Wkono

Hvordan lage et tilfeldig ord som høres rimelig

Hver gang en stund du kan finne deg selv i den situasjonen av å måtte finne opp et ord for hvilken som helst årsak. De fleste tror kanskje at det bare er fantasien til den personen, men det er virkelig ikke, og alle kan komme opp med imponerende ord som høres fornuftig.

Trinn

Hvordan lage et tilfeldig ord som høres rimelig. Alltid sørge for at du vet hvordan ordet skal brukes i setningen.
Hvordan lage et tilfeldig ord som høres rimelig. Alltid sørge for at du vet hvordan ordet skal brukes i setningen.
 1. 1
  Alltid sørge for at du vet hvordan ordet skal brukes i setningen. For eksempel: hvis du oppretter et ord for å beskrive et verb (Adverb) vil du kanskje vurdere å få slutt på ordet med "ly".
 2. 2
  Pass på at du ikke har for mange stavelser. vanligvis et tall mellom 1 til 3 stavelser kan høres rimelig.
 3. 3
  Husk at stavelser gjøres fra mer enn en konsonant og en vokal. du kan opprette en stavelse som 'Tor' eller 'Min' istedenfor 'Bo' eller 'Si'.
 4. 4
  Etter å ha fulgt alle punktene ovenfor bør du ha noe sånt (1 = konsonant, 2 = vokal): 12 112 + ly. Nå må du sette Vokaler i stedet for 2-tallet. for eksempel: 1e11i (+ ly).
 5. 5
  Tenk på konsonanter som b 's og f-er og r-er i dette tilfellet: B (e) rf (ily)
 6. 6
  Eksempelet ord som nettopp har blitt opprettet er ordet berfily, nå kan du lage en mening som: Berfily (BER-fi-Ly) adjektiv, en person som nyter lov å sette for mye smør på andres popcorn (vanligvis funnet på kino og popcorn stands)
 7. 7
  Som en siste utvei (hvis du har tid og internett-tilkobling eller et atlas) åpne et atlas (eller logge på et nettsted som lokale. Google.com) og se etter morsomme klingende byer og steder, og bruke dem som ord og håper at det skjer ikke å være vekke hjemby (unngå store byer)

Tips

 • Ikke over bruk sikt, fordi du ikke kan bruke "Berfily" for å beskrive alt!
 • Være veldig kreativ, bruk fantasien.
 • Du kan ikke være i stand til å gjøre disse i løpet av sekunder, så du vil kanskje holde noen adjektiver, substantiver, verb, etc. husk, du kan alltid gjøre en betydning for dem senere så du kan bare peke på popcorn fyr og si ( stolt): "Jeg håper at fyren i popcorn stativ er ikke for" Berfily ", fordi jeg er allergisk mot Butter!"