Wkono

Hvordan søke på college

Søknad til college kan være en ekstremt stressende prosess, men planlegger i god tid og gjøre din forskning gjør ting mye enklere. Avhengig av hvor høyt du angir severdigheter, komme inn college kan være ekstremt lett, ekstremt vanskelig, eller et sted i mellom. Her er hvordan du gjør det.

Trinn

Hvordan søke på college. Forstå at det er en høyskole for hver student som ønsker å gå.
Hvordan søke på college. Forstå at det er en høyskole for hver student som ønsker å gå.
 1. 1
  Forstå at det er en høyskole for hver student som ønsker å gå. Europa har 4000 grad gi institusjoner. Nesten alle tar imot de fleste av søkerne, bare et lite antall elite skolene godta mindre enn halvparten av folk som søker. Hundrevis av høgskoler akseptere nesten alle som søker. Så, er du definitivt får inn college hvis du ønsker å gå.
  • På den annen side, topp skoler som Harvard, Stanford, Duke, University of Chicago, etc. mottar tusenvis av søknader fra toppstudenter for sine Freshman klasser. Det er viktig å ha et realistisk syn på hva legitimasjonen din er og hva disse skolene krever. Prøv å matche dine egne karakterer og spesielle evner med standarder for den skolen du ønsker å delta.
 2. 2
  Under junior år, flytte for å fullføre alle krav som trengs for å gjelde for visse høgskoler. Noen høyskoler vil at du skal fullføre kalkulus og statistikk før du søker, andre vil understreke et bredt spekter av humaniora klasser. Vær sikker på at du har en idé av høgskolene du kanskje vil gjelde for, og begynne å møte sine klassekrav, om nødvendig.
 3. 3
  Fullføre videregående skole eller en akademisk tilsvarende (for eksempel en GED). Folk som flytter videre til høyere utdanning har mange ulik utdanningsbakgrunn. Blant community college studenter i Europa, 43% er 21 år eller yngre, 42% er i alderen 22-39 og 16% er 40 år eller eldre. Din alder bør ikke være en negativ faktor i å søke på college.
 4. 4
  Ta SAT eller ACT test fordi om lag 85% av høyskoler krever det ene eller det andre for første-års studenter. Nesten alle skoler vil ta enten ett, men noen skoler vil bare akseptere det ene eller det andre, så sjekk skolens hjemmeside for å se om de er kresen eller ikke.
 5. 5
  Bruk høyskole og stipend søkesider til din fordel. Se på høgskoler som har funksjoner som interesserer deg, for eksempel ideelle major, klasse størrelse, beliggenhet og lignende. Sjekk ut deres nettsider, siden mange av dem har søknad informasjon. Det er også verdt å sjekke ut bøker om stipender på din offentlige og skolebibliotek.
  • Mange bedrifter i dag vil kompilere lister over høyskoler som du kan bla gjennom eller kjøpe. De bryter ned hvor vanskelig det er å komme inn, hva slags SAT / ACT poengsum trenger du, hva campus liv og akademikere er like, og hva slags jobbmuligheter alumni har etter endt utdanning.
 6. 6
  Kontakte skoler for informasjon. Hvis du kontakter skolen du er interessert i ved å logge inn på deres innleggelser nettsted, vil de sannsynligvis sende deg en haug av informasjon om skolen. De fleste skoler har nå informasjon på nettet. Du bør gjøre dette så tidlig som mulig hvis du fremdeles er i videregående skole, fordi noen høgskoler har uvanlig søke-by datoer eller en liste over nødvendige high school klasser. De vil sende ut påminnelser om viktige grunn-datoer og informasjon.
 7. 7
  Innskrenke listen over skoler. Av den tiden du er en Junior i videregående skole, bør du være innsnevring ned på listen over skolene du ønsker å søke på. Det ville være en god idé å besøke noen skoler under Junior år. Bestem hva college (e) du ønsker å bruke på basert på den informasjonen de har sendt deg, den informasjonen du har fått fra andre mennesker, og din egen rekognosering.
  • Innen oktober ditt Senior år bør du vite hvem du søker til og hva de ønsker i form av referanser, testresultater, osv. Ikke la denne beslutningen før flere dager før fristen for skjemaer og papirarbeid. Mye informasjon må innhentes, inkludert referanser for enkelte høyskoler.
  • Det er også viktig å være sikker på ditt valg og ikke bare gjelde "for pokker av det" eller fordi alle andre kommer til at høgskolen. Det må passe deg og hva du ønsker.
 8. 8
