Wkono

Hvordan bestått juridisk embetseksamen

Jusstudenter ikke bli advokater før de passerer baren eksamen eller "Bar". I mange stater, varer det en utmattende tre dager. En av disse dagene er vanligvis den Multistate Bar eksamen (MBE), som er gitt hvert halvår. De fleste rettsområder smørbrød sine egne eksamener rundt disse datoene. MBE er en 200-spørsmålet multiple-choice standardisert test som dekker seks emner og er designet for å måle en lov skole utdannet generelle kompetanse til å praktisere loven som vil gjelde i alle jurisdiksjoner av Europa. De fleste jurisdiksjoner krever også skrevet essays. Noen, som California, krever ytelse undersøkelser også.

The Bar eksamen er ikke vanskelig å passere selv for den gjennomsnittlige student, så lenge du husker noen grunnleggende forutsetninger. Husk å slappe av og unngå panikk. Ta det ett skritt av gangen. Hele prosessen er utformet for å overvelde deg. Dette er en bløff å ekskludere de lettskremte av hjertet. Stol på deg selv, være snill mot deg selv, og følg stegene under, og du vil gjøre det bra.

Trinn

Hvordan bestått juridisk embetseksamen. Finn en god bar forberedende kurs.
Hvordan bestått juridisk embetseksamen. Finn en god bar forberedende kurs.
 1. 1
  Fullfør jusstudiet. De fleste stater krever en jurist som en forutsetning for å ta Bar. Dette kravet er forvirrende siden jusstudiet gjør veldig lite for å faktisk forberede deg til å ta Bar.
 2. 2
  Finn en god bar forberedende kurs. Både PMBR og BarBri (www.barbri.com) dekke både essay og MBE deler av eksamen. PMBR (www.kaptest.com) er et utmerket valg for MBE forberedelse. Disse kursene gir instruksjon på selve muttere og bolter som er involvert i å ta Bar. AdaptiBar (www.adaptibar.com) regnes av mange den beste online supplerende bar prep program for MBE. Programmet gir kun lisensierte spørsmål fra NCBE og avansert teknologi for å tilpasse seg dine individuelle styrker og svakheter for å maksimere bar eksamensforberedelser.
 3. 3
  Gjøre hva de forteller deg i trinn to. Dette kan virke innlysende, men all god bar forberedelse kurs stresset praksis og opplæring over studie. Nesten hver person som ikke passerer baren mislykkes på grunn av en feil antakelse om hvordan å nærme bar prep.
 4. 4
  Studer bare av feilene du gjør på MBE praksis spørsmål og ved å sammenligne dine essays med sample essays tilbys av prep kurs. Ikke tilbringe timer å lese skisserer. Les dem en gang, og deretter sette dem til side og begynne å trene. Likevel bør du forberede og lagre dine egne én side skisserer som dekker bestemte bar fag. Baren undersøkelse måler hvor godt du oppdager problemene i spørsmålet og en mental disposisjon gir deg en sjekkliste for disse problemene.
 5. 5
  Gjennomgå trinn 4. Hvis du ønsket å vinne Tour de France kan du kjøpe ekspansiv litteratur om vela-fysikk og luftmotstanden. Du kan studere alle aspekter av hvordan å redusere dra co-effektiv og bedre hastighet ytelse. Kort sagt, kan du bli den absolutt beste informert person på idretten selv. Alt dette overlegen opplysninger vil ikke være nyttig for deg mens du gisper og hvese legge mørbanket ut på bakken etter de første 10 minuttene av den første fasen av løpet. Hvorfor? Du kan ikke studere din vei til god ytelse på Tour de France lenger enn du kan for bar eksamen.
 6. 6
  Klar deg selv riktig. Baren eksamen er en utholdenhets test og det krever trening, condition, og praksis:
  • Tog: Rett ut porten start skriftlig prøve essays å prøve essay problemer. Alltid gjøre dette under samme tidspress som vil eksistere ved eksamen. Så ta deg tid til å gjennomgå essay mot sample svar. Ikke bekymre deg for at du ikke har fått en anelse om hva loven er i et gitt område. Identifisere problemene og kontrollere arbeidet senere. Dette er hvordan du lærer. Hver person som ikke klarer nesten uten unntak har sagt "Jeg kjenner ikke loven godt nok til å begynne å gjøre praksis eksamener. Jeg trenger å studere mer først." Denne holdningen nesten alltid garanterer fiasko.
  • Tilstand: for de ti uker eller så må du forberede trenger minst 20 til 50 MBE flervalgsoppgaver en dag. ALLTID ta under tidsbestemt FORHOLD. Ikke bekymre deg at du ikke kan fullføre i tide. Sjekk alle feil svar og forstå hvorfor du gjorde en feil. Mens du gjør dette, vil mønstre begynner å dukke opp. Du vil begynne å gjenkjenne dem og deretter din hastighet og effektivitet vil forbedre.
  • Praksis: Som opptre på Carnegie Hall må du øve, øve, øve. Francis Bacon sa en gang "Truth oppstår lettere fra feil enn forvirring". Ta dette på alvor. Dine feil er hvor du vil mestre denne eksamen. Dine feil er din gullgruve. Verne dem og fortsette å øve og holde å gjøre feil og fortsette å lære fra dem.
 7. 7
  Spise sunt.
 8. 8
  Sover mye.
 9. 9
  Utøve daglig.
 10. 10
  Velg en video spillet og spille det en time om dagen for å forbedre fokus og reaktivitet. Fortsett å spille det samme spillet og forbedre ytelsen. Det vil bidra til å holde deg fokusert.
 11. 11
  Besøke kunstgalleri, chill out - Uansett hva du gjør for å slappe av, gjøre det.
 12. 12
  Fokusere på relevante problemstillinger:
  • Å nøyaktig svare Constitutional Law spørsmål, fokusere på spørsmål om statlig handling, rettssikkerhet, lik beskyttelse, og den første endringen.
  • Når møtt med Kontrakter spørsmål, understreker vilkårene for tilbud og aksept, fokus på muntlige avtaler, understreker noen datoer som er nevnt i det faktum mønstre, og merke dersom salget av varer har oppstått.
  • Å svare på strafferett og straffeprosess spørsmål, fokus på spørsmål om ransaking og beslag, rett til en forsvarer, og Miranda advarsler.
  • Gjør deg kjent med de viktigste Evidence spørsmål om rykter, riksrett, og karakter bevis.
  • For fast eiendom spørsmål, betaler spesiell oppmerksomhet til spørsmål om eierskap og rettigheter i landet. Også, sørg for at du er i stand til å skille mellom en servitutt, profitt, og lisens.
  • For erstatningsrett spørsmål, fokusere på de områdene av uaktsomhet, forsettelig erstatningsrett, og produkter ansvar.

Tips

 • MBE er en utfordrende test og du vil ha et fortrinn hvis du fokuserer på de områder og problemstillinger som er nevnt ovenfor. Lykke til!

Advarsler

 • Ikke stappe morgenen av eksamen. Vellykket forberedelse til Bar krever gradvis condition over en periode. Hvis mulig, unngå andre jusstudenter mindre på bar prep klasser. Gå ut på middag eller se en film. Unngå alkohol og narkotika hvis du har gjort tidligere. Du trenger søvn, ernæring og utholdenhet.