Wkono

Hvordan finne den rette online videreutdanning skoleprogram

Online videreutdanning er et raskt voksende marked som blir mer og mer akseptabelt på arbeidsplassen - så lenge du velger en legitim online utdanningsprogram.

Trinn

Hvordan finne den rette online videreutdanning skoleprogram. Pass på at prisen er riktig.
Hvordan finne den rette online videreutdanning skoleprogram. Pass på at prisen er riktig.
 1. 1
  Kontroller at institusjonen er "anerkjent" gjennom Rådet for høyere utdanning akkreditering nettside på http:/ / www.ncahlc.org. ("Rådet for høyere utdanning akkreditering (Chea) database inneholder ca 7000 graders-tildeling og ikke-grad gi institusjoner og over 17.000 programmer som er akkreditert av Europas accrediting organisasjoner som har blitt anerkjent enten ved Chea eller av Europa Department of Education (USDE) eller begge deler. ") Akkreditering er nødvendig for anerkjennelse av din arbeidsgiver samt anerkjennelse av andre høyere utdanningsinstitusjoner (dvs. i tilfelle du ønsker å forfølge en avansert grad).
 2. 2
  Pass på at prisen er riktig. Finn ut up-front - før du betaler et søknadsgebyr nøyaktig hvor mye undervisning er og sørg for at du har et fullstendig bilde av alle kostnader inkludert enhver tilgang avgifter, tekster, andre nødvendige innkjøp ol Du må være positive du har råd til undervisning kostnader. Husk at mange selskaper har sterke undervisning refusjon alternativer. Selv om online utdanning er generelt rimeligere enn en sammenlignbar campus-basert utdanning, det er ikke billig, så sørg for at du får pengene dine er verdt, og vet nøyaktig hva du melde deg på.
 3. 3
  Sjekk ut lærere. Spør om sine erfaringer - enten virkelige verden eller akademisk - og sørge for at de er verdige til å utdanne deg på det området du arbeider. Det er viktig at de har nødvendig kunnskap for å gjøre jobben. Som et referansepunkt, mest førsteamanuenser eller junior college lærere har minst en mastergrad i faget de underviser, og flertallet av fulle college professorer har en PhD. i deres område av ekspertise. Din online lærere bør ha sammenlignbare nivåer av utdanning.
 4. 4
  Sørg for at du vil få noen nødvendig oppmerksomhet. Prøve og peke ut minst en retningslinje for student-lærer forhold. I motsetning til klasserommet læring, er det mulig å ha et nesten ubegrenset antall elever i en online klasse, men selvsagt hvis klassestørrelse er enorm, vil du ikke få samme slags kvalitet tid med lærerne som du ville gjort i en mindre klasse. Sørge for at lærerne ikke er ulike kan hjelpe deg å få den utdanningen du fortjener.
 5. 5
  Vurdere historie på skolen. Skoler utvikle sitt omdømme for å produsere kvalitet studenter - som får jobben gjort på de selskapene som ansetter dem - over tid, så for det meste, jo lenger skolen har eksistert, jo bedre.
 6. 6
  Evaluer dine medstudenter. Hva er det totale skolen innmelding og hvor stor prosentandel av studenter utdannet? De bør være i stand til å fortelle deg hvor mange studenter er i dag tatt. En stor mengde studenter viser både stabilitet og fremtidige navn anerkjennelse i arbeidsmarkedet. Dessuten er en høyere oppgradering rate en god indikasjon på at studentene er godt fornøyde med programmene på den skolen. Vær Leary hvis de ikke deler disse datapunktene med deg.
 7. 7
  Bestem hvilke ressurser de vil kreve at du har. De fleste online klasser krever at studentene har tilgang til en datamaskin, og kan kreve visse nivåer av maskinvare for å tilstrekkelig håndtere og kjøre up-to-date multimedia og tekstbehandling typer programmer. De kan også kreve visse nivåer av Internett-tilgang. Så sørg for at utstyret ditt er opp til oppgaven, eller at du er budsjettert for å kjøpe nytt utstyr. Når det gjelder programvare, mange online programmer gir alle de materialene du trenger direkte fra nettstedet deres, men noen kan kreve at du kjøper ekstra programvare på egen hånd.
 8. 8
  Bestem hvilke ressurser skolen gir til deg. Topp online studieprogrammene gir god tilgang til "virtuelle biblioteker" og andre ressurser for å hjelpe deg gjennom din utdannelse.
 9. 9
  Sørg for hvor lang tid som trengs for å tjene en viss grad fungerer for deg. Hvor lang tid det tar å tjene din grad kan variere mye i den elektroniske utdanning verden, så sørg for at du vet nøyaktig hvor lenge hvert program du vurderer tar og bestemme som best passer inn med din tidsramme. Noen online skoler vil tillate deg å fullføre oppgaver i ditt eget tempo, mens andre krever at studentene deltar i virtuelle klasse økter og ha konkrete tidsfrister for oppgaver.
 10. 10
  Se på hva former for kommunikasjon er tilgjengelig for deg å komme i kontakt med skolen / lærerne. Du ønsker å vite om all kommunikasjon blir gjort på nettet eller hvis du kan også ringe hvis du trenger hjelp eller har spørsmål. Noen skoler tilbyr også selve campus steder du kan gå til for enkelte klasser, økter eller ekstra hjelp. Jo flere alternativer tilgjengelige for deg, jo bedre, men på et minimum, bør skolen ha en legitim telefonnummer for deg å nå dem på.

Tips

 • Akkreditering og en god match til ønskede studieprogrammene er de to viktigste nøklene.

Advarsler

 • Se opp for ikke-akkreditert online grad møller som lærer deg ingenting. Hvis det høres for godt til å være sant, er det sannsynligvis!