  Besøk noen høgskoler. Hver skole er forskjellig - noen er store med 30 000 eller flere studenter, og noen har bare noen få hundre studenter. Ønsker du en by campus eller et land campus? Nord eller Sør? En spesiell religiøs gruppe? Gå dit og se. Hvis du har en venn, eller en annen gutt fra videregående skole som går dit, få dem til å vise deg rundt.
  • Prøv å snakke med elever i ulike klassetrinn og spørre dem om deres perspektiv på skolen. Lytt til hva de har å si, men danne din egen mening om hva du liker og misliker.
  • Sitte i en klasse. Prøv å forestille deg hvordan det ville være å være en student der. Kan du tenke deg å være lykkelig og leve fruktbart det?
  • Ofte vil en høyskole gi en hospitant en avgift fraskrivelse. Disse kan spare deg for 40€ eller mer, pluss besøk på forhånd kan hjelpe deg å avgjøre om du selv ønsker å bry søke.
 9. 9
  Gjelder dersom høgskolen passer deg og dine interesser. Dette høres enkelt ut, men det er en viktig faktor. Ditt valg vil påvirke deg i mange år på veien. Hvis du føler deg som en firkantet pinne presser deg inn i et rundt hull, må du vurdere viktigheten av å gjøre dette mot muligheten for å gå til et annet sted som kanskje ikke er så prestisjefylt eller praktisk, men gir deg akkurat det du ønsker.
  • Middle tier og topp tier skoler vanligvis krever at du skriver essays. De forventer at disse essays å være upåklagelig, gjennomtenkt og kreativ. Pass på at du er unik i å uttrykke deg selv, men unngå et nivå av eksentrisitet som vil være skadelig. Det er mange råd på nettet om hvordan å skrive disse, så se deg rundt og se hva andre studenter har gjort.
  • Finne ut hvem som kan skrive brev av anbefalingen. Gi dem god tid til å skrive bokstavene og holde styr på om de faktisk har sendt dem ut. Du bør tenke godt på forhånd om hvilke lærere du ønsker å skrive anbefalinger. Og det er ikke en dårlig idé å gjøre litt ekstra schmoozing med de lærerne å være sikker på at de kjenner deg og har noe hyggelig å si om deg.
  • Du kan også vurdere spørsmål knyttet til bosted, kostnader, kvalitet av avsluttende kvalifikasjoner, stipend / bursary tilgjengelighet og din egen berettigelse etc.
 10. 10
  Avgjør om du vil bruke med tidlig opptak. Tidlig opptak er en måte å fortelle en skole som du virkelig ønsker å gå dit. Ganske mye, hvis de aksepterer deg, er du nødt til å gå. (På grunn av dette, kan du bare gjelde for en skole med tidlig opptak).
  • Tidlig opptak har sine fordeler og ulemper. Hvis du gjør søke tidlig opptak, vil du ha en litt høyere sjanse for å få i. Skole bruke tidlig opptak til måle som virkelig ønsker å gå på skolen deres, mange studenter som de aksepterer slutt ende opp med å gå et annet sted, en situasjon som er ikke ideelt.
  • Ulempen med tidlig opptak er at hvis du blir akseptert, har du ingen fleksibilitet. Du må gå til den skolen, selv om du fikk et stipend til en annen skole, eller din beste venn var til stede en annen skole. Pass på at du er komfortabel med skolen hvis du bestemmer deg for å søke tidlig opptak.
 11. 11
  Fullføre de fleste applikasjoner innen januar. De fleste av de mer respekterte skoler krever søknader skal være ferdig innen januar ditt Senior år. Med rundt 1 april vil de fortelle deg om du er innlagt, så du må bestemme før 1. mai hvis du vil gå dit.
  • For mange middels nivå skoler eller mindre selektive skoler, kan du bruke når som helst, og de vil fortelle deg om noen uker om du er akseptert.
  • Det finnes også skoler (men ikke kjente de) som har tomme seter i deres Freshman klasse helt opp til skolestart i september. Så, hvis du ikke får godkjent i april, så kan du fortsatt jobbe med programmer og finne en skole som tar deg rett opp til starten av høstsemesteret.
 12. 12
  Takke den enkelte (e) som skrev du brev av anbefalingen. Du kan ha blitt bedt om å sende inn attester sammen med søknaden. Aldri glemme å takke de som var villige til å skrive dem for deg! Uten deres bidrag, kan det hende at programmet ikke har blitt akseptert.
 13. 13
  Når du har blitt akseptert, søke om økonomisk støtte (tilleggsutstyr). Gå direkte gjennom skolen selv, eller søke om FAFSA, et statlig organ. Mange topp tier skoler vil frafalle inngangsbilletten hvis familiens inntekt faller under et visst preg. Snakk med videregående skole veiledning rådgiveren hvis du tror dette å være tilfelle.

