Wkono

Hvordan bli et hjem medisinsk transcriptionist uten å ta et kurs

Hvis du allerede har en bakgrunn i medisinsk terminologi, kan du bli en medisinsk transcriptionist uten å ta en medisinsk transkripsjon kurs. Her er hvordan du gjør det.

Trinn

Hvordan bli et hjem medisinsk transcriptionist uten å ta et kurs. Utnytt din bakgrunn i medisinsk terminologi.
Hvordan bli et hjem medisinsk transcriptionist uten å ta et kurs. Utnytt din bakgrunn i medisinsk terminologi.
 1. 1
  Utnytt din bakgrunn i medisinsk terminologi. Hvis du allerede har bygget opp erfaring i et legekontor eller sykehus, bruke dette til din fordel. Pass på at du forstår et bredt utvalg av begreper og klassifikasjoner, hvis ikke, er det på tide å pusse opp.
  • Hvis du ikke har medisinsk terminologi erfaring, vurdere å få en deltidsjobb i en lokal medisinsk kontor.
  • Eller, hvis du ikke har erfaring, men du har en venn som er et hjem transcriptionist, be ham eller henne til å vise deg tauene. Sitte inne på en typisk dag og finn ut hvordan jobben er tempoet, hva som forventes, hvordan leger er fakturert, og så videre.
 2. 2
  Kjenn odds. De fleste av de store byråene som leier hjemmefra medisinsk transcriptionists rett og slett ikke vil ansette en person som ikke har hatt et kurs og / eller real-time medisinsk transkripsjon opplevelse på et sykehus eller legekontor. Derfor, hvis du har frihet til å arbeide utenfor hjemmet for et par år kan det vel være verdt å se for medisinsk transkripsjon erfaring utenfor hjemmet før du prøver å starte din hjemme-baserte transkripsjon virksomhet.
  • Du kan komme inn transkribere lokalt uten opplæring eller real-time opplevelse, men det vil nok betale betydelig mindre.
 3. 3
  Nettverk med lokale leger og sykehus. Besøk kontorer og la dem vite at du plukke opp nye kunder. Forlate visittkort eller et pent trykt slip med din kontaktinformasjon på den.
  • Hvis du kjenner noen som jobber i det medisinske feltet, be ham eller henne til å passere ditt navn sammen hvis noen er ute etter en transcriptionist.
  • Gå den ekstra mile å gjøre ditt besøk minneverdig. I stedet for å bare gå inn i et legekontor og krevende tid, la et pent skrevet notat og en liten brikke, slik som et lite kontor plante eller en spesialitet godbit, som fløtekaramell.
 4. 4
  Fremhev dine overførbare ferdigheter. Presenter din tidligere medisinsk terminologi erfaring eller opplæring på en måte som gjør det lett for en potensiell klient eller arbeidsgiver å se at du har medisinsk fortrolighet. A "Skills"-delen på toppen av CV-en din som tydelig viser medisinsk terminologi, skrive hastighet, og enhver transkripsjon erfaring er viktig.
 5. 5
  Utfør din audition karakterutskrift med største forsiktighet. Dette er din mulighet til å skinne, og det er den viktigste fasen av leie prosessen. Hvis du er utstyrt med noen instruks for audition gjøre visse du følger dem nøyaktig. Korrekturlese avskrift flere ganger og dobbeltsjekke hver medisinske termen online eller med en god medisinsk ordbok.

Tips

 • Husk, hvis du har de grunnleggende ferdighetene så får medisinsk transkripsjon arbeid er egentlig et spørsmål om å være på rett sted til rett tid og presentere riktig informasjon (en god profesjonell CV, følgebrev, og en møysommelig-utført audition).
 • Hold kontakt med potensielle kunder og arbeidsgivere til du finner noen som gjenkjenner potensial og gir deg den første pausen. Hurtige og pålitelige transcriptionists med gode språkferdigheter og en utmerket forståelse av medisinsk terminologi er alltid i etterspørselen!

Ting du trenger

 • Et fullt utstyrt hjemmekontor med datamaskinen, tekstbehandling programvare, høyhastighets Internett-tilkobling, digital fotpedal, og god kvalitet headset.