Wkono

Hvordan passere IIT JEE eksamener

For de studenter som forbereder for IIT JEE sammen med klassen 12. eksamen, når styret eksamener er over fokus bør være på revisjon av både klasse 11. og klasse 12. pensum. For studenter som tar eksamen for første gang det bør holdes i bakhodet at de skal studere fra en kilde og IIT-JEE arkiver, arbeidsbøker, studere pakker, etc.

Trinn

Hvordan passere IIT JEE eksamener. Vær spesielt oppmerksom på detaljer.
Hvordan passere IIT JEE eksamener. Vær spesielt oppmerksom på detaljer.
 1. 1
  Vær spesielt oppmerksom på detaljer. I fysikk, kjemi og matematikk, bør alle emnene være dekket og selektiv undersøkelse bør unngås, da de problemstillinger er en objektiv type, samt å være i stort antall.
 2. 2
  Vær oppmerksom på at JEE pensum i klasse 11. og 12. er opp til 45% og 55% av IIT JEE oppgaveteksten.
 3. 3
  Studere disse fysikk emner omfattende: Fluids, Waves og lyd, elektromagnetisk induksjon, kondensatorer og Elektrostatikk, mekanikk, optikk og moderne fysikk.
 4. 4
  Studere disse temaene for kjemi: Samordning, Kjemisk likevekt i fysikalsk kjemi, elektrokjemi, termodynamikk, Kvantitativ analyse, Kjemisk binding i uorganisk kjemi og organisk kjemi.
 5. 5
  Studere disse emnene for matematikk: Komplekse tall, Circle, parabel, Hyperbel i Koordinere Geometri, Sannsynlighet, Limits, vektorer, matriser i Algebra, funksjoner, deriverbarhet, Definite Integral i matematisk analyse og bruk av derivater.
 6. 6
  Forbered dere mentalt for iit-jee. "Suksessen skal oppnås", holde dette i bakhodet aspirantene må akseptere seg selv som fortjener kandidater til JEE suksess fordi under forberedelse tillit spiller en viktig rolle.
 7. 7
  Gjør kontinuerlig innsats. IIT-JEE forberedelse krever kontinuerlig innsats. Hvert emne må gis riktig og regelmessig tid. I stedet for å forberede ett fag for noen dager enn andre fag, må alle de tre fag (fysikk, kjemi og (matematikk) gis tid hver dag. Det hjelper også på å bryte monotonien.
 8. 8
  Har skikkelig veiledning. I dagens konkurranseutsatte tid, riktig veiledning som trengs for å lykkes. Mønsteret av JEE er blitt konsept basert helt. Så du trenger klare og utvilsomt begreper i hvert emne, for å oppnå en god rangering i JEE.

Tips

 • Ta kontakt med de eldre som sprakk JEE de er alltid en inspirasjon.
 • Bedre delta i en coaching klasse. Kontinuerlig vurdering og konkurransedyktig miljø gir en sann aspirant omfang for excellence.
 • Sjekk gjennom tidligere års papirer for...
 • Hvis du ikke vet svaret på et spørsmål i IIT JEE, ikke la det stå tomt, men merker det C, har det alltid 33 prosent sannsynlighet for riktig svar.
 • Indiske Institutes of Technology Joint opptaksprøver (forkortet IIT-JEE eller bare JEE) som er en årlig college opptaksprøver i India - den eneste opptak kriterium ved seksten indiske Institutes of Technology (IITs).

Advarsler

 • For å få et konkurransefortrinn, alltid satse på 100 prosent hit rate. Utvikle fart når du øver problemene. Følger strategien for hastighet og nøyaktighet som det alltid gir deg tid til å revidere senere.
 • Ikke studere og slit deg ut før eksamen, i stedet, ta en skikkelig 6-8 timers søvn for å opprettholde roen og fokusere på eksamen. Det er også tilrådelig å nå eksamenssenter 15 min før tiden.