Wkono

Hvordan vurdere sjansene dine under et jobbintervju

Hater å vente ved telefonen etter et jobbintervju? Denne intuitive tilnærming til lesing intervjueren kan hjelpe deg å avgjøre om jobben er en slam-dunk eller om du er mer sannsynlig å ha døren slengte i ansiktet.

Trinn

Hvordan vurdere sjansene dine under et jobbintervju. Observer intervjueren nøye slik at du kan lese skiltene som betyr at de har besluttet ikke å ansette deg.
Hvordan vurdere sjansene dine under et jobbintervju. Observer intervjueren nøye slik at du kan lese skiltene som betyr at de har besluttet ikke å ansette deg.
 1. 1
  Observer intervjueren nøye slik at du kan lese skiltene som betyr at de har besluttet ikke å ansette deg. Ta oppmerksom på ansiktsuttrykk, tonefall, kroppsspråk og andre signaler.
 2. 2
  Handle som du ville vanligvis gjør i et intervju ikke la på at du prøver å se om deres lyver, men hvis du tror de bare se etter små tegn som svette eller repeterende bevegelser som klør seg i hodet eller gni øynene.
 3. 3
  Sjekk for å se hvor mange ganger intervjueren bryter øyekontakt med deg, da dette kan være et tegn på at de ikke føler seg trygg på deg.
 4. 4
  Vær spesielt oppmerksom på komplimenter. Gode ​​intervjuere vil hjelpe deg å forstå dine sterke sider om de ansette deg eller ikke, men falske komplimenter kan være et dårlig tegn - for eksempel hvis du er for det meste stille i et intervju, og de sier at du er artikulert.
 5. 5
  Se for karriereveiledning mot slutten av intervjuet - Det kan være et tegn på at du ikke vil bli tilbudt jobben. Selvfølgelig kan det også bety at det intervjueren allerede prøver å forme deg til en stor ansatt. Uansett, er den personen som gir deg tilbakemelding etter intervjue deg - dette er en gylden mulighet til å få en potensiell arbeidsgivers vurdering av dine styrker og svakheter.
 6. 6
  Lytt til "kiss of death". Hvis intervjueren sier noe sånt som "ikke ta det som et slag hvis du ikke får denne jobben," det er sannsynlig at du bør holde utkikk.
 7. 7
  Se etter tegn på ubehag og uærlighet. Hvis intervjueren tørker sine palmer på drakten sin før skjelvende hender, kan intervjueren være nervøs, også. Dette kan være et tegn på uærlighet - eller den kan bare være varmt og ubehagelig. På denne tiden, bør du ha en god idé som gjelder.
 8. 8
  Spør! Hvis du ikke kan lese intervjuer på slutten av intervjuet, jobbe opp mot, smil, og se ham i øynene, og spør direkte: ".? Jeg setter pris på at du tok deg tid til å intervjue meg Hvordan gjorde jeg" Intervjuerens ansikt vil trolig avsløre svaret. Ikke trykk for hardt, og være deg nådig om nyheter er gode eller dårlige.

Tips

 • Hvis du er nesten sikker på at du ikke får jobben husker No.1 regelen stole på instinktene gut hvis du føler at du ikke får jobben så holder på å lete. Ellers gratulerer med ny jobb!
 • Ikke les for mye inn i non-verbale signaler, selv om intervjueren ikke synes veldig begeistret for deg, kan du fortsatt få jobben. Noen mennesker er ikke bare svært entusiastisk eller oppmuntrende.
 • Hvis du ønsker å lykkes i intervjuet, så vær forberedt, holde deg rolig, opprettholde god holdning og øyekontakt, kommer 5-10 minutter for tidlig, og alltid fortelle sannheten - ærlighet går en lang vei.

Advarsler

 • Ikke fly av skinnen dersom alle skiltene er der, kan du være galt så bare slappe av og holde hodet kaldt.
 • Fullfør intervjuet, selv om det ikke går bra. Hvis intervjueren er uprofesjonelt eller nedverdigende i et omfang som gjør deg svært ubehagelig, kan det være hensiktsmessig å høflig fortelle intervjueren du ikke lenger er interessert og forlate. Ellers holder det ut og se hva du kan lære av erfaring.