Wkono

Hvordan starte en freelance copywriting virksomhet

Lansere en freelance copywriting karriere er ikke bare mulig, men lønnsomt også. Her er noen skritt for å komme i gang.

Trinn

Hvordan starte en freelance copywriting virksomhet. Begynne å fortelle alle dine venner og slektninger om din karriere endring for å få ord ut.
Hvordan starte en freelance copywriting virksomhet. Begynne å fortelle alle dine venner og slektninger om din karriere endring for å få ord ut.
 1. 1
  Begynne å fortelle alle dine venner og slektninger om din karriere endring for å få ord ut. De kan ikke være i stand til å hjelpe deg direkte, men de er nødt til å kjenne noen andre som trenger dine tjenester.
 2. 2
  Les personlige erfaringer om andre som har hatt suksess starter en freelance virksomhet.
 3. 3
  Ut visittkort med kontaktinformasjon til å dele ut på fester eller andre sosiale sammenkomster. Hver gang du lander en klient, må du dele ut flere visittkort.
 4. 4
  Ta en skriftlig eller grammatikk klasse på din lokale community college hvis du er bekymret for kvaliteten på skrivingen din.
 5. 5
  Godta skriving prosjekter fra veldedige organisasjoner eller ikke-betalende kunder for å bygge opp din prøven portefølje.
 6. 6
  Prøv å finne andre freelance tekstforfattere i ditt område for å skape et nettverk. Hvis de har ekstra arbeid, kan de gi den videre til deg.
 7. 7
  Kjøp en bok, for eksempel forfatter marked, som viser tilgjengelige skriveferdigheter markeder og retningslinjer.
 8. 8
  Ring markedsføring bedrifter i ditt område for å se om de ansette freelance tekstforfattere. Det verste de kan gjøre er å si nei.
 9. 9
  Lag en brosjyre eller postkort annonsere dine tjenester og send det til lokale bedrifter.
 10. 10
  Kontinuerlig sjekk online stillingsannonser. Copywriting jobber tendens til å dukke opp og forsvinne raskt, så sjekk ofte.
 11. 11
  Alltid stave-kontrollere arbeidet før du sender noe.
 12. 12
  Tenk scoring copywriting innsats mot en database med historisk mest effektive salgs-kopier og annonser ved hjelp av en automatisk løsning, for eksempel glyphius.

Tips

 • Bruk et salg brev genererer programvare for å hjelpe deg i gang. Du vil bli overrasket over hvor mange folk heller vil outsource dette arbeidet enn kjøp programvaren og gjøre det selv.
 • Ikke mist motet hvis din karriere ikke ta av umiddelbart. Det kan ta flere måneder å etablere en kundebase som ansetter deg på en jevnlig basis. Med besluttsomhet, vil du ha en jevn mengde arbeid og inntekt.
 • Sørg for å lage en "swipe"-filen etterhvert der du kan lagre mest effektive og overbevisende salg kopier. Det vil tjene deg uvurderlig tjeneste når du er i tvil eller mangler inspirasjon.
 • Folk i Internet Marketing feltet er alltid på utkikk etter noen å skrive et flott salg brev. Salg bokstaver er kjøtt av noe bra IM virksomhet. Annonsere dine tjenester på steder som Craigslist, Scriptlance eller Rentacoder.
 • En flott måte å komme inn i virksomheten er å tilby å skrive artikler. Bloggere er alltid på jakt etter innhold og ofte har artikler eller innlegg som må skrives om for å gjøre dem unike. Alltid bruke en tjeneste som Copyscape å kjøre dine artikler gjennom når de er omskrevet for å sikre at de er unike.
 • Å arbeide på copywriting ferdigheter, kan du kjøpe en pakke med PLR (private label rettigheter) artikler og bearbeide dem. Gjøre dem til en eBok og deretter selge inn på Clickbank.