Tips

 • Til high school-elever med anstendig karakterer (3,5 + GPA) og en rekke fritidsaktiviteter: Mens det er beundringsverdig å gjelde til de beste universitetene som Ivies, husk at midten tier skoler vil mer enn sannsynlig gi deg generøse støtte pakker. Det er uvanlig i disse dager for enhver student å få en "full ride" stipend. Svært få 100% stipender er tilgjengelige. Det er mange stipender som gir gode studenter 40% -60% av kostnadene ved å delta. Du trenger å snakke dette over med foreldrene dine og se hvor mye de har råd til å gi deg. Er det virkelig kommer til å være verdt å gå til den spesielle college hvis du ender opp med 37 320€ av lån for å betale tilbake, spesielt når du kan ha gått til staten universitetet og studerte det samme uten lån i det hele tatt?
 • Lær hvordan økonomisk støtte fungerer hvis du trenger penger for college. Noen høyskoler vil møte opp til 100% av påvist behov. De fleste høyskoler krever programmet gratis for Federal Student Aid (FAFSA) å bestemme økonomisk nød.
 • Begynne å jobbe på dine applikasjoner tidlig! Mange mindre selektive skoler eller statlige universiteter har en "rullende opptak 'system, og jo før du søker jo bedre sjansene dine for å få i og jo raskere du vil høre. Selv for skoler som ikke har rullerende opptak, det gir deg mer tid til å finjustere essays og få anbefaling bokstaver.
 • Hvis du føler deg presset til å gå på en høyskole fordi det holder deg nær noen, tenke veldig nøye om dine prioriteringer i livet, og om dette vil være en god beslutning i form av 5 til 10 år nedover banen. Det kan føles rett umiddelbart, men det vil ikke være riktig hvis det curtails sjansene dine i fremtiden. Selvfølgelig kan du alltid komme egnede kompromisser hvis du tror disse tingene gjennom god tid i forveien.
 • Skolen kan være en av dine drømmer, eller det kan være en venner / foreldre / besteforeldre synes er flott, men når du ser på det mer, det bare kan ikke være en for deg. Vær tro mot deg selv og sette til side presse av andre mennesker eller overveldende natur en gammel drøm. Ta avgjørelsen om høgskolen basert på dine ønsker, forutsetninger og behov, ikke på lovordene og presset av andre eller forlagt drømmer.
 • Mener alvor om hvor mye gjeld du er villig til å pådra seg. De fleste lån er lading 6,8% rente som i juli 2012. DirectPLUS lån krever et gebyr på 4% foran. Tenk nøye gjennom om du har valgt karrierevei og gjøre best mulig bestemmelse om gjennomsnittlig lønn for dette yrket vil tillate deg å betale tilbake dine lån så raskt som mulig. En 6,8% lån vil koste deg dobbelt hva du låne for å betale tilbake i litt over 10 år. Hvis du ikke kan finne en rimelig betaling plan for å tilbakebetale lånene så raskt som mulig, velger en skole som vil tillate deg å oppgradere med et lite gjeld som mulig. Tross alt, det er ikke den skolen som blir ansatt etter endt utdanning, det er deg.

Advarsler

 • Ikke kom for sent på å snu i opptakskravene skjemaer og papirarbeid, for det er ingen unnskyldninger for forsinkelse og du må bare vente et år.
 • Ikke la ubesluttsomhet lamme deg. Hvis du alltid er redd for å ta risiko, vil du aldri komme noen vei i livet.
 • Tenke på fremtiden, og hvordan det vil påvirke deg økonomisk. Jo mindre du må betale, jo mer fleksibel livsstil være, og jo lykkeligere blir du ende opp som resultat.

Ting du trenger

 • Internett
 • Søknadsskjema
 • En rådgiver vil være nyttig også