Wkono

Hvordan være en god oppleser

I hvert forhold den viktigste rolle er den måten som mennesker reagerer og kommuniserer med hverandre. Det er to grunnleggende måter ansikt-til-ansikt kommunikasjon: kroppsspråk og verbal kommunikasjon. Begge henger sammen og avhengige av hverandre, men verbale uttrykk er alltid assistert av ens kroppsspråk. Hvis ditt vokabular, formål og stil taler er bra, så kan du være en vellykket person i alle aspekter av livet. Her er `få skritt på hvordan du skal lykkes gjennom å kommunisere godt.

Trinn

Hvordan være en god oppleser. Fremsatt et egnet organ presentasjon.
Hvordan være en god oppleser. Fremsatt et egnet organ presentasjon.
 1. 1
  Fremsatt et egnet organ presentasjon: det er et "must" for en god oppleser. Er du overbevise noen - hvis så, dine ord bli mer effektive med en hyggelig smil. Du har ikke råd til noen dårlig gest eller svak logikk på den tiden. Hvis du ikke har en naturlig smil på ansiktet ditt, så anta at "jeg spiller en rolle i en bestemt type film eller drama." Du bør opptre som en profesjonell skuespiller / skuespillerinne ville gjøre, ved å bringe de riktige bevegelser på ansikt og kropp for din situasjon. En steinrik, tilsynelatende uhyggelige ansiktet er kjedelig, forvirrende og selvødeleggende.
 2. 2
  Bruk velvalgt ord å gjøre en god setning på rett sted og eksakt tid som trengs, godt timet svar at det skal fungere. Det er bare mulig ved å lese situasjonen umiddelbart, ved hjelp av de automatiske sanser - ikke som noen autopilot, eller robot, men å være naturlig og passende. For dette formålet, til å lese situasjonen, bør du være en god observatør, eller bli en god observatør / lytteren, og gjøre en spesiell innsats for å vise en god form og grad av respons.
 3. 3
  Gjør korte pauser i setninger. Pause, et øyeblikk hvor det synes naturlig. Dette betyr at du bør gi litt tid til den andre for å absorbere ordene i setningen din. Tillat spørsmål, innvendinger og kommentarer. Her nok en gang du trenger en sterk observasjon om omgivelsene og interessene til den personen du snakker. Hvis du føler at han / hun har liten interesse i diskusjon din, og deretter prøve å avvikle ditt emne eller intermix med et annet emne og bøy perspektiv i en connective måte.
 4. 4
  Aldri unødvendig konfrontere noen direkte gjennom dine ord, hvis han / hun er feil, eller du føler dem feil. Hvis du gjør det, kan det hende du har mistet verdien av setninger ved å fremkalle negative følelser. Vær gode mot hverandre.
 5. 5
  Betrakter emnet og omgivelsene dine for å alltid velge den bedre typen fysisk kontakt. Hvis du diskuterer business avtaler på et kontor eller i noen andre heller formelle steder enn bare en trygg tiltak i stemmen din og smilende er nok til å støtte dine ord, og deretter en passende fast håndtrykk, bukker eventuelt på hilsen og avskjed kan være velkommen og imponerende. Men, hvis du er i en hage med noen på en tur, så kan det være godt å gå hånd i hånd, hvis det er hensiktsmessig for de involverte.
 6. 6
  Å være en imponerende og god oppleser unngå for mye forklaring på hver eneste ting uten en etterspørsel som "Fortell meg hva du mener!" eller et spørsmål som: "Hva mener du?" Over-gjør din diskusjon kan kjede, eller fornærme lytteren, mister personens oppmerksomhet og verdien og viktigheten av saken som du diskuterer.
 7. 7
  Lytt til partneren din med komplett tålmodighet som en annen kritisk modus for en god oppleser. Hvis du ikke er villig til å lytte til ham / henne, så anta at "jeg lytter til en radio DJ, at jeg må lytte til på hvordan du kan vinne en premie, eller å bli veldig viktige nyheter og informasjon." Mens du lytter til partneren din, er det must at du kan svare aktivt med kroppsspråk (normalt smil, nikk med avtale) og bruke korte uttrykk fordeles utover som "Ja.", "Jeg er enig.", "Du har rett.", etc, etc. Dette trinnet vil forsikre ham / henne at du er fullt interessert i å lytte, snakke eller diskutere, og selvsagt din partner vil gi deg en belønning (for eksempel godta planen eller å kjøpe produktet) i slutten av diskusjonen.
 8. 8
  Alltid holde tonen i henhold til betydningen av setningen. Du bør ikke si en aggressiv setning med en høflig tone - eller vice versa. Det ville virke sarkastisk eller som "omvendt logikk". Hvis du gjør det, vil det skade sjansene dine for et godt resultat i forhold til din partner mye.
 9. 9
  Bruk en godt passende volumet på tale. Det må ikke være så høyt at passerende folk kan forstå deg lett, men ikke så lavt at det bringer problemer til partneren din i å høre. I begge tilfeller vil din partner vil føle en fornærmelse eller uro om hva som er sagt.
 10. 10
  Hvis du føler at partneren din ikke er å få deg på grunn av en eller annen grunn, eller ikke ønsker å være enig med deg - i dette tilfellet bør du ikke feste med det emnet. Men det er også en dårlig idé å endre tema veldig plutselig, eller alle samtidig. Så koble dine fortsetter setninger med annet emne å flyte videre med hensikt, ikke bryte den ånd av forholdet for å kommunisere med hell.