Wkono

Hvordan å ringe inn syk når du bare trenger en fridag

Alle trenger en og annen ikke planlagt dagen av fritid eller mental helse pause. Her er hvordan du får din uten å heve mistanker på jobb.

Trinn

Hvordan å ringe inn syk når du bare trenger en fridag. Husk, først og fremst, er du i ferd med å lyve.
Hvordan å ringe inn syk når du bare trenger en fridag. Husk, først og fremst, er du i ferd med å lyve.
 1. 1
  Husk, først og fremst, er du i ferd med å lyve. Dette er uetisk atferd. Det beste du kan gjøre er å fortelle sannheten og bare avblåse syk når du faktisk er syk. Hvert tips etter dette i arcticle er rettet mot uetiske taktikk som i hovedsak resultere i at du "stjele" fra din arbeidsgiver og kolleger. Legg ned noen grunnarbeid. En dag før dagen-off, hint til dine kollegaer at du ikke føler deg vel. Casually rapportere "influensalignende" symptomer i løpet av dagen. For eksempel si at dine bein vondt og føler deg litt sår. På denne måten kan dine medarbeidere gjør tilkoblingen umiddelbart til dine nevnte symptomer fra dagen før.
 2. 2
  Forbered et alibi. Før du ringer sjefen din, få unnskyldninger klar. Se opp symptomer på influensa på internett og merk de vanligste. Hvis du trenger å finne ut hvordan å produsere en lege notat, starter prosessen før du ringer inn syk. Mens du er i gang, er det en god idé å logge av alle sosiale medier nettsteder som du kan være fristet til å besøke på din "syke dag." På den måten vil sjefen din ikke snubler bilder av deg fotturer i midten av angivelig ødeleggende sykdom eller la kommentarer som hever mistanke om god helse.
  • Hvis du ønsker å ta av flere dager, plukke en god sykdom. En migrene eller et alvorlig tilfelle av gastro kan få deg av for to eller flere dager, som de kan bære på i lang tid og dukke opp når som helst. Rosa øye og strep hals kan dra på lengre. Uansett hva du velger, gjør din forskning grundig, slik at du kan diskutere symptomene med klarhet.
 3. 3
  Ring din sjef eller veileder tidlig neste morgen. Ikke forsinkelse - jo tidligere du fortelle sjefen din, jo bedre. I tillegg vil du ha en ganske røff stemme etter å ha våknet opp, noe som gir deg den ekstra troverdighet.
  • Hvis du ringer sjefen din, gjør det en kort en. Husk at historiene er vanligvis utsmykningen fortalt av løgnere. Ikke bli for detaljert - bare si at du ikke føler deg vel og vil ikke komme i. Gi akkurat nok informasjon for sjefen din til å tro deg, slik som å si "Jeg var oppe hele natten syk" eller "Jeg 'm å ha forferdelige mageproblemer. " Hvis du er kvinne, sier nølende, «feminine / kvinne 's problemer." Det burde være tilstrekkelig til å avverge videre diskusjon.
  • Vær forberedt på spørsmål. Er sjefen din nysjerrig type? Prøv å forestille seg hva slags spørsmål han eller hun måtte ha. For eksempel, hvis du jobber i food service, kan sjefen din lurer på hvor smittsom du er. Han eller hun kan også spørre om du har prøvd alt mulig for å gjøre deg selv føler deg frisk nok til å komme i. Det beste politikken er å si at du tror du er smittsom, og at du har prøvd alle hjelpemidler du kan mønstre (smertestillende, syrenøytraliserende midler, mer væske, etc.), men alt til ingen nytte.
  • Tilfeldig nevne at du har kalt din legekontoret og venter på å høre tilbake på en avtale tid som de er booket ut. Under peak kaldt og influensa sesonger, kan det være flere dager før de kunne presse deg i for et kontor besøk. Hvis arbeidsgiveren din krever et notat etter at du kommer tilbake, kan du alltid si din avtale er ikke før senere i uken. Det gir deg tid til å løpe til legen.
 4. 4
  Vurdere en annen metode for kontakt (valgfritt). Hvis du ikke tror du kan holde din historie om sykdom mens du snakker med sjefen din på telefonen, kan du prøve en e-post eller tekstmelding i stedet. På denne måten trenger du ikke å tenke på føttene og prøver å høres syk. Hold det kort og enkelt, og uttrykke din bekymring infisere kolleger.
 5. 5
  Følge opp sykdom når du kommer tilbake til arbeid. Ikke gå inn i arbeid etter din syke dag ser helt frisk. Spill det opp som du fortsatt får over sykdommen din. Blåse nesen et par ganger eller hoste sakte. Hvis du ønsker å se ekstra autentisk, ikke får mye søvn natten før, slik at du møter opp for å jobbe ute mager og oppbrukt. Dette styrker din troverdighet for neste gang du ringer inn syk (og gir deg en unnskyldning for å holde seg oppe sent).

