Wkono

Hvordan bli kvitt søppelpost


Er din postkasse kjører over, full av ting du ikke vil ha? Søppelpost sløser enorme mengder papir. Det har også hauger opp på bordet, kaster bort tiden din, og konkurrerer om oppmerksomheten. Med en liten investering av tid, kan du stoppe flyten ved kilden. Her ser du hvordan.

Trinn

Hvordan bli kvitt søppelpost. Bli kvitt kredittkort oppfordringer i oss, ved å ringe 1-888-5 OPT OUT (eller 1-888-567-8688).
Hvordan bli kvitt søppelpost. Bli kvitt kredittkort oppfordringer i oss, ved å ringe 1-888-5 OPT OUT (eller 1-888-567-8688).
 1. 1
  Skriv til post preferanse tjenesten (US) eller mailing preferanse tjeneste (UK). Disse gjør-ikke-postlister er vedlikeholdt av de store markedsføring foreninger som opprettholder og distribuere de store e-postlister, men de virker. Den amerikanske post preferanse tjenesten vil belaste deg en dollar (5€) for å legge til navnet ditt i sin opt-out listen. I Storbritannia er det gratis.
 2. 2
  Bli kvitt kredittkort oppfordringer i oss, ved å ringe 1-888-5 OPT OUT (eller 1-888-567-8688). Det er et automatisert nummer. Lytt til alternativene nøye. Det er vel verdt calling-opt-out er bra for 5 år, eller du kan be om å bli permanent fjernet fra sine lister. Dette en telefonsamtale forteller alle de fire store kredittopplysningsbyråene å slutte å sende kredittkort tilbud. Du kan også gjøre forespørselen (5-årig og permanent) bruker deres. Å stoppe søppelpost fra kredittkort, boliglån, og forsikringsselskaper, prøv å gå til der du kan fjerne navnet ditt fra listene som genereres av de fire store kreditt-byråer: Equifax, Innovis, TransUnion, og Experian.
 3. 3
  Ring ditt kredittkort selskaper og be dem om å slutte å sende deg kontanter forhånd sjekker. Selv om de kommer (praktisk) med regningen din hver måned, kontantuttak vanligvis starter påløpe renter umiddelbart, så det er ikke en god idé å bruke dem. Hvis du har mottatt dem og ikke har tenkt å bruke dem, bør du.
 4. 4
  Ring individuelle katalogen selskaper og be dem om å fjerne deg fra sine postlister. Noen ganger vil det være det samme gratisnummer som du ville ringe for å gjøre en bestilling, noen ganger vil det være et eget "kundeservice" nummer. Se deg rundt på baksiden og på bestillingsskjemaet. Noen ganger vil de kundeservice folk spør hvorfor du ønsker å bli fjernet. Bare forklare at du ikke er interessert i produktene som tilbys. Har katalogen, eller i det minste adresseetikett fra den hånden når du ringer. Ofte vil de be om et sporingsnummer eller annen kode skrives der.
 5. Mange katalog og postordre selskaper tilbyr opt-outs på sine nettsider. Hvis du foretrekker bekvemmeligheten av en web-skjema, se deg rundt katalogen eller selskapets hjemmeside, og du vil ofte finne en.
Prøv en lignende tilnærming for å stoppe mottak av publikasjoner fra bedrifter du gjøre nedlatende, slik som gratis magasiner fra forsikringsselskapene.
5
Minn selskaper av adresselisten og personverninnstillinger. Hvis du gjør forretninger med et selskap via posttjenester, vil det sette deg på sin kontaktliste. Så første gang du gjør en transaksjon (for eksempel å plassere en ordre) med det selskapet, be om å bli satt på sin "in-house undertrykke" eller "ikke fremme" lister. Fortell selskapet ikke å "leie" eller dele navn med andre selskaper.
 • Unngå å plassere adresse i undersøkelser, utlodning, og produkt garanti kort. Hvis du skriver din adresse eller telefonnummer, skriv sammen med det noe sånt som "Vennligst ikke selge eller distribuere informasjonen min, og heller legge til e-postlister." Det er vanligvis ikke nødvendig å sende inn garanti-kort eller "registrere" en garanti for at garantien skal være gyldig, uavhengig av hva kortet kan innebære.
6
Spør individuelle avsendere. Enkelte poster er sendt i en slik bulk at de går til hver innbygger på postvegen. Disse er adressert til "Resident", "våre venner på," eller noen variant. Din postal transportør kan ikke, ved lov, finne ut hva du anser som "junk mail". All "bosatt" posten må leveres som adressert. Du må kontakte den enkelte reklame å ha adressen din fjernet fra databasen deres. Se deg rundt på reklame for retur adresser og telefonnumre. Her er raske koblinger til noen vanlige som.
