Wkono

Hvordan få en siste øyeblikk ståkarakter på en matematikk eksamen

Det er bare menneskelig å være bak i noe du var ment å være, og det er ganske vanlig for elevene å være langt bak i noen ting med bare en anstendig mengde tid venstre. Men noen ganger, i unntakstilfeller kan du finne deg selv latterlig bak og ikke har en absolutt anelse av det, med bare timer før testen.

Hvorvidt dette kom på grunn av, en komplett feiltolkning av hva som skulle være på det eller ren sommel, det er ikke viktig nå, det er viktig å merke seg at dette er definitivt ikke garantert å fungere, men hvis du leser videre, kan du få tips om hvordan å passere uansett!

Trinn

Hvordan få en siste øyeblikk ståkarakter på en matematikk eksamen. Har et stykke papir for å skrive ned det vesentlige på.
Hvordan få en siste øyeblikk ståkarakter på en matematikk eksamen. Har et stykke papir for å skrive ned det vesentlige på.
 1. 1
  Aksepter at du kommer til å ta testen uansett hva. Aldri engang drømme om mangler en test helt bare fordi du ikke vet noe - selv 5% er verdt noe, og det er en opplevelse i å gjøre en eksamen. Hvem vet, kanskje du til og med få et pass!
 2. 2
  Vet hva du trenger å lære. Hvis du ikke er sikker, spør! Ikke vær redd for at folk vil bli forskrekket over hvor lite du vet, kanskje de forstår, som de fleste mennesker har vært gjennom denne situasjonen. Spør en lærer eller helst andre studenter for notater, selv om det er veldig sent, for viktige eksamener, det er helt normalt for folk å fortsatt gå over, kontroll og i noen tilfeller omskolering av materiale, selv på dagen av eksamen, så sjansene er de vil ikke finne ut hvor lite du faktisk vet.
 3. 3
  Har et stykke papir for å skrive ned det vesentlige på. Lær formler og få en idé om hvordan du bruker dem. Det ser alltid imponerende hvis du har formler flekk på og gjøre noen forvirrede skritt mot utfallet. Det er subjektive hva et godt skritt og en dårlig / clueless trinnet er i matematikk, og som definitivt kan tjene deg et pass, hvis du vet hvordan du skal gjøre ting.
 4. 4
  Få en før eksamen. Det kan være fristende å være oppe hele natten og revidere men hvis du er trøtt, vil hjernen din ikke fungere skikkelig. Hvis du får en god natt søvn, vil hjernen din være på vakt og du vil sannsynligvis finne du vet langt mer enn du realisert. Spis et godt måltid før du går ut for!
 5. 5
  Prioriter. Tilbring 70-90% av tiden prøver å komme i inngrep med de metoder og lese over formlene. Selvfølgelig kan du glemme å forstå det på dette stadiet - forståelse var hva de andre elevene gjorde i løpet av året, hva du håper på er at du kan liksom komme unna uten å gjøre noe av det. Imidlertid har forståelse hvorfor noe fungerer det fordeler som, mens kan la deg ned, vil sann forståelse av noe ikke. Dette er egentlig avhengig av din evne til å forstå eller huske ting - velge hva som passer deg best.
 6. 6
  Har konstant. Tilbring helt fram til den aller siste sekund kontinuerlig visualisere og gjenta ting du føler er mest viktig å vite i hodet ditt. Så mye av det som du kan. Bare visualisere og prøver å være i stand til å forstå / huske det. Tenk om de problemer som kan oppstå også, for å føle seg forberedt.
 7. 7
  Starte umiddelbart. Gå rett inn i eksamen hall og hvis det ser ut som du kan være i stand til, start på eksamen script før eksamensoppgaven er mottatt og eksamen starter. Du vil sannsynligvis ikke har veldig lang, men du hvis du kan bare få disse bildene, og spesielt de ekle ligninger, du har i hodet ditt ned det vil spare deg så mye tid og mental energi senere, når alt du trenger å gjøre, er å gå tilbake til den første siden og kopiere dem. Det er det du vil - masse og masse ting i den midlertidige minne.

Tips

 • Prøv å ikke la noen distrahere deg.
 • Husk alltid å holde ro og slappe av. Se på spørsmålet nøye.
 • Hvis det ikke er mye tid fokusere på det store bildet ikke de små detaljene.
 • Hvis du føler deg opp til det, og det ikke blir vanligvis ubehagelig eller syk etter å gjøre det, liberale mengder koffein og / eller | energidrikker / mat i løpet av natten kan gi deg den energien du trenger.
 • Det er ingen skade i å trekke et par biter av spørsmålet og gjøre noe nesten tilfeldig med det, hvis du har mye tid igjen på eksamen.
 • Noen ganger tidligere kunnskap og forståelse av materialet eller bare matematikk generelt og en stor innsats i de siste par netter / med timer er noen ganger alt du trenger å trekke gjennom.
 • Se opp, er dette like mye en mulighet til å trekke av noe fantastisk som det er en fryktelig situasjon. Noen mennesker gjør hardt arbeid i matematikk, og du kan være i stand til å hoppe over noen hjørner.
 • Hvis du studerer på forhånd, kan du unngå dette noen gang skjer igjen.

Advarsler

 • Hvis materialet på en avsluttende eksamen er nødvendig for neste kurs, så du kan være bedre å ikke passerer uten å forstå det, den neste kurset vil ende opp med å bli så mye vanskeligere. Dette gjelder spesielt i høyskole / universitet, der du kan ha mer fleksibilitet enn i videregående / high school og kan gjenerobre kurset på din egen tid. Det er én ting hvis du trenger å passere en generell utdanning kravet om å unngå flunking ut, det er en annen sak hvis du ikke trenger å passere til neste år, og vil du virkelig trenger å vite ting i senere kurs.
 • Hvis det er en del av det som du ikke kunne finne ut i løpet av året til tross for å bruke masse tid på det, glem det. Det vil være svært irriterende, men tiden vil bli brukt mye bedre å sette ned hva du forstår i den delen av eksamen.
  • Det er vanskelig, spesielt hvis du vet at du kan ha til å gå glipp av 20% av eksamen fullstendig ved å gjøre det, men du må ta en sjanse.