Wkono

Hvordan skrive og levere en videregående skole tale

Vil du gi den fengslende oppgradering tale som gjør deg godt respektert blant dine kolleger? Vil du la det endelige preg på lærere og foreldre før du avverge til college? Vel da kan du gjerne lese videre.

Trinn

Hvordan skrive og levere en videregående skole tale. Med mindre du er en veldig god foredragsholder, er det helt nødvendig at du skriver en tale og lage en disposisjon.
Hvordan skrive og levere en videregående skole tale. Med mindre du er en veldig god foredragsholder, er det helt nødvendig at du skriver en tale og lage en disposisjon.
 1. 1
  Med mindre du er en veldig god foredragsholder, er det helt nødvendig at du skriver en tale og lage en disposisjon. Skrive talen lar deg sette ned på papiret hvilke typer ord, uttrykk og overganger som du vil bruke. Skissen brukes til å huske dine tanker når du faktisk gi din tale. Du ønsker ikke å lese din skriftlige tale ord for ord (følg Advarsel avsnitt).
 2. 2
  Det er ingen måte å skrive en tale. Men ønsker du å være sikker på at du har en engasjerende introduksjon, organiserte tanker, og en sterk avslutning. Et nettsted som http://www.speech-topics-help.com/graduation-speech-topics.html kan gi deg spesifikke emnet ideer. Hvis du ikke vet hvordan du starter eller hva jeg skal si, bare begynne writing.You trenger ikke å gå hvor som helst i å skrive, men bare la tankene løpe ut på papir og se hvor det blir deg.
 3. 3
  I tilfelle av en videregående skole tale, er det absolutt viktig at din tale legemliggjør disse to prinsipper: 1) det skal være inkluderende for dine kolleger og publikum (bruk "vi", ikke "jeg"), og 2) det bør snakke om de gode tidene og ikke den dårlige. Det bør være noe negativt i talen. Sjekk ut denne high school oppgradering tale å gi deg noen ideer om å skrive din egen.
 4. 4
  Øve, øve, øve! Praktisere tale mange ganger foran speilet. Å bryte din nervøsitet, holde fortelle deg selv: "Jeg kan si dette tale, og jeg kan si det ultra søt!" Dessuten kan integrere håndbevegelser i tale løsne deg opp og også bidra spise på nervøsitet, men ikke overdriv.
 5. 5
  Før konfirmasjonen seremoni, gjør en prøvetur i tale iført din konfirmasjonen cap og kappe. Late som om alle dine kolleger sitter foran deg.
 6. 6
  Gå til konfirmasjonen med et lykkelig ansikt. Har din disposisjon, og deretter si din tale. I motsetning til populær oppfatning, se på dine kolleger / foreldre når du snakker til dem, i motsetning til å se forbi dem. Innse at selv om du aldri fikk sammen med de fleste av disse menneskene i videregående skole, er de kolleger og medlemmer av senior klassen. Se på dem og gi dem en tale som uttrykker hele ditt hjerte og følelse for de gode tidene på skolen og et håp om en bedre fremtid.

Tips

 • En god hånd bevegelse for å bruke når du snakker er å spre armene og razzia dem tilbake mot midten av brystet ditt, dette gir effekten at du er inkludert alle dine jevnaldrende til en forent senior klassen.
 • Konsultere med din high school drama og engelsk lærere kan vise seg nyttig i å skape en popping tale.
 • Identifiser din målgruppe. Mostly barna? Foreldre? Fremmede? Tenk på hvem du snakker med når du skriver.
 • Involver publikum ved å stille spørsmål eller å gjøre forespørsler.

Advarsler

 • IKKE si noe kontroversielt i talen din. Ikke fornærme, kritisere, eller bakvaskelse i talen din. Ikke snakk dårlig om rektor eller noen andre.
 • Med mindre skolen din krever at du sender en skriftlig tale og å holde seg til ordene fra talen din, må du IKKE lese direkte fra din skriftlige, forberedt tale, som du kunne høres kjedelig. Det er bedre å bruke en disposisjon og praktisere tale på forhånd. For å gjenta, er den eneste hensikten med den skriftlige tale å gi en struktur for å tale din ved å sette ned tilnærmede verdier for ord og uttrykk du vil bruke under talen din, men den eksakte ordlyden i talen din vil forandre seg hver gang du øve talen.
 • Sørg for at du har en god natts søvn og du går på do på forhånd.
 • Ikke gjør sprell når gi din tale, med mindre administratorene har godkjent deg å gjøre det.
 • IKKE bli nervøs.
 • Vær komfortabel med deg selv.

Ting du trenger

 • Pen
 • Paper
 • en Mirror / tom vegg
 • fortrinnsvis en drama eller engelsk lærer å se på talen din