Tips

 • Hvis du må ta vare på presserende virksomhet, men fortsatt vil ha en fridag, slå opp på jobb i morgen. Ta vare på det du trenger til, og være stille. Hvis noen spør hva som skjer, bare si at du ikke føler deg vel. Når du har bestemt deg for å dra, bare nærme sjefen din og si at du er syk og drar hjem. Ikke spør, fortelle. Forklar at du har tatt vare på alle de presserende arbeid for i dag, og det er ingenting sjefen kan gjøre for å si nei.
 • Pass på at du forteller noen at du er i ferd med å late som å være syk, ellers kan de fortelle sjefen din eller andre, og du vil være i trøbbel!
 • Prøv ikke å ringe i "syk" på for mange mandager eller fredager - utvidet helgene pleier å stikke ut i hodet av sjefer og kolleger. Roper på en og annen tirsdag er mer troverdig. Også, ikke gjør en vane å ta permisjon på viktige dager som dagen laget trenger å jobbe ekstra tid til å møte fristen. Dette risikerer å skade dine relasjoner med kolleger, spesielt hvis noen av dem mistenker at du later som.
 • Bygge opp et rykte. Gå på jobb når du er virkelig syk, så sjefen din ikke vil tro du er falsk når du valgte å spille syk for å få ut av arbeidslivet. Når du er dyttet ut døren et par ganger for å være dødelig syk (og smittsomme) på jobb, vil sjefen din være takknemlig når du kaller inn syk og tror du har endelig tatt alles råd til å bo hjemme.
 • Ikke "planlegge" en syk dag i forveien. Hvis sjefen din finner ut at du la folk få vite to uker siden at du skulle bli syk i dag, kan du miste jobben din.
 • Hvis du har barn, kan de være en veldig hendig unnskyldning for manglende en dag med arbeid. Så igjen, kan du angre ikke å ha den ekstra tid til å være hjemme når de er syke, så vær forsiktig med dette.
 • Hvis du faktisk er syk, og du må få en lege notat for arbeid, be om en "tilbake i arbeid" lenger unna enn du egentlig trenger. Deretter gå tilbake til arbeid "tidlig", før notatet sier at du skal returnere. Dette gjør at du ser ut som en dedikert arbeidstaker som bruker mindre syke tid enn nødvendig. Det gir også dokumentasjon på at du kan vise til i din arbeidssituasjon posten, bør bruk av syke tid noensinne bli avhørt i fremtiden. (Merk at noen selskaper ikke vil la deg gå tilbake til arbeidet uten å bli løslatt fra omsorg. Hvis du prøver å gå tilbake til arbeidet før datoen som er angitt på notatet, vil din arbeidsgiver trolig sende deg hjem.)
 • Å ha et godt omdømme for trofast gjør arbeidet ditt vil hjelpe fjerne tvil sjefen din eller kolleger har om deg. Hvis du er lat type som hele tiden forsøker å flykte fra noe arbeid, kan du ikke være i stand til å trekke dette av så lett.
 • I Storbritannia forventer Food Standards Agency arbeidsgivere for "mat handlers" for å utelukke disse ansatte fra jobb i 48 timer etter symptomer på oppkast eller diaré har opphørt, en 24 timers sykdom bug kan bety tre dager fri fra jobb. Selvfølgelig, hvis virkelig har diaré, kan dette ikke være til noen trøst til svekket selvbilde!
 • Hvis du bor i New Zealand, dra nytte av matsikkerhet forskrifter hvis du jobber i tjenesten. Forskriftene sier at du må være ryddet av diaré symptomer i minst 24 timer etter at du er ryddet for noen symptomer. Du kan like godt bruke opp hele to dager hvile.
 • Hvis du går til stranden på dagen av, ikke glem solkrem. Viser opp til jobb neste dag ser ut som en hummer kan være pinlig, for ikke å nevne inkriminerende.
 • En tilsynelatende 40 prosent av europeerne har kalt inn syk til å nyte en sommerdag, forfølge det som er kjent som "sesongmessige fravær syndrom".

Advarsler

 • Tar fri fra jobb påvirker alle kolleger. Tenk nøye før landing byrder på dine kollegaer og forlate noen i stikken.
 • Til syvende og sist, hvis du er i behov av en dag fri fra jobb flere ganger enn du kan telle, revurdere den jobben du er i. Det kan være at du ikke kan stå hva du gjør og du faktisk ødelegger helsen din gjennom bekymring, angst og bitterhet. I dette tilfellet må du tenke lenge og hardt om å skifte jobb eller karriere.
 • I Europa, etter føderal lov, arbeidsgivere med over 50 personer må fylle ut "FMLA", Family Medical Leave Act for deg selv eller en avhengig. Hvis du hevder en FMLA dag og er fanget misbruker permisjon, kan du være umiddelbart avsluttet.
 • De fleste arbeidsgivere har en no-fault fraværende program. Sjekk med bedriftens menneskelige ressurser avdelingen å se hvordan yours stabler opp. Under en no-fault fraværende program, blir du straffet om du har en leger slip eller ikke. Så se opp ringer av, kan jobben din avhenger av det.
 • Ikke bruk en unnskyldning om noen i familien din dør fordi sjefen kan finne ut sikkert og du vil bli fanget i en løgn. Dette vil gjøre deg mindre troverdig til sjefen din når noen virkelig dø.