Wkono

Hvordan ess en matteprøve

Matematiske tester er, for folk flest, kjedelige og tørt. Men hvis du har en oversikt over mislykkede matte tester, eller føler at du ikke kan forstå matte uansett hvor hardt du prøver, matte tester er terror og tedium rullet inn i en. Likevel er matematikk gjennomførbart av noen når du har de grunnleggende tilnærminger sortert. Faktisk, John Louis von Neumann sa en gang: Hvis folk ikke tror at matematikk er enkel, det er bare fordi de ikke skjønner hvor komplisert livet er Ærlig talt, det er gjennomførbart.!

Når din neste matteprøve kommer opp, og du har absolutt ingen anelse om hvordan å studere, ess det, eller pass, ikke få panikk. Slapp av, ta disse tipsene sammen med deg, og du vil ess som matte test.

Trinn

Hvordan ess en matteprøve. Ha tro på deg selv og tro at du kan lykkes.
Hvordan ess en matteprøve. Ha tro på deg selv og tro at du kan lykkes.

Før testen

 1. 1
  Vær oppmerksom i klassen. Hvis du ikke lytter til læren av leksjonen, hvordan vil du muligens bestå testen? Det er derfor det er viktig å ta hensyn til regnestykket instruktør når han eller hun snakker. Å ta hensyn, fjerne alle forstyrrende elementer fra skrivebordet, dette inkluderer iPads, bærbare datamaskiner, et notat fra en venn eller noen saftig lesning du prøver å fange opp. Se på instruktør eller lærer og oppmerksomt. Hvis du trenger å være ute på brettet, må du passe på at du er. Hvis du er på et sted der du ikke kan se, høre, eller konsentrere seg, spør din instruktør eller lærer om du kan flytte til et annet sete (eller bare skifte om tillatelse ikke er nødvendig).
  • Ta notater. Skrive notater er svært viktig fordi de vil tjene som en recapping vei for å hjelpe deg studere for testen. Bruk foret papir og blyant, og skrive ned en tast informasjon som enten lærer eller instruktør sier eller skriver på tavla. Husk at du skal se på notatene dine for å studere, så skriv tydelig og pent. Skriv noen praksis problemer hvis du tror de vil være nyttig.
  • Deltar. Ikke du hater det når du blir bedt om og visste ikke svaret? Hvis du har betalt oppmerksomhet, har du kanskje, men noen ganger, du bare ikke vet svaret. Prøv å delta i klassen. Det vil hjelpe deg å forstå informasjon, og det vil vise din math instruktør at du forstår problemet og kan bli involvert. Vet at det er greit å få et svar feil, så gi det din beste gjetning, det er bedre å vise entusiasme enn å være helt riktig hver gang.
 2. 2
  Stille spørsmål. Alle, selv de smarteste menneskene, stille spørsmål. Og husk det kinesiske ordtaket hvis du føler deg dum: ". Folk som spør et spørsmål er dumme i fem minutter, folk som aldri stiller et spørsmål er dumme for livet" Så si opp, og ikke vær redd. Faktisk er det ingen dumme spørsmål, bare dumme svar. Spør læreren din eller instruktør i klassen eller et foredrag, eller privat etter klasse, hvis du tror du vil være flau. Hvis du fortsatt ikke får det, ser læreren din eller instruktør etter matte klasse, under lunsj, eller etter skolen for å diskutere problemene. Det er deres jobb å hjelpe deg å få det.
 3. 3
