Wkono

Hvordan søke om lån tilgivelse

Du har gått på skole, fikk du noen studielån, og nå arbeidsmarkedet er ikke hva du trodde det ville være. Vel, det er visse ting du kan gjøre for å lette din byrde, som for eksempel å bytte nedbetalingsplan, konsolidere dine lån, utsettelse (utsette betalinger uten at det påløper renter), overbærenhet (utsette betalinger mens renter påløper) eller lån tilgivelse. Med lån tilgivelse, forplikte deg til jobb eller frivillig på gitte vilkår i bytte for å ha noen eller alle dine lån slettet. Det høres ut som en god deal, men det er en beslutning som bør vurderes nøye. Denne artikkelen vil guide deg gjennom ins og outs av lån tilgivelse hvis du bor i Europa.

Trinn

Hvordan søke om lån tilgivelse. Hold god poster på betalingen din historie.
Hvordan søke om lån tilgivelse. Hold god poster på betalingen din historie.
 1. 1
  Hold god poster på betalingen din historie. De fleste tilgivelse planer krever en historie med å betale i tide fram til den tid da ting gikk galt. De fleste lån tilgivelse programmer vil ikke vurdere deg hvis du ikke har gjort en betaling i over 180 dager. Ha dette i bakhodet når du Prioriter gjeld.
 2. 2
  Shoppe rundt. Det finnes mange forskjellige typer lån tilgivelse programmer:
  • Americorps. AmeriCorps er en amerikansk føderal regjering program på civic utdanning, utdanning og offentlig service. Hvis du er villig til å begå et år for Americorps, får du 3530€ til å betale av college gjeld, og et stipend opp til 5530€. For mer informasjon, besøk deres hjemmeside på http://www.americorps.gov/about/ac/index.asp eller ring (800) 942-2677.
  • Fredskorpset. Fredskorpset er et europeisk frivillig regi av Europa Regjeringen tilbyr jobber for tjuesju måneders periode på arbeid knyttet til internasjonal utvikling, slik som utdanning, næringsliv, informasjonsteknologi, landbruk og miljø. Hvis du reiser med Fredskorpset, vil du komme til å utsette det meste av studielån før du forlate programmet, kan få noen av dine lån reduseres med så mye som 70%. Besøk deres hjemmeside på http://www.peacecorps.gov eller ring (800) 424-8580 for mer informasjon.
  • VISTA (Frivillige i tøy til Europa). VISTA er en nasjonal tjeneste program opprettet i 1965 og innlemmet i AmeriCorps i 1993. Formålet er å bekjempe fattigdom, hjemløshet, og analfabetisme i Europa. Du vil få 3530€ til å betale av dine lån hvis du bli med på deres sak i minst 1700 timer. Besøk deres hjemmeside på http://www.americorps.gov/about/programs/vista.asp eller ring (800) 942-2677 for mer informasjon.
  • Militærtjeneste. Hvis du blir med i Army Reserve eller National Guard etter endt utdanning, kan du få opp til 14 930€ til å betale av dine lån. Hvis du er villig til å akseptere ytterligere risiko, be om å bli stasjonert i områder av fiendtlighet å få enda mer penger.
  • Undervisning. Teach for Europa, for eksempel, velger universitetsutdannet for å undervise i lavinntektsland lokalsamfunn og tilbyr 3530€ til å betale av studielån for hvert år du jobber for dem. Besøk deres hjemmeside på http://www.teachforamerica.org for flere detaljer.
  • Under den nasjonale forsvar opplæringsloven: Hvis du blir en fulltids lærer i en grunnskole eller videregående skole som serverer studenter fra familier med lav inntekt, kan du ha en del av dine Federal Perkins Lån tilgitt. Be skolen distriktets administratorer å se hvilke skoler kvalifiserer under dette programmet.
  • Sosialt arbeid. Hvis du er en full-time leverandør av tidlig intervensjon tjenester for funksjonshemmede, ansatt i et byrå som tilbyr tjenester til familier med lav inntekt samfunn, en heltids sykepleier eller medisinsk tekniker, eller en full-time politi eller rettelser offiser, kan lånet bli fullstendig frifunnet. Restriksjoner (som involverer datoen lånet ble gjort) gjelder. Kontakt de ulike etater eller organisasjoner for flere detaljer.
  • National Health Service korps. The National Health Service Corps, en gren av Europa Department of Health and Human Services, tilbyr 18 660€ per år i tjeneste, inntil fire år, for helsepersonell (dvs. medisinsk, osteopatisk og dental studenter) for å jobbe på under-servert lokalsamfunn. Besøk deres hjemmeside på http://nhsc.bhpr.hrsa.gov/ eller ringe 1-800-221-9393 for mer informasjon.
  • Lik rettferdighet fungerer. Lik rettferdighet Works tilbyr lån tilgivelse for jusstudiet nyutdannede til å ta på offentlig interesse eller non-profit stillinger. Se deres hjemmeside på http://www.equaljusticeworks.org/ for detaljer.
  • Yrkesmessig eller fysioterapi utdanning lån tilgivelse: Be for din arbeidsgivers lån tilgivelse pakken når du søker på en jobb. De fleste arbeidsgivere tilbyr dette for å tiltrekke seg yrkes-og fysioterapeuter.
 3. 3
  Les den fine print. Hvis du ikke er forsiktig i å forstå vilkårene for lånet tilgivelse, kan du ende opp med å investere år av livet ditt uten å avbryte noen av dine lån, eller enda verre, kan du ende opp på grunn mer.
  • Hvor mye av dine lån vil programmet betale? Frivillig arbeid for fred Corp vil avbryte 15% av Perkins lån for hvert år av service, opp til totalt 70%, og du kan kvalifisere for utsettelse med andre statlige lån. Men du må gjøre selve jobben i å søke om utsettelse, og hvis du har private lån, er du fortsatt ansvarlig for å betale dem hvis du ikke kan utsette dem.
