Wkono

Hvordan få arbeidet gjort i et hjemmekontor

hjemme kan være vanskelig. Når du er hjemme er det lettere å bli distrahert, spesielt hvis dine familiemedlemmer er rundt, eller hvis rettene ikke har blitt gjort. Her er noen tips for å holde deg på sporet i ditt hjemmekontor.

Trinn

Hvordan få arbeidet gjort i et hjemmekontor. Etablere din arbeidstid og hold deg til dem.
Hvordan få arbeidet gjort i et hjemmekontor. Etablere din arbeidstid og hold deg til dem.
 1. 1
  Etablere din arbeidstid og hold deg til dem. Informer dine familiemedlemmer av de timene du velger. Spør dine familiemedlemmer til å respektere din arbeidstid og for å unngå distraherende deg i denne perioden.
 2. 2
  Avstå fra å planlegge personlige avtaler i arbeidstiden, slik at du kan vie all din arbeidstid utelukkende for å jobbe.
 3. 3
  Sette opp en virksomhet login og en personlig innlogging for den bærbare datamaskinen for å holde programmer og bokmerker separat. Dette vil hjelpe deg å unngå å sjekke e-post på din personlige tid eller spille StarCraft midt i en telefonkonferanse.
 4. 4
  Definere en bestemt arbeidsplass eller rom som kun skal brukes til arbeid. Snakk med familien din om sikkerhet ut av den plassen eller låne utstyr fra det.
 5. 5
  Love deg selv at du ikke vil komme ut av kontoret, i arbeidstiden med det formål å fange opp på noen huslige plikter.
 6. 6
  Få kledd for arbeid. Du trenger ikke å sette på en hvis du jobber hjemmefra, men du vil føle deg mer profesjonell hvis du får ut av pysjen. Denne følelsen vil bære over i arbeidet ditt produkt.
 7. 7
  Hold ditt hjemmekontor ren og decluttered. Bare tillate arbeidsrelaterte elementer som skal holdes på kontoret. Noe annet vil bli en distraksjon.
 8. 8
  Pass på at ditt hjemmekontor er godt lager med alt utstyret du trenger for å drive din virksomhet. Hvis du ikke har det du trenger for å drive din virksomhet, kan du lete i huset og bli distrahert av den voksende vaskeri haug, eller høyt gress i bakgård. Kjører ut av riktig utstyr kan føre til tap av produktivitet.
 9. 9
  Lag en daglig arbeidsplan og legge den et sted synlig i ditt hjemmekontor. Ser på timeplanen din vil bidra til å holde deg fokusert. Prøv å holde seg til denne planen for å sikre at du oppfyller dine daglige behov.
 10. 10
  Rydde opp og planlegge. På slutten av hver arbeidsdag, sette bort ting du har jobbet med, se på timeplanen din, og legge ut arbeidet som du vil gjøre neste dag.
 11. 11
  Hold ut. Når du forlater arbeidet for dagen, nær at hjemmekontor døren, og ikke gå tilbake i. Ikke tenk på arbeid saker til neste arbeidsøkt.

Tips

 • En coworking plass kan gi deg et sted for forretningsmøter eller for en mer profesjonell atmosfære når du føler behov.
 • Endre miljøet ved å gå til en Internett-kafé eller et annet WiFi hotspot kan la deg komme bort fra hjemmet forpliktelser og få arbeidet gjort.