  Gjør din. Nesten alle forakter lekser, men det er tildelt for en grunn: å hjelpe deg å forstå leksjonen ved å komme til tak med informasjonen på dine egne premisser. Når har lekser å gjøre, så skriv det rett bort i din agenda boken for å sørge for at du ikke glemmer det. Husk å ta den med hjem, og hvis du trenger boken for lekser, ta det med hjem. (Spør læreren eller instruktøren om du kan få regnestykket bestiller online, slik at du slipper å hente den hjem, og dette blir stadig mer vanlig nå).
  • Når du gjør din, bli komfortabel, men ikke for komfortabel, fjerne distraksjoner som mobiltelefoner, elektroniske enheter eller TV, og være i et godt opplyst rom. Prøv å være i et rolig sted hvor du kan alltid være alene. Hvis du må, sette på litt rolig musikk i bakgrunnen, som kan hjelpe noen mennesker med arbeid.
  • Følg alltid bruksanvisningen, og kontrollere arbeidet. Hvis du sitter fast på et problem, gå tilbake til den senere, eller spør en søsken / foreldre / venn / klassekamerat om hjelp. For korte svar eller ord problemer, skrive med etiketter og hele setninger.
 4. 4
  Study. Studien reglene gjelder for lekser, så langt som din studieplass går. Studerer krever konsentrasjon, så tror ikke du kan komme unna med å studere mens du ser på TV, stropping av Angry Birds eller tekstil. Samle alle materialer som trengs for å studere, som kan være notater, matematikk bok, en studie guide, og / eller lekser. For matematikk vocab, prøve å lage flash-kort og ser over ordene og deres definisjoner. En god tilnærming til å studere er:
  • Prøve noen praksis problemer på internett eller i matte bok å løse.
  • Fokuser mest på hva du trenger hjelp med, hvis du allerede vet resten.
  • Siden repetisjon er svært viktig i matematikk, må du fortsette å gjøre problemene før de stikker i hodet ditt.
  • Prøv å studere med en kompis ved å ha dem sjekke svarene og quiz deg på matematikk vocab. Du kan sende svar frem og tilbake hvis du ikke er fysisk sammen.
  • Inkluder moro. Matematikk kan være morsomt også. Lat som du er en konkurrent på en game show og må svare på matematiske spørsmål. Har en venn komme rundt å gjøre matte lekser sammen. Deretter snu flashcards og du si de riktige svarene før en annen venn.
  • Vær oppmerksom på at det er mange metoder for å studere, så finn ditt og gå i et tempo som passer for deg. Husk å studere på ditt nivå. Hvis du trykker for hardt, får du sliten og forvirret. Starter lett, deretter gradvis bli vanskeligere på problemene.
 5. 5
  Ha en god kveld. Mens det er flott å studere, bør du ikke bli sitte oppe hele natten å gjøre det! Sov saker også, så sørg for å få minst åtte timers søvn (eller få mengden søvn du personlig trenger innenfor 6-9 timers søvn range). Søvn er en nødvendig del av å huske informasjon lang sikt; materialet en student studier må "låses inne" av en periode med søvn. Etter en viss tid uten søvn, kan ingen ny informasjon beholdes.
 6. 6
  Ha tro på deg selv og tro at du kan lykkes.
 7. 7
  Tømme sinnet for alle ting som ikke har å gjøre med din matteprøve. Det vil holde deg fokusert på hva du trenger å gjøre på testen.