 • Europe Online: telefon 1-800-605-4297.
 • ADVO (ansvarlig for blobs av salget rundskriv og den lille kortet med de savnede barn): Følg linken.
 • Val-pak kuponger: følg linken.
 • Utgiverens Clearinghouse: telefon 1-800-645-9242 eller e-post med din fulle adresse og instruksjoner for å fjerne fra mailinglisten.
 • European Family konkurranser: telefon 1-800-237-2400.
 • Pennysaver eller potpurri. Besøk deres mailingliste fjerning side,. Det elektroniske skjemaet krever en gyldig e-postadresse, men bekreftelsen krever ingen svar, så hvis du er bekymret for personvernet ditt, kan du bruke en tjeneste som Mailinator. Du kan også sende en mail hele baksiden etiketten med en forespørsel om å bli fjernet til 2830 Orbiter Street, Brea CA 92821-6224. Opplaget melding notering disse detaljene kan nås på 1-800-422-4116, men det er en innspilt melding. Post undertrykkelse av denne publikasjonen er bra for ett år og de ikke respektere post fjerning forespørsler fra tredjepart.
 • , Utsendelsene av ukentlige salget rundskriv. Følg linken. Det vil ta noen uker, men det vil slutte å komme.
 • Du bør ikke motta e-post hvis posten eller det medfølgende kortet ikke er adressert til deg, men noen bulk salg rundskriv kan fortsette ankommer på "auto-pilot" etter at du har avbrutt dem. Minn brev carrier høflig at denne saken ikke er adressert til deg.
7
Stopp all e-post ikke er adressert til deg:
 • Hvis du får A-post for en tidligere beboer, kan du skrive Return to Sender / Ikke på denne adressen på konvolutten og slippe at konvolutten rett i postkassen.
 • Hvis du får masseutsendt e-post for en tidligere bosatt, må du følge trinnene ovenfor.
8
Rapportere dødsfall til kredittopplysningsbyråene å unngå mulig. Send en kopi av dødsattesten til hver av dem:
 • Equifax PO Box 105069 Atlanta, GA 30348
 • Experian PO Box 9530 Allen, TX 75013
 • TransUnion PO Box 6790 Fullerton, 92634 CA
9
Rapporten dødsfall til direkte markedsføring forening (i U. S.) å stanse strømmen av mest søppelpost til noen som er død. Bruk avdøde ikke kontakt skjema Følg instruksjonene gjennom hele prosessen, og være sikker på å bekrefte registreringen etter at du mottar e-posten.
10
Plasser et skilt ved postkassen som leser "ingen gratis papirer". Gratisaviser og handbills er en annen form for uønsket reklame som ofte plager våre foran plener, men de fleste er ikke levert i posten. Mange av de som leverer gratis papirer vil bare stoppe når beboeren har plassert et skilt i nærheten av deres postkasse som leser "Ingen gratis Papers". I Europa er det ulovlig for alle andre enn postmannen å sette ting i postkassen.
11
Hold telefonen bøker. Hvis du bor i en større by, kan du få telefonen bøker fra flere operatører i løpet av et enkelt år. For å stoppe dem, eller å motta bare én bok du foretrekker å bruke, følge dem til kilden. Mange har opt-out-sider på nettet nå.
 • For å melde deg ut av en rekke telefonen bøker på en gang, gå til Gule sider melde deg ut. Når du har opprettet en konto, bør du se et utvalg av telefonen bøker for ditt område. Du kan velge hvilke du ønsker å motta.
 • Verizon / Superpages: Gå til og følg instruksjonene.
 • Dex: gå til denne siden og velg "Velg din Dex."
 • Søk etter andre opt-outs som ikke er nevnt her. Se på telefonen boken selv, eller søk på nettet for en setning som "[merke] gule sider opt out".
 • De fleste trykte telefonkataloger kan resirkuleres med vanlig papir resirkulering.
12
Melde deg ut av universitetet rekruttering post. Husk, du er den beste personen til å bestemme hvilken skole du går på. Dessuten vil de beste universitetene sannsynligvis ikke være å sende ut brev bedende deg til å komme til skolen deres.
 • Hvis du er en student allerede får rekruttering litteratur fra universiteter, spør din college rådgiveren å hjelpe sette ting rett for deg.
 • Mange skoler få informasjon når du tar PSAT, SAT, ACT, eller annen standardisert test. Når du registrerer deg for slike standardiserte tester, lese skjemaet nøye. Collegeboard, organisasjonen bak PSAT, SAT, og AP tester, sier at deres "Student Search Service"-programmet er frivillig. ACT stater i deres retningslinjer for personvern som du har et valg om å motta kommunikasjon utover de nødvendige seg.