  • På hvilket tidspunkt vil lånet bli utbetalt? Gjennom engasjementet ditt, eller bare på slutten?
 4. 4
  Finn ut om lånet tilgivelse er skattepliktig. Spør din finansielle rådgiver eller ring beskatning avdeling for råd.
 5. 5
  Ha en backup plan. Selv om du oppfylle din del av avtalen, hva om programmet som tilbys deg lån tilgivelse går tom for penger? Ta for eksempel, var lærere i Kentucky som ble tilbudt lån for å gå inn i viktige fagområder som spesialpedagogikk og lovet å ha opp til 20 prosent av sine lån betalinger kansellert hvert år. Programmet gikk tom for penger og lærerne var igjen med svarteper. Det er verdt å se nærmere på langsiktig stabilitet i programmet du søker på, og vurdere om det er lurt å vie år av livet ditt til noe bare for lån tilgivelse fordeler.
 6. 6
  Søke juridisk hjelp. Hvis du er i over hodet ditt, kan det bidra til å sette din utlåner på varsel om at du ikke er i dette helt alene. Men vær forsiktig med juridiske tjenester som lover absolutt å få hjelp eller lindring for deg mens du lader en stor "honorar" på forhånd. Det er noen svindlere der ute bare prøver å få din siste krone. En legitim advokat vil (A) har referanser du kan sjekke, (B) fortelle deg at de ikke kan hjelpe alle skyldnere, men at de har en god track record, som, igjen, bør du være i stand til å kontrollere, og (C) refunderer minst en veldig god del av noen opp foran avgifter hvis de ikke klarer å få lindring for deg.
  • Et godt eksempel på en legitim advokatfirmaet tilnærming: advokat gjør noen undersøkelser, spør han / hun deg en rekke svært personlige spørsmål om din økonomiske tilstand og hva fikk deg til din nåværende vanskeligheter. På det punktet hvor advokaten føler at din sak er verdt å ta, vil du bli bedt om en retainer - la oss si det er 2990€ 0,00. Etter å ha fortalt deg firmaet er ganske sikker på at du kan bli hjulpet, viser det seg at de ikke kan hjelpe likevel. De refundere 2430€ 0,00, holder 560€ 0,00 for det arbeidet de gjorde. Det kan virke som mye, men det er virkelig rimelig - det ville være galt å be dem om å jobbe og jobbe og jobbe for deg uten forventning om noensinne å bli betalt. Å ta noe for deres innsats er greit. Å holde alle at penger er uetisk - de kunne ikke tilby tjenesten de enige om.
 7. 7
  Må sjekke referanser. Svindlere er ute etter å utnytte folk som i desperasjon, er villig til å gjøre omtrent alt for å komme ut fra under tapsbringende gjeld. Sørg for at hvem du trekke opp med for å få hjelp er legitim og har noen konkrete referanser du kan sjekke - og gå til adressen som er oppgitt å være sikker på at de er autentiske. Sjekk også slike forbrukernes vaktbikkje grupper som Better Business Bureau, for å sørge for at denne advokaten har uavklarte søksmål mot ham, og har ikke blitt sensurert av Bar for tjenesteforsømmelse av noe slag.
 8. 8
  Fortell din advokat alt. Mange mennesker i nød er flau eller redd for at hvis de røpe alt om hvordan de fant seg selv i trøbbel, som liksom advokat ikke vil hjelpe eller at de vil faktisk være i trøbbel. Men din advokat må vite alt, så ikke skjule informasjon fra ham eller henne.
  • Eksempel: Advokat spør hvor mye penger du gjør. Du forteller ham din kone gjør 1500€ 0,00 i måneden, av bøker, jobbet som barnepike. Du gjør 1500€ 0,00 en måned arbeider på en liten mor og pop stil virksomhet - også av bøker. Ditt lån betaling er over 2390€ 0,00 per måned. Advokaten vil da spørre om du har noen annen inntekt - s / han kan se med en gang at du ikke kan kvalifisere, selv for en redusert boliglån betaling hvis det er alle pengene du gjør. Du må la ham vite at mor-i-loven bor med deg og betaler 600€ 0,00 i leie, og at du også har en annen romkamerat som betaler 600€ 0,00 per måned. Puh! Du var redd for å avsløre at 1200€ 0,00 i måneden, fordi du ikke trodde det betydde noe, eller du trodde det ville få deg i trøbbel for å ha inntekt du ikke hevde. I virkeligheten, vet advokaten nå at du sannsynligvis kan kvalifisere for en redusert boliglån betaling, fordi du har en annen inntektskilde fra leietakere.
 9. 9
  Torget opp skuldrene og gå videre. Uansett hva det endelige utfallet, kan du trøste deg fra det faktum at du ikke er den første personen til å finne seg selv opp ned på et lån. Heldigvis har Debitor er Prison blitt forbudt, og du kan ikke bli tvunget inn i slaveri å betale tilbake noe gjeld. Gjøre vårt ytterste for at du kan for å betale tilbake når du er i stand til, men til slutt, kan det være at konkurs gir deg mest beskyttelse og lindring. Igjen, ikke slutten av verden. Men når det er gjort, og situasjonen har løst som best den kan for tiden, firmaet opp haken din og komme videre med livet. Hvis en del av forpliktelsen er å bli smelt over tid, så bare komme videre med arbeidet, og lære å leve godt under det betyr. Og se på den lyse siden: Dette vil trolig være den dyreste lærdommen du noensinne har lært. Bet du bare gjør det feil en gang. Det beste er likevel fremover. Gå videre.