Den testdagen

 1. 1
  Spis en sunn frokost. Mens du bør spise en godt balansert frokost hver dag, er det spesielt viktig å spise frokost den dagen du matteprøve, eller før testen, slik at din energi-sulten hjernen får den energien som trengs for å tenke klart. Spise før testene vil sikre at du ikke blir sulten, og du kan fokusere på å bestå prøven. Åpenbart skjønt, ikke spise for mye, eller du vil føle deg døsig og syke. En godt balansert frokost som vil holde deg fokusert for testen inneholder følgende:
  • Protein-Protein er bra for hjernen. Har noen havregryn eller ost skiver i frokosten din.
  • Vann - Drikk vann før og etter testen så vil du være hydrert.
  • Frukt - Frukt er noen av de beste hjernen matvarer, spesielt bananer! Snack opp på blåbær, som inneholder massevis av kraftige næringsstoffer.
  • Jern og vitamin B - Disse vitaminer og mineraler skal gråte deg fysisk og mentalt sterk. Frokostblandinger, egg, og hele korn (som toast) vil være en stor hjelp.
 2. 2
  Slapp helt av. Pust gjennom nesen og puster gjennom munnen sakte tre ganger. Få komfortabel i stolen (men ikke for komfortabel), lukke øynene, og bare fokusere på pusten din for et par sekunder. Hvis du må, under testen, endre posisjoner for å bli mer komfortabel, og finne en posisjon der du vil gjøre ditt beste og fokus. Fjern eventuelle distrahert, for eksempel en bok eller highlighter på skrivebordet. Ikke tenk på noen frykt, bare holde seg positiv og rolig. Love deg selv at du vil gjøre ditt beste på denne testen, og vet at uansett klasse du får, du fortjener det basert på din innsats.
  • Være. Si i tankene dine: "Jeg kan gjøre dette", eller "Jeg kommer til å få en A på denne testen". Sier affirmasjoner som disse hjelper faktisk, og du vil allerede være av en god start. Aldri si eller tenke, "Jeg kommer til å mislykkes" - det vil gjøre deg stresse enda mer. I stedet smiler til deg selv, sitte rett opp og være klar til å ta testen!
 3. 3
  Les instruksjonene. Dette kan høres innlysende, men gang på gang, kandidatene glem å lese de grunnleggende instruksjonene og mister poeng eller merker for det. Det første du bør sette på en test, på alle typer papir, er ditt navn. Hvis du ikke har navnet ditt på testen din, vil du miste all æren for testen. Du kan også sette datoen på testen, den perioden, homeroom, lærer eller instruktør, etc. Deretter skumme testen selv, eller mens læreren eller instruktøren forklarer retninger. Endre eventuelle feil i testen hvis læreren eller instruktøren sier å gjøre det (du må lytte nøye, ikke stille panikk), eller spør dem om det er en mulig feil hvis du finner en. Alltid lese instruksjonene på nytt før du gjør problemet, og ta hensyn til ord som minst til størst, sum, differanse, produkt, kvotient, og ca.
  • Mens du ser gjennom testen, hvis du finner noen av ordene ovenfor, noterer slik at du følger anvisningene. Enten det er å fremheve, understreking sirkle, sjekker eller sette en boks rundt, gjør noe for å trekke oppmerksomhet til viktige retninger, uttrykk og / eller ord, sørg for å gjøre som spurte.
 4. 4
  Starte testen. Når du kan begynne, starte testen. Det kan være nyttig å holde seg til den gitte for å garantere ingen savnet spørsmål, eller starte med de enklere problemene først og deretter gå tilbake til de mer vanskelige, noe som gjør at du har gått glipp av noen. Men det er opp til deg, så gå i hvilken som helst rekkefølge som vil hjelpe deg mest, så lenge du har en metode for å kontrollere om savnet spørsmål.
  • For flere valg, lese spørsmålet, deretter løse. Deretter se på valgene som er gitt. Pass på at du leser dem alle før du velger et svar. Hvis svaret matcher, sjekk arbeidet ditt og velg det svaret. Hvis du har litt problemer, innser at det alltid vil være to valg som er langt fra svaret, og to som er i nærheten, men en av dem er så> det riktige svaret. To svar som er nær hverandre er begge trolig feil, slik at du kan utelukke disse to ut umiddelbart og fokusere bare på de to mulige riktige.
  • For ord problemer, ikke få panikk! Hater mange mennesker matematiske ord problemer, er du ikke alene. Les gjennom hele oppgaven, fremhever / sirkle tall og viktig informasjon. Tenk deg selv: "Er det informasjon som jeg ikke trenger?" Og krysse av unødvendig informasjon. Se på hva som blir spurt (den siste setningen, nesten hele tiden.)
  • Velg en operasjon for å løse problemet. Vil du legge til? Trekk fra? Multipliser? Dele? Se etter stikkord, for eksempel "mer enn", "produkt" og "dele". Deretter løse problemet.
 5. 5
  Sjekk svarene dine. Mange tror de har besvart alt perfekt, og ikke engang gidder å sjekke over svarene sine. Dette kan bli en dårlig vane så det kan godt være noe savnet eller litt galt, så alltid sjekke svarene dine, selv om du tror du fikk alt rett. Du kunne lett ha gjort en dum feil. En god måte å effektivt kontrollere arbeidet er å dekke ditt svar og løse spørsmålet på nytt. Se på din opprinnelige svar, og hvis de to kampen, vet du at du har sikkert fått det riktig.
  Sjekk din test for navnet ditt, og se om noen spørsmål er savnet. Hvis du gikk glipp av noe, legg det inn, og se etter etiketter og andre dumme feil. Deretter hånd i testen.

