Wkono

Hvordan skrive en enhet plan

Som ny lærer eller pedagog, kan det være overveldende å møte alt ansvar i å skrive en god enhet plan som kartlegger alle målgrupper i våre klasserom. Her er noen nyttige skritt i å gjøre en lærende enhet mer meningsfylt for dine elever.

Trinn

Hvordan skrive en enhet plan. Følg en standard mal for å utarbeide en enhet.
Hvordan skrive en enhet plan. Følg en standard mal for å utarbeide en enhet.
 1. 1
  Definer dine mål. Skrive et klart mål for hver leksjon og aktivitet vil bidra til å fokusere på læring av elevene og undervisningen.
 2. 2
  Følg en standard mal for å utarbeide en enhet. Normalt disse begynne med mål, men også inkludere standarder adressert, materialer, leksjoner, vurderinger, ressurser og overnatting for alle elever i klasserommet.
 3. 3
  Kartlegge dine ressurser. Ta deg tid til å vurdere hvilke ressurser som er allerede tilgjengelig for deg. Ofte er det gode ressurser som allerede er i bruk og tar deg tid til å bruke en tidligere leksjon eller læring metodikk vil spare mye tid i det lange løp.
 4. 4
  Studer statlige standarder og bli kunnskapsrik om det faktiske innholdet / emnet i enheten plan.
 5. 5
  Liste i kronologisk rekkefølge de store begreper i disposisjon for å være tydelig på hva begreper du planlegger å undervise innenfor en gitt tidsramme.
 6. 6
  Planlegge og lage dine kartleggingsverktøy. Etter å ha vurdert hvilke ressurser du kan trekke fra, og skaper et mangfold av kartleggingsverktøy for å vurdere læring er neste. Både summative og formative tiltak bør være på plass for å sikre en bred evaluering av målene er oppfylt av alle studenter.
 7. 7
  Velge de leksjonene. Gitt tid og elevenes behov, velge hva som passer deres læringsstiler og tilnærminger som vil garner deres nysgjerrighet og interesse.
 8. 8
  Har benchmarks på plass. Når enheten har begynt, har benchmarks å manøvrere gjennom enheten. Dette vil bidra til å holde deg på sporet for tid og sikre at læringsmålene blir oppfylt.

Tips

 • Over-plan - det er alltid bedre å ha flere aktiviteter enn ikke nok.
 • Bruk variasjon i undervisningen, vurdering og ressurser - la elevene oppleve enhet av studien gjennom ulike virkemidler.
 • Husk at den beste kilden er mennesker. Snakk med de som har skapt enheter før, eller som kan være eksperter på et fagområde du ønsker å skape i en enhet.
 • Vær oppmerksom på spesielle statlige og distriktet retningslinjer for emnet du har tenkt å skrive om i en enhet.
 • Samle lister over ressurser som du kan legge til hver gang du presenterer denne enheten.

Advarsler

 • Du må holde deg til en tidslinje for å fullføre en enhet.
 • Du må ha ressurser for virksomheten før du begynne å planlegge de leksjonene du velger.
 • Du må være klar over undervisning standarder samt saksområdet standarder.