Wkono

Hvordan planlegge revisjonen godt

Synes du det er vanskelig å revidere til eksamen når du har så mange fag og ting å huske på? Hvis svaret er ja, så er du ikke alene! Disse tipsene burde hjelpe.

Trinn

Hvordan planlegge revisjonen godt. Finn ut den eksakte datoene for din eksamen.
Hvordan planlegge revisjonen godt. Finn ut den eksakte datoene for din eksamen.
 1. 1
  Finn ut den eksakte datoene for din eksamen. Du vil vite hvor mye tid du har igjen før hver eksamen. Det kan bidra til å trekke opp en tabell som inkluderer alle dine fag og alle uker du har til siste eksamen, og deretter fylle på eksamen datoer.
 2. 2
  Prioriter dine fag. Hvis du tror du har mest å gjøre i vitenskap eller det er din svakeste faget da dette vil være topp prioritet. Legge alle fagene i en rekkefølge fra mest til minst viktig.
 3. 3
  Bestem deg for en revisjon plan som vil fungere for deg. Hvor mange timer trenger du å gjøre på en kveld? Har du andre forpliktelser du ikke kan få ut av? La litt tid for pauser, måltider og fritid, men sikre at du har en god tid slot hver natt for revisjon.
 4. 4
  Fyll inn din revisjon timeplan på med motivene dine, og bruke prioriteringslisten for å gi de viktigste mer revisjon tid.
 5. 5
  Hold deg til denne tidsplanen! snakker av erfaring, hvis du velger å fokusere utelukkende på ett eller to fag fordi du tror du kjenner de andre, vil du få en ekkel sjokk. Ikke overse noen av fagene, men sikre at du har en balanse der prioriterte fag har ledelsen.
 6. 6
  Begynn med å revidere alt materialet som du ikke kjenner så godt. Det er ingen vits i ferd med å revidere fordøyelsessystemet i naturfag hvis du er ganske trygg på det. Du kan oppleve at også prioritere den enkelte fag moduler eller emner hjelper deg. Derfor, hvis du går tom for tid vil du vite at du har definitivt revidert den vanskeligste ting!
 7. 7
  Egentlig forsøke å huske materialet. Det høres dumt, men det meste av tiden folk blir fristet til å bruke all sin revisjon tid bare lese eller skrive, og anta at de vet alt. Aldri anta; 'det gjør en ASS out of U and ME' og dets sanne. Hvis du antar du vet det uten faktisk å teste deg selv på det så du kan få et sjokk på eksamen...
 8. 8
  Les fakta et par ganger slik at du er kjent med hva de mener. Hvis det er noe du ikke forstår gjør alt du kan for å finne ut. Spør læreren, forskning andre bøker og på Internett. Du vil bli læring som du gjør det!
 9. 9
  Etter at du er mer kjent med dem, gjøre dine egne notater slik at det er kortere, men sørge for at de gir mening, slik at du ikke trenger å se tilbake på prøve bok når revidering.
 10. 10
  Ikke gjør for mye på en gang. Ta en side og teste deg selv ved å dekke det opp og skrive ned alt du husker. Så, sjekk den og gjøre det igjen og igjen til du har alt! Denne måten du tester og revidere som du leser det om igjen!

Tips

 • Du kan ikke nyte revidere, men hvis du prøver og ta interesse i det du lærer og får virkelig stakk inn i det, jo mer vil du huske!
 • Aldri gi opp - lettere sagt enn gjort riktig, men å gi opp bare gjør deg mer av en feil når du ikke får den karakteren du ville for eksamen din. Du vil alltid ha skyldfølelse av å vite at du ikke prøve det vanskeligste.
 • Alle lærer forskjellig, du må bare finne ut hvordan er den beste måten for deg. Men til slutt kommer det hele ned til å teste deg selv, slik at du kan være sikker på at du vet det!

Advarsler

 • Du kan ikke oppnå den karakteren du forventet. Vet i deg selv hva du er i stand til å oppnå slik at du ikke angi mål for høy. Ikke nøy deg lavere karakterer enn din evne enten skjønt, bare kjenner din evne og gjøre ditt beste.
 • Aldri sammenligne deg med vennene dine. De er ikke deg. vi er alle forskjellige. Bare gjør ditt beste og være fornøyd med det.
 • Versjonen er ikke gøy - motta pass-karakterene er.