Wkono

Hvordan ikke unngå en test på skolen

Tar en test på skolen kan være stressende og vanskelig å møte. Her er noen trinn for å hjelpe deg å forberede og bestå en test.

Trinn

Hvordan ikke unngå en test på skolen. Vær oppmerksom i timene.
Hvordan ikke unngå en test på skolen. Vær oppmerksom i timene.
 1. 1
  Vær oppmerksom i timene. Mange av de tingene bedt om testen vil bli forklart i timene. Hvis du betaler oppmerksomhet i klassen, vil du spare deg selv mye tid på å studere.
 2. 2
  Gjøre notater i timene. Ved å gjøre notater kan du unngå å lese gjennom mye tekst i bøkene dine.
 3. 3
  Begynne å studere så snart du finner ut om testen, studere uker eller dager før testene vil hjelpe deg å huske og faktisk vet informasjon.
 4. 4
  Ikke vær redd for å spørre læreren din om hjelp, tross alt, det er derfor de er der.
 5. 5
  På dagen før testen, bringe hjem notater og studere mye før du går til sengs. Dette vil øke din sjanse for å memorere den viktige informasjonen neste dag. (Ikke trekk all-nighters, fordi alle-nighters vil øke din sjanse for blanking under testen)
 6. 6
  Spør en eldre søsken eller foreldre til quiz deg på tema eller emner... hvis du vet en masse info de ber deg om, så du kan gjøre det bedre på testen.
 7. 7
  Gjør alle oppgavene i skolen og understreke den etter beste evne.
 8. 8
  Spør læreren din om han / hun har noen praksis tester du kan ta. Hvis ikke, bare studere under day.You kan også gjøre praksis tester om emnet på nettet.
 9. 9
  Du kan også spørre læreren din om det er greit å bo i løpet av lunsj eller fordypningen å ha dem hjelpe deg, eller du kan ta den tiden til å studere litt mer.
 10. 10
  Gjør alt ett skritt av gangen. For eksempel, hvis testen er på sikkerhets symboler og elementer, studere sikkerhetssymbolene først, og studere elementene senere i løpet av dagen.
 11. 11
  Studere hardere emnet først og studere det for en lengre tid. For eksempel, hvis du er ganske god til symboler, men har problemer med elementer, studere elementer første i 40 minutter, studiet symboler for 20 min.
 12. 12
  Slapp av i løpet av testen. Prøv å ta deg tid. Hvis du begynner å bli stresset, spør om du kan få et glass vann eller ta en liten en liten pause i hodet ditt.

Tips

 • Spis en god frokost om morgenen. Dette vil hjelpe hjernen din mye.
 • Få nok søvn om natten, da dette vil hjelpe deg å slappe av i løpet av testen.
 • Be før du starter testen, det hjelper virkelig.
 • Kommunisere med lærerne dine, vil de forstå.
 • Hvis studere i en gruppe, ikke tøyse rundt med venner, fordi da vil du ikke oppnå noe.
 • Studere i en gruppe, men ikke tabbe av. Plukk en smart studie partner som vil holde deg fokusert.
 • Studie i et rom som ikke har objekter som vil distrahere deg fra dine studier.

Advarsler

 • Ikke over stress selv. Dette vil føre til at du blir for nervøs eller altfor begeistret fordi du er sikker på at du kommer til å passere og gjøre deg svare på spørsmålene raskt og føre til at du mislykkes. Bare gjøre det etter beste evne.