Tips

 • Snakk med dine slektninger og venner. Mange mennesker lider i stillhet i stedet for å fortelle de som er nærmest til dem av deres byrde. Enten du er flau eller bare ønsker ikke å plage dem, etter å ha betrodde venner og familie til å diskutere, sammenligne notater med, og for å tilby veiledning vil være uvurderlig for deg i det lange løp. Du må kanskje tåle noen forelesninger, men det er vel verdt det.
 • Dersom undervisningen bare gå videre og videre og videre... fortelle din kjære at du har fått nok. Fortell dem at forelese du nå er litt som å stenge låven etter at hesten er allerede ute. Hvis det gjør dem ikke stoppe, så si: "Se, jeg fortalte deg om dette fordi jeg trengte hjelp. Forelese meg er ikke hjelper. Jeg vet at dette var en feil, men jeg er i den tykke av det nå, og jeg trenger veiledning og råd -. ikke mamma og pappa skjenn meg Hvis du ikke kan eller vil gi den hjelpen jeg trenger, så vi ikke skulle snakke om det lenger ". Forhåpentligvis vil dette gi dem støt de trenger. Hvis de ønsker å være i loopen, må de enten hjelpe eller si ingenting. Hvis de ikke kan motstå trangen til å forelese deg igjen og sier: "Ok, la oss ikke diskutere dette lenger, takk." Og da ikke diskutere det med dem igjen. Snakk med bare venner og slektninger som faktisk vil lytte, veier, og gir gode råd, eller i det minste, god komfort. Ikke diskutere det med slektninger eller såkalte venner som bare synes å leve til p deg.

Advarsler

 • Mange svindlere vil utnytte deg og suge deg for enda mer penger. Sjekk inn referanser av noe byrå som tilbyr hjelp - inkludert regjeringen.