Tips

 • Hvis du er nysgjerrig på hvordan søppelpost sprer seg, med vilje feilstaver et navn på en undersøkelse form eller noe i den naturen. Du får mer søppelpost, ikke mindre, men det er et enkelt eksperiment for å se hvem som deler din informasjon. Hold oversikt over hvilke stavefeil du har gitt til hvilket selskap, så dere ikke glemmer.
 • Hold en resirkulering bin eller søppel kan ved postkassen din eller hvor du sortere post, slik at du umiddelbart kan resirkulere all junk du mottar.
 • Hvis du mottar søppelpost, gjøre en av to ting om det. Resirkulere den umiddelbart, eller ringe eller skrive noen om å komme ut av listen.
 • Det er en god idé å utføre de to første trinnene, selv om du ikke gjør resten. De vil stoppe den største mengden av mail med den minste investering av tid. Dessuten har kredittkort tilbyr sitter i postkassen din inviterer identitetstyveri. Hvis du bestemmer deg for en dag å søke om et kredittkort, de er ikke vanskelig å finne selv uten søppelpost.
 • Be din navn bli eliminert fra fylket skatt database. Mange bedrifter målrette bestemte områder basert på nabolaget regionale eller hjemme verdier. Ved å lage din informasjon konfidensiell i fylket og statlige databaser kan du eliminere ganske mye søppelpost.
 • Bruk en elektronisk kalender. Hvis du lærer at forespørselen om fjerning utløper etter en viss tid, plassere en påminnelse om å fornye den i kalenderen nå. De fleste elektroniske og online kalendere inkluderer påminnelse om funksjoner og kan ta datoer langt inn i fremtiden.
 • De fleste selskaper sender direktereklame er glade for å ta folk som ikke er interessert av sine e-postlister. Det koster dem penger til å sende deg en tykk, skinnende katalog.
 • Du kan bli fortalt at det kan ta et par mailing sykluser for post slutte å komme. Dette er en standard ansvarsfraskrivelse som du bør ta til pålydende.
 • Når alt annet svikter, resirkulere søppel. Hvis du har en shredder, er alt som blir skrevet med svart og hvitt blekk vanligvis trygt for komposthaugen. Du kan også bruke dem som opptenningsved i peisen din. Hvis du er tilbøyelig mot håndverk, kan du også lage papir eller bruke søppelpost i collage eller decoupage.
 • Registrer deg for å motta uttalelser og regninger elektronisk. De er ikke junk mail, men det krever papir og ressurser til å sende dem. Mange bedrifter og banker tilbyr nå elektroniske meldinger.
 • Når du fyller ut skjemaer på nettet, lese retningslinjer og se for opt-out bokser. Mange kommer med "Ja, kan du legge meg til epostlisten" allerede sjekket for deg, slik at du må fjerne merkingen for å unngå å få mail. Retningslinjer er et bra sted å starte hvis du ønsker å finne en bestemt selskapets opt-out skjema.
 • Postordre bedrifter, særlig trykkerier som trykte sjekker og personlig skrivesaker, ofte sender annen post og selge adresser til sine kunder. Hvis du bestiller fra et av disse stedene, tydelig oppgi din preferanse.
 • Send de ingen porto nødvendige konvolutter tilbake uten å fylle ut noe bortsett fra din returadresse, "kundenummer", og stor skrift, i markør ta meg av listen ". Merk at dette er sannsynlig å være mindre effektive enn å kontakte selskapet direkte, fordi avdelinger som behandler bestillinger kan ha ingen kontroll over e-postlister.

Advarsler

 • Ikke legg noe glanset eller skrives ut med farget blekk i komposten eller i peisen. Det kan frigi små mengder av giftige kjemikalier.
 • Du skal ikke behøve å bruke penger for å bli kvitt søppelpost. Junk mail fjerning kits du kan se for salg vanligvis ikke tilbyr noe du ikke kan gjøre på egen hånd.
 • Sende søppelpost tilbake i svarkonvolutt kan føle seg bra, men det er ikke en særlig effektiv måte å få av e-postlister. Det er bedre ganske enkelt å be om å bli fjernet.
 • Ikke vær frekk mot den personen som svarer på telefonen, selv om du er irritert om å motta noe. Han eller hun er betalt for å svare på telefonen (og er generelt betalt svært lite). Denne personen er ikke personlig ansvarlig for å motta det. Men, om nødvendig, være vedvarende, i tillegg til å være snill.
 • Ethvert tilbud som ser for godt til å være sant, er det sannsynligvis. Hvis noe virker fishy, ​​lese liten skrift, forskning det nøye, eller bare passerer det. Du kan egentlig ikke har vunnet en million dollar, selv om bladet bestilling av materiell gjør det virke som om du har.
 • Sørg alltid for posten er useriøs før du kaster den.