Wkono

Hvordan de skal forsvare seg mot en dårlig sjef

En grunn dårlige sjefer komme unna med upassende oppførsel er fordi det er ingen spor av bevis. Det talte ord kan alltid bli nektet, og hvis det kommer ned til ditt ord mot dårlig sjefens ord, vinner dårlig sjef. Men når du har dokumentasjon som klart indikerer sjefens intensjon, da sjefen din blir ansvarlig og ansvarlig.

Trinn

Hvordan de skal forsvare seg mot en dårlig sjef. Få en kopi av din stillingsbeskrivelse så snart du er ansatt, eller så snart du tenker på det, og oppbevar den for fremtidig referanse.
Hvordan de skal forsvare seg mot en dårlig sjef. Få en kopi av din stillingsbeskrivelse så snart du er ansatt, eller så snart du tenker på det, og oppbevar den for fremtidig referanse.
 1. 1
  Få en kopi av din stillingsbeskrivelse så snart du er ansatt, eller så snart du tenker på det, og oppbevar den for fremtidig referanse.
 2. 2
  Få en liste over dine mål så snart du er ansatt, herunder konkrete målinger av forventet prestasjon, og oppbevar den for fremtidig referanse.
 3. 3
  Få en kopi av alle selskapets retningslinjer som gjelder for arbeidsforholdet, herunder en code of conduct. Disse er vanligvis når du er ansatt, hvis ikke, be for dem. Hvis du er union, spør tillitsvalgt for en kopi av din forening kontrakt.
 4. 4
  Behold en kopi av hvert enkelt dokument arbeidsgiveren din ber deg om å signere.
 5. 5
  Ikke signerer et dokument som inneholder uttalelser som du er uenig.
 6. 6
  Få skriftlig eventuelle nye retninger sjefen din gir deg som er forskjellige fra de oppgaver i jobben din beskrivelse og mål. Hvis sjefen nekter å skrive disse retninger, skrive et memo til sjefen din, inkludert de nye retninger og forklare hvordan den nye retninger i konflikt med jobben din beskrivelse, og spør om din forståelse er en nøyaktig refleksjon av den nye instruksen han / hun ga deg.
 7. 7
  Skriv detaljene for alle diskusjoner du har med sjefen din hvis du mistenker at noe kan være upassende. Del disse notatene med sjefen din i notater, spør om du har forstått riktig. Sørg for å inkludere tid og dato for diskusjon.
 8. 8
  Dato og signere alle skriftlige notater til sjefen din.
 9. 9
  Søke intern hjelp. Hvis sjefen din fortsetter å gi upassende retninger, kopiere en HR manager på fremtidige notater til sjefen din hvor du ber om avklaring.
 10. 10
  Be om bevis. Hvis du er anklaget for å ha gjort noe upassende, be om å se bevis, og ikke diskutere saken før bevis er gitt. Bare si tiltalen er feil, og det er ingenting å diskutere med mindre det er håndfaste bevis - ikke bare noen ord.
 11. 11
  Ta kontakt med din fagforening. Hvis du er anklaget for å ha gjort noe upassende, og du tilhører en fagforening, ta kontakt med tillitsvalgt umiddelbart og be om deres deltakelse i eventuelle fremtidige møter vedrørende kostnad. Hvis du er i ledelse eller har ingen fagforening, fortsetter å benekte tiltalen og nekter å diskutere situasjonen til håndfaste bevis er gitt.
 12. 12
  Unngå at sjefen lage en utskrift av falske anklager mot deg. Hvis det er en utskrift av tiltalen, ikke registrere det under noen omstendigheter. Hvis du er tvunget til signering, skrive på dokumentet som du er uenig med innholdet, men ikke signere.
 13. 13
  Ikke involvere dine kolleger i problemet - De kan bli tvunget til side mot deg eller bli plassert i en vanskelig posisjon som truer deres ansettelsesforhold.
 14. 14
  Søk hjelp fra eeoc. Hvis du tror du blir diskriminert, ta kontakt med Equal Employment Opportunity Commission i ditt område (se lenke nedenfor).
 15. 15
  Lagre alle dine skriftlig dokumentasjon på et trygt sted borte fra arbeidsstedet.
 16. 16
  Oppdater din CV og begynne en jobb søk, så vil du være forberedt i tilfelle situasjonen blir uutholdelig eller blir oppsagt for falske grunner.
 17. 17
  Snakk med venner og familie utenfor jobben, men ikke overbelaste dem ved å gjenta de samme spørsmålene dag etter dag hvis du ikke gjør noe for å forbedre situasjonen.
 18. 18
  Møte med en privat, uavhengig rådgiver eller religiøs leder å diskutere spørsmålet om venner og familie blir utålmodige med deg.
 19. 19
  Opprettholde sunne livsstilsvaner for å unngå å utvikle en stress-relatert sykdom. Spis et balansert kosthold, trene regelmessig og unngå tidkrevende vanedannende stoffer.

Tips

 • Utelukke personlige problemer og synspunkter fra diskusjonen.
 • Hold alle dine kommentarer fokusert på å gjøre en god jobb for din arbeidsgiver.

Advarsler

 • Folk vanligvis ikke slutte jobbene, de avslutter ledere. Det kan være lurt å seriøst vurdere å overføre til en annen avdeling.
 • En dårlig sjef vil trolig ikke liker handlingen for å skrive ned retninger han eller hun gir deg muntlig og kan fortelle deg å slutte. Forklar at du trenger å skrive retninger ned for å sikre at du forstår dem riktig, for å kunne se tilbake på dem hvis du har spørsmål senere, og legge dem til i listen over mål og prestasjoner.
 • Med mindre noe ulovlig eller potensielt kostbart for selskapet som har skjedd ledere vil vanligvis støtte andre ledere. Hvis du er ny til selskapet kan være lurt å begynne å lete etter noe annet. Hvis du har vært der i år, må du være forsiktig før eskalere til sjefen til sjefen din eller HR-avdelingen - de er mer tilbøyelig til å støtte selskapet som sysselsetter dem. Hold god dokumentasjon for å støtte dine krav og kontakte eksterne organisasjoner hvis det ser ut som intern alternativ kan gjøre situasjonen verre.