Wkono

Hvordan lage en online klasse

Vi har alle hørt om virtuelle klasser og hvordan web revolusjonerer fjernundervisning. Hva hvis vi ønsker å komme inn i spillet? Hvordan kan vi opprette og administrere en virtuell klasse? Hvis du er en lærer (eller ønsker å være) og du har stilt disse spørsmålene, holde lesing og prøve disse trinnene.

Trinn

Hvordan lage en online klasse. Gjør deg kjent med internett hvis du ikke allerede har gjort, og lære litt om hvordan det fungerer.
Hvordan lage en online klasse. Gjør deg kjent med internett hvis du ikke allerede har gjort, og lære litt om hvordan det fungerer.
 1. 1
  Gjør deg kjent med internett hvis du ikke allerede har gjort, og lære litt om hvordan det fungerer. Selv om det virker dumt, gjør mange av oss ikke har en formell forståelse av det som gjør Internett går. Mange av oss begynte livet i en alder før eksistensen av datamaskiner, Internett, eller mobiltelefoner. Nå trenger vi denne opplæringen for å dra nytte av all internett kan tilby.
 2. 2
  Lær om alt som kan overføres via nettet. Selv om Internett er utrolig allsidig, er det visse faktorer å ta hensyn til.
  • Copyright. Kontroller at materialet som du vil laste opp er lovlig. Copyright lover variere fra land til land, selv når de har å gjøre med utdanning. Illustrasjoner, PDF-filer, og tester du kan bruke er svært sannsynlig å tilhøre noen andre hvis du ikke designe dem selv. Kontroller at du har rett til å bruke dem og å publisere dem.
  • Kompatibilitet og effektivitet. Husk at ikke alle av materialet du har kan lastes opp til nettet. Hvis det materialet du bidra som en lærer skal hjelpe elevene forbedre sine evner, husk det enkle som du vil være i stand til å laste opp disse elementene til nettstedet ditt.
 3. 3
  Velg en god vert for ditt nettsted. En virtuell klasse er i utgangspunktet en nettside tilrettelagt for dette formålet. Det er servere som tilbyr gratis plass. Hvis du kan ordne med stedet der du lærer å være vert for nettstedet på deres server, vil du spare deg selv mer enn en hodepine og noen penger.
 4. 4
  Velg programvaren du vil bruke. Det er nok av kommersiell og fri programvare tilpasset dine formål. Dette vil avhenge av hvilket område du prøver å lære. Se etter programvare som lar deg inkludere fora, chat, og en wiki i ett. På denne måten elevene trenger ikke hoppe fra sted til sted.
 5. 5
  Sørge for at studentene har en sikker og effektiv måte å kommunisere med deg. Forstå at du er den personen som er ansvarlig for kurset, og at elevene vil trenge deg når de har spørsmål. Lag hjelp sidene detaljering alle viktige prosesser vedrørende lekser og hvordan å slå den i. Gi kortfattet, to-the-point informasjon om hva du ønsker fra dem

Tips

 • Legg merke til målgruppen for denne klassen. Har de den nødvendige bakgrunn for å bruke programvaren? Hvor lang tid vil det ta dem å lære programvaren du velge?
 • Få råd. Hvis dette er første gang du har prøvd å gjennomføre en online klasse og du ikke har de nødvendige kunnskaper, lete etter hjelp på nettet. Det er mange steder hvor du kan samarbeide med andre lærere og spørre om hva du vil vite. I din egen institusjon, se etter folk kjent med internett. De vet kanskje ikke akkurat din pedagogisk programvare, men de vil sikkert gi deg et bedre inntrykk av hva Internett kan gjøre for din klasse.
 • Innse at de begrensningene du vil støte på i et virtuelt miljø er annerledes enn hva du vil støte på i en vanlig klasse. Virtuelle klasser har en tendens til å være mer orientert rundt fullføre visse oppgaver. Samhandling mellom studenter kan administreres gjennom chatting fora laget for dette formålet.
 • Hvis du ønsker å dele din klasse med verden, med online instruksjon som folk kan følge i sitt eget tempo, bør du vurdere å bidra til Wikipedia, Wikiversity, eller Google.

Advarsler

 • Vær forsiktig med falske brukerkontoer. Selv om du kan gi personlig passord til elevene, kan du ikke være sikker på at de ikke bruker det faktum at du ikke kan se dem i din favør. Prøv å ordne ting slik at kun student ansvarlig for en gitt oppgave kan fullføre den.
 • Gjennomgå studentenes arbeid ved å lime inn en bit av teksten deres i google. På denne måten kan du fortelle om de har plagiert oppdraget. Gitt hvor lett det er å kopiere og lime inn informasjon, er det bedre å være sikker.