åtte timer av gangen. Hvert par timer-eller når du er ferdig med en betydelig oppgave-get opp og ta en tur. De siste rapportene sier sittende hele dagen er veldig usunn. Det er vanskelig å være motivert og på ditt beste når du er syk.
  • Ikke overse ditt personlige liv. Det kan være veldig lett når du fokuserer din energi på å starte en karriere, men spiller det lange spillet. Venner og familie er viktig, og vil være der lenge etter at du har pensjonert.
 6. 6
  Vær realistisk. Starte en business-enhver bedrift-er hard, og det er ikke til å gjøre deg rik over natten. Du har sikkert hørt historier hvor glade husmor gikk fra å leve i en trailer park å eie et herskapshus i løpet av et år, takket være "Willy Billy patenterte GetRichNow ™" program, men det er ikke virkeligheten.
  • Willy Billy, derimot, skrev og solgte 50.000 eksemplarer av sin bok for 30€ 0,95 og sopt inn nesten 5€ millioner.
  • Han har også planlagt en markedsføring og salg kampanje som hektet bare hundredel av 1% av den amerikanske befolkningen. Willy Billy fikk rik, men han gjorde ikke det over natten.
  • Utøve due diligence når man ser på noen online mulighet.

Finne karrieremuligheter

 1. 1
  Tenk på hva du vil gjøre. Det er alltid best å spille til din lidenskaper, for eksempel hvis du er en vin aficionado, kan du starte en vin blogg og bli den neste Robert Parker mens du støtter deg selv selge annonser på bloggen din.
  • Akkurat som i en verden av murstein og mørtel, det er entry-level jobber og høyt betalende karrierer. Du må kanskje starte på entry level og jobbe deg oppover, eller du kan være i stand til å starte på toppen. Men ikke forvent å starte på toppen med mindre du allerede har mye kompetanse og anerkjennelse i feltet.
 2. 2
  Tenk stort. Du har kanskje ikke kompetanse eller anerkjennelse du trenger-akkurat nå-men hvis du tenker fremover, og tenke stort, er det ingen grunn til ikke å komme i gang nå, og begynne å bygge for fremtiden. Her er noen online yrker som har mye trekkraft nå, og vil trolig fortsette å være karriere-verdig for en tid fremover.
  • Hjemme-baserte leger og radiologer. En del av et voksende felt løst definert som "telehealth," medisinske fagfolk er å finne liv utenfor kontoret er givende, både monetarily og fleksibilitet. Andre jobber i dette feltet omfatter sykepleiere og medisinske transcriptionists.
  • Programvare ingeniører. Dette er en av de opprinnelige "arbeid hjemme" yrker, og består av programvare ingeniører, dataforskere, systemadministratorer, teknisk støtte, database programmerere, UX designere og mer.
  • Kreativ kunst. Denne brede kategorien inkluderer forfattere, bloggere, grafiske designere, PR spesialister, sosiale medier eksperter, og den stadig populære web designer.
 3. 3
  Forstår at dette er en prosess med prøving og feiling. Uansett online karriere du gjennomføre, vil det være suksesser og fiaskoer. Akseptere dette, men ikke bli selvtilfreds.
  • Lær av dine feil og bruke informasjonen du har samlet seg for å endre metoder og forbedre produktivitet, kvalitet, eller hva du har funnet behov oppmerksomhet.
  • Holde fremover. Som filosofer har lenge anerkjent, "utholdenhet fremmer."

Tips

 • Det viktigste tipset er: Aldri gi opp! Hvis først du ikke lykkes, prøv og prøv igjen. Noen ganger fremtiden kan virke dyster-ikke la det holde deg tilbake. Hold presser, og du vil komme ut på toppen.
 • "Suksess er summen av små anstrengelser, gjentok dag inn og dag ut." - Robert Collier
 • Ikke la noen holde deg nede. Mange kritiserer de som gjør en inntekt fra hjemmet. Nekter å la negativitet stoppe deg fra å oppnå suksess.
 • Ifølge Forbes, studier viser at hjemme-arbeidere er villige til å tjene opp til 30% mindre. Når du faktor i mangelen på en pendler-inkludert gass, slitasje-og-tåre, og restaurant (eller fast-food) lunsjer, er det ikke en overraskelse.

Advarsler

 • Alltid opp for svindel! Utfør due diligence før du leverer over informasjonen din til noe program, selskap, eller tilbud.
 • Undersøke Personvern og vilkår for noe du vurderer å melde deg på. Dette vil hjelpe deg å avgjøre om de kommer til å spamme deg, selge eller leie ut dine opplysninger til andre selskaper, og ting som naturen. Dette er en verdig skritt fordi, seriøst, hvem trenger mer spam?