Wkono

Hvordan lage interaktive presentasjoner å imponere studenter

Bare tiltrekke seg studenter og publikum ved å legge til interaktive elementer til presentasjoner. Enkelt lage disse elementene uten programmeringskunnskaper. Denne artikkelen introduserer tre lett-å-bruke quiz verktøy for å bygge flash spørrekonkurranser, som kan bidra gjennomgå innholdet i opplæringen.

Trinn

Hvordan lage interaktive presentasjoner å imponere studenter. Vurdere.
Hvordan lage interaktive presentasjoner å imponere studenter. Vurdere.
 1. 1
  Vurdere. Exe først. Hva hjelpe. Exe programmene? Ta fysikk klassen for eksempel. Vanligvis er en VB basert exe program som brukes til å utføre noen fysisk fenomen, f.eks beats, i fase ut fase, interferens, diffraksjon og så videre. Husk at disse demonstrasjonene ikke bare vise fenomenet, men også demonstrere de lover som er viktigere enn selve fenomenet. Med andre ord bør de relaterte parametre få lov til å endre for å møte spesifikke behov, for eksempel, bølgelengde, frekvens, startfasen, osv. Hvis ikke, ville en video være mer nyttig. Ok, nå stikke punktet er VB programmering. Å, gud, hva en dust! Heldigvis er de fleste forhold, vil disse programmer er universelt kjent for innhold, for eksempel, et program kartlegge fenomenet slår. De grunnleggende parametere er eventuelt endres, er frekvens, amplitude og faseforskjell. Et program som tilfredsstiller dette er egnet for alle klasser om beats. Og denne typen demoer er tilgjengelig på Internett ved å søke '** demonstrasjon'. Siden det er lett å få en, hvorfor gidder å lage en.
 2. 2
  Prøv flash. Flash er i stand til å håndtere de fleste funksjoner. Exe programmer kan. Dessuten er flash lettere å behage publikum ved visuell animasjon ute enn. Exe programmer, og det er mer akseptabelt i programmering dyktighet. Dermed er flash demo blir mer og mer populært. Akkurat som exe programmer, kan flash demoer lastes ned fra nettet, men du kan også lage interaktive flash quizer som vil få elevenes oppmerksomhet. Hinsides all tvil, er Macromedia Flash det beste valget for å lage de mest imponerende og eksklusive spørrekonkurranser, men hvis vi tar et kompromiss på utseende, vi er mulig å unngå programmering. Artikulere, iSpring, Tanida, og Wondershare alle gir kraftige flash quiz verktøy.
  • Artikulere QuizMaker (QM), den mektigste, også den høyeste prisen 300€ quiz verktøyet blant de fire. Det er i stand til å bygge både online undersøkelsen og gradert quiz. Vennlig grensesnitt, kan brukere begynner å lage quizer uten guide. Det er 21 spørsmål typer å velge, 11 for gradert spørrekonkurranser, sant / usant, Multiple Choice, flere svar, Match (dra og slipp), Sequence (dra og slipp), Fill In The Blank, klikk på Kart (hotspot), Word Bank, Match (drop down), Sequence (drop down), Numerisk, 10 for undersøkelser og meningsmålinger.
  • iSpring QuizBuilder er en del av iSpring PRESENTER, en high-end verktøy spesiallaget for e-læring fagfolk. iSpring PRESENTER med integrert QuizBuilder er tilgjengelig for 300€. iSpring forvandler vanlige PowerPoint-presentasjon til en SCORM kompatible Flash selvfølgelig klar for publisering til LMS. Du kan enkelt lage komplette Flash kurs forbedret med engasjerende quiz, lyd fortellinger og programleder video. iSpring QuizBuilder støtter alle grunnleggende typer spørsmål og gjør det mulig å administrere quiz innstillinger som testing tid, forbigående score, antall forsøk, etc.
  • Tanida QuizBuilder (QB), 150€ og Wondershare QuizCreator (QC), 75€ 0,95, mindre omfattende enn QuizMaker, kun fokus på gradert spørrekonkurranser. Grensesnittet av QB er veldig ryddig, mens QCS er veldig søt og pen. Den senere er mer intuitiv enn den første. Det er spesielt verdt å merke seg at bare QC gir et spørsmål disposisjon i den venstre delen av grensesnittet sitt, det hjelper mye på å avklare quiz struktur. Begge gir 8 spørsmålstyper å velge. QB har de første åtte typer QM, QC har de første syv typer QM, pluss kort essay.