Wkono

Hvordan skrive en førskole leksjon plan

Lære å skrive en førskole leksjon plan kan i utgangspunktet ta litt tid, men når du har etablert en mal som fungerer for deg, vil prosessen bli mye enklere. Ettertenksomt skapt timeplaner vil tillate for dagen å gå mye mer jevnt og sikre barna lærer og ha det gøy. I ditt forsøk på å gjøre førskolen timeplaner, sørg for å sette av sammenhengende tid hver uke dedikert til planlegging av neste uke.

Trinn

Hvordan skrive en førskole leksjon plan. Avgjør om du skal bruke en leksjon plan format som inkorporerer den daglige timeplanen til den eller en plan som ikke gjør det.
Hvordan skrive en førskole leksjon plan. Avgjør om du skal bruke en leksjon plan format som inkorporerer den daglige timeplanen til den eller en plan som ikke gjør det.

Skrive din egen preschool leksjon plan

 1. 1
  Avgjør om du skal bruke en leksjon plan format som inkorporerer den daglige timeplanen til den eller en plan som ikke gjør det.
  • Mange barnehager / førskoler krever lærerne å bruke en gitt mal for å skrive førskolen leksjon planer for å sikre at alle nødvendige utviklingsmessige områder blir tatt opp i læreplanen.
  • Ved hjelp av en mal som inkorporerer den daglige timeplanen i leksjonen plan er den enkleste måten å sikre at en leksjon plan blir gjennomført som ønsket. Snarere enn å måtte sammenligne planen til leksjonen plan, kan du bare se på den kompilerte versjonen og gå videre til neste aktivitet.
 2. 2
  Begynn med en eller flere mål for å gjøre førskolen timeplaner som mål hva du ønsker elevene å vite eller være i stand til å gjøre etter en leksjon plan har vært gjennomført. Eksempler er: Identifiser en trekant, skrive bokstaven Aa, og knappen en skjorte uavhengig.
 3. 3
  Vurdere interessene dine nåværende studenter. Spør dem om hva de ønsker å lære om, og holde en løpende liste å se tilbake på for ideer.
 4. 4
  Innlemme elevenes daglige behov, både fysisk og pedagogisk-inn preschool leksjon plan.
  • Velg bøker som både er alderstilpasset og relevant for ukens tema for både deg å lese og barn å se på uavhengig.
  • Sikre at morsomme grovmotoriske aktiviteter er også en del av din preschool leksjon plan.
  • Planlegge minst en ukentlig snack som spiller utenfor temaet. Enkle snacks som barn design for å se ut som en dinosaur, for eksempel, er ideelt.
  • Identifiser leker og andre elementer som kan legges til hvert senter å berike læringsmiljøet og fordype barna i det de lærer om.
  • Design formingsaktiviteter som er åpent, men likevel relevant til dagens tema for studien. For eksempel, for et insekt enhet som yter styrofoam baller, øyeepler, og piperensere tillate barna å gjenskape et insekt eller designe sine egne nye arter av insekt.
  • Legg matematikk og naturfag aktiviteter til førskolen leksjon plan som gir muligheter for studenter å forutse, observere, og stille spørsmål om hva de ser.

Tips

 • Etter gjennomføringen av hver leksjon plan, evaluere effekten av det. Skriv notater om hva aktiviteter Barn likte spesielt og engasjert i, samt de som ikke var effektive. Hold denne leksjonen plan og notater som kan brukes som en referanse i senere år.
 • Være fleksibel. Forvente at elevene å være uinteressert i noen aktiviteter, og bare gå videre til en annen aktivitet i dette tilfellet.
 • Sørg for at din leksjon plan er tydelig og lett å forstå i tilfelle av en vikarlærer. Gi instruksjoner om hver aktivitet i et lett tilgjengelig sted.
 • "Har bilder å bidra til å identifisere ord med musikk"!