Wkono

Hvordan finne den perfekte arbeide hjemme muligheten

Så, du tenker på å gå solo og jobbe hjemmefra. Du er lei av bedriftens jungelen, er din pendle for lang, er arbeidet ditt under-verdsatt, eller du bare ønsker å tilbringe mer tid med familien. Flott! Bli med millioner av eierne av hjemme-baserte virksomheter. Men, før du gjøre spranget til "selvstendig næringsdrivende", må du finne en mulighet som vil tilfredsstille dine behov.

Trinn

Hvordan finne den perfekte arbeide hjemme muligheten. Identifisere og liste opp dine grunner for å ville arbeide hjemme.
Hvordan finne den perfekte arbeide hjemme muligheten. Identifisere og liste opp dine grunner for å ville arbeide hjemme.
 1. 1
  Identifisere og liste opp dine grunner for å ville arbeide hjemme. Fra denne listen, bestemme egenskapene til en levedyktig mulighet. For eksempel er det noen begrensninger på de timene du kan arbeide, eller geografisk område virksomheten din kan dekke? Hvor mye plass kan du allot til arbeidet ditt område? Vil du ha ro og privatliv til skikkelig gjennomføre din bedrift?
 2. 2
  Analyser dine styrker og ferdigheter. Hva er du god på? Har du noen hobbyer som kan bli omgjort til en bedrift?
 3. 3
  Analysere markedet i din kommune. Er det noen behov i samfunnet som ikke blir oppfylt? Er det noen tjenester eller produkter du kan gi som ikke er tilgjengelige for øyeblikket?
 4. 4
  Analysere markedet fra et bredere perspektiv. Er det noe du kan gi til landet, eller verden?
 5. 5
  Beregn hvor mye kapital du har tilgjengelig for virksomheten. Anta at du ikke vil motta inntekter fra denne virksomheten i minst ett år, så trekke i minst ett år av levekostnader fra mengden av penger du har tilgjengelig.
 6. 6
  Forskningsbasert utforske undersøke. Bruke tid på Internett, lese tidsskrifter, og snakke med folk. Finn ut hva som er der ute. Bruk nettverk kilder som nyhetsgrupper, forumer, din lokale Chamber of Commerce og Rotary Club, etc.
 7. 7
  Ta en beslutning. Bestem hvilken type virksomhet du ønsker å starte.
 8. 8
  Begynn sakte. Hvis det er mulig, starte ny virksomhet før du gir opp jobben. Sørg for at du liker det, og bekrefter at det har potensial.

Tips

 • Opprettholde vanlig arbeidstid. Unngå distrahert av husholdningen.
 • Sørg for at du har støtte fra familien din før du tar fatt på arbeidet. En hjemme-baserte virksomheten vil påvirke folk du bor med. Etablere regler, og få familie buy-in, før du fortsetter.
 • Det er visse skattemessige fordeler med å jobbe hjemmefra. Sjekk med din regnskapsfører eller skatt profesjonell.

Advarsler

 • Pass deg for Internett og posttilbud å hjelpe deg å starte din egen virksomhet. Vanligvis, de tilbyr å sende deg et kit med alt du trenger for å starte din egen virksomhet for et gebyr. Mange av disse er svindel. Unngå dem.
 • Eie din egen virksomhet kan være svært stressende. Vær ekstra nøye med å spise sunt og få tid til å trene for å unngå helseproblemer.