Wkono

Hvordan til å tjene en online sykepleier grad

Online sykepleier skoler tilbyr et alternativ som kan være både mer tilgjengelig og mer økonomisk for dine behov enn å fysisk delta på en tradisjonell sykepleie skolen. De kan være spesielt nyttig hvis du fortsatt trenger å jobbe mens du studerer, hvis du er arbeidsufør eller annen grunn, eller hvis du bor på et avsidesliggende sted. Selv om det er kliniske og laboratorie komponenter til alle sykepleier opplæringsprogrammer som må fullføres på en real-world anlegget, kan mest grunnleggende kurs være gjennomført hjemme over Internett og for noen kurs. Denne artikkelen vil hjelpe deg å ta en beslutning om hvordan du registrerer og forfølge en online sykepleier grad i Europa.

Trinn

Hvordan til å tjene en online sykepleier grad. Vurdere nøye hva som er involvert i å være en sykepleier.
Hvordan til å tjene en online sykepleier grad. Vurdere nøye hva som er involvert i å være en sykepleier.
 1. 1
  Vurdere nøye hva som er involvert i å være en sykepleier. Ansvaret, de lange timer og den relativt lave lønn involvert i en sykepleier karriere kan være utfordrende. Men det er viktig å balansere disse utfordringene med gevinsten av å tjene til større nytte for samfunnet og hjelpe andre, inkludert den visshet om at du er genuint bidrar til å gjøre livet til mange pasienter mye bedre. En av de mest overbevisende grunner til å bli en sykepleier er dens mange jobbmuligheter, Bureau of Labor Statistics har prognose en stor mangel på sykepleiere i årene som kommer med den aldrende baby boomer befolkningen. Gjøre noen undersøkelser på nettet for å se hva sykepleiere sier seg selv (det er mange innlegg du kan sjekke ut), og spør sykepleiere for å finne ut hva de mener er bra og dårlig om jobben før du gjør din beslutning.
 2. 2
  Bestem deg for hvilken grad kurset er riktig for deg. Hvis du allerede har sykepleie erfaring, eller en sykepleier grad, kan du være på jakt etter mer avanserte online grad arbeid enn hvis du starter opp for første gang. Generelt, kan du forvente å finne følgende grad kurs som tilbys:
  • Online eller Credit-by-Examination Associate of Science i sykepleie (ASN) - denne graden fører til RN lisensstatusen, og er et godt alternativ hvis du allerede er en paramedic eller en praktisk / yrkesrettet sykepleier (LPN / LVN)
  • Online Bachelor of Science i sykepleie (BSN) - dette vil resultere i at du blir en sykepleier (RN)
  • Online RN-bsn - hvis du allerede har en sykepleier diplom eller en knytte grad, er dette en "fast track" måte å få en BSN
  • Online Master of Science i sykepleie (MSN) - dette handler om spesialiserer seg på ett område av avansert praksis
  • Online Nursing Doktorgrad - videre spesialisering i avansert praksis eller klinisk forskning, når du søker en lederrolle.
 3. 3
  Finne en egnet online sykepleier grad selvfølgelig. Det finnes mange kurs tilgjengelig på Internett, og du må bruke tid på å skumme gjennom dem. Det er hovedsakelig to søkemetoder - en er å gå til et universitet som er kjent for sine sykepleierskolen grader (spør venner, sykepleiere du kjenner, på det lokale sykehuset, etc., hvis du ikke er sikker), eller du kan bruke en av de mange online grad sortering portaler som nevner alle de store, anerkjente universiteter. Det er veldig viktig om å sørge for at du ser på en hederlig grad selvfølgelig, du kan få litt hjelp ved å lese Googles artikkel om sikre online grad troverdighet for å hjelpe deg å unngå eventuelle fallgruver. Når du har valgt en online grad som synes rett for deg, ta deg tid til å lese opp på de vilkår og betingelser, de vanlige spørsmål, og for å lære om alt som tilbys dekker dine behov og interesser.
 4. 4
  Tenk på din tid tilgjengelighet. Det er også en god idé å bestemme deg for hvor mye fleksibilitet du ønsker fra graden din - hvis du fortsatt trenger å jobbe når du skal fylle ut kursen, finne et kurs med den beste fleksibilitet til å tilpasse til tidsplanen. De fleste online kurs er allerede klar over at elevene fortsette å jobbe, og imøtekomme dette godt.
 5. 5
  Komplett online påmelding for dine grunnleggende kurs. Kursene vil trolig inkludere: Introduksjon til Professional Nursing, Nursing Management, helsepolitiske spørsmål, Nursing Administration, helse og sykdom Management, forskningsmetode, sykepleie teori, og mer. Sjekk om residensplikt - mange online sykepleier skoler vil ikke ha dette, selv om du må fullføre laboratorie-og kliniske krav på et tidspunkt, så det er viktig å tenke på forhånd om hvordan du vil imøtekomme dette på den tiden.
 6. 6
  Gjøre avtaler med skolen for å oppfylle de kliniske krav på et sykehus i nærheten av sitt bosted. Dette må gjøres en gang grunnleggende kurs er gjennomført og bør være noe å huske på som en del av registreringsprosessen, i tilfelle du må også planlegge for et midlertidig opphold et annet sted.
 7. 7
  Tren din evne til å betale for graden. Forvent dagens online sykepleier programmer tilbys gjennom offentlige universiteter til å koste mellom 85€ og 130€ per kreditt time. Avhengig av skolens akademiske kalenderen, kan dette være alt 60-90 studiepoeng. Som en online student, du vanligvis ikke bli belastet out-of-statlige avgifter og undervisning. Det finnes stipender og tilskudd tilgjengelig for online sykepleier grader, i stedet for å oppmuntre folk til å gå inn i pleie-feltet, bare se på universitetets stipend og tilskudd delen på Internett, eller be om råd.

Tips

 • En måte å kutte kostnader og spare tid er å vurdere å ta æren for grunnleggende forutsetninger ved eksamen. De fleste sykehjem programmer krever at kandidaten har tatt kurs i grunnleggende biologi, kjemi og matematikk, høyskole nivå undersøkelse Program (CLEP) gir studentene å tjene studiepoeng i disse fagene for 10% av hva det ville koste å ta hele kurset.
 • Dra nytte av anerkjente kilder som gir en guide til online grader og online skoler.

Advarsler

 • Når forfølge en online grad, er det viktig å sørge for at skolen er riktig akkreditert. De fleste online college nettsteder gi denne informasjonen, kan du også lære mer om akkreditering ved å besøke US Department of Education hjemmeside.
 • Pass på at det er en ekte skole ved å gå til området over og dobbel-sjekking.