Etter testen

 1. 1
  Klapp deg selv på ryggen for en godt utført jobb! Du bør være stolt av deg selv for å fullføre testen, så len deg tilbake, slappe av og vente på resultatene. Vet at uansett hva karakteren du får, du fortjener det, på grunn av din innsats.
  • Unngå å gå over test med andre. Det er gjort og gruble over hva du bør / kan ha gjort er bare kommer til å gjøre for unødvendig bekymring.

Tips

 • Gjøre arbeidet ryddig. Det er lurt å gjøre ord og tall klart slik at de ikke vil se ut som et annet nummer.
 • Ta pauser mens han studerte. Hver 45 minutter til en time, ta en 10-15 minutters pause. Lese, se på TV, trening, tegne, noe!
 • Før du slår på testen din, sjekke over svarene dine for å se om du har gått glipp av noen spørsmål eller har gjort en feil.
 • Hvis det er tillatt å bruke kalkulator, bruker muligheten. Eller bare bruke en kalkulator for å raskt sjekke ditt arbeid. Hvis de ikke er tillatt i løpet av testen, trenger selvsagt ikke bruke dem!
   • Bruk mental math
   • Tegn et bilde
 • Vit at du har tid. Ikke stress over studenter som er ferdig, eller når noen reiser seg brått, bare fokusere på arbeidet. Hvis det er tillatt, be om ekstra tid senere.
 • Bruk problemløsning strategier. Det er mange måter å gå om å løse et problem, her er noen av dem:
 • Kjenner fremgangsmåten og tar sikte på å huske prosedyren gjøre dette ved å studere metoder.

Advarsler

 • Ikke stress for testen. Understreker vil gjøre deg ukonsentrert. Bare slapp av.
 • Ikke vent til kvelden før for å studere. Det er vanskelig å stappe alt inn i en natt for å studere, og du vil føle seg presset, og vil ikke gjøre så godt.
 • Ikke vær redd for å stille spørsmål. Dette er din sjanse til å si fra hvis du trenger hjelp, så ikke vær redd, alle har spørsmål!
 • Ikke jukse. Du vil bli tatt, og du vil vil> få en null på testen. Det er bare ikke verdt bryet. Dessuten vil det du noensinne lære av juks? Selv om du ikke blir tatt, har du ingen mulighet til å løse matematiske problemer, noe som vil skade sjansene dine for å komme videre i felt av interesse senere i livet.
 • Alltid be om å forlate setet. Det kan tolkes som forlater test uferdig hvis du ikke får tillatelse først.
 • Ikke snakke med noen i løpet av eller etter at du har fullført testen. En lærer kan anta at du er juks, og begge vil sannsynligvis få nuller. Hvis de snakker til deg, bare ignorer dem. For å unngå å snakke, sitte borte fra noen du kan bli fristet til å snakke med.

Ting du trenger

 • Blyant / penn for å ta notater
 • Foret papir for notater
 • Matte bok for å studere
 • En sunn frokost
 • Highlighter
 • En studie område
 • Lekser for å studere
 • En matbit mens du tar testen (bare hvis tillatt, og bare hvis den ikke vil distrahere deg)
 • Skrap papir for å løse problemene