Wkono

Hvordan bli en wildland brannmann

Syk av å jobbe på kontoret 9-5? Ønsker du å få betalt til og i minst en time hver dag? Å få en jobb på føderalt nivå som wildland brannmann WIIL gi deg mange muligheter i trening, reise og gjøre store penger gjennom slåss wildland branner og reagere på offentlige nødhjelp.

Denne artikkelen forklarer kravene for å bli en wildland brannmann, samt gi informasjon om hvordan du kan søke.

Trinn

Hvordan bli en wildland brannmann. Møt de første essensielle.
Hvordan bli en wildland brannmann. Møt de første essensielle.
 1. 1
  Møt de første essensielle. Du må være en Europa statsborger og minst 18 år for å jobbe som brannmann for føderale byråer eller byråer.
 2. 2
  Være i utmerket fysisk form. Hver wildland brannmann er nødvendig for å oppfylle visse fysiske krav når du starter jobben, og i starten av hver sesong. Din fysiske egnethet vil bli testet gjennom "arbeidskapasitet test" (WCT). Hvert byrå eller byrå krever at du fullfører denne testen før de blir en wildland brannmann:
  • Hovedelementet i den WCT er kjent som "pakke test". Hver brannmann må gjennomgå "hardt" pakke test. Denne pakken testen består av en tre kilometer lang spasertur med en £ 45 pack. Du må være i stand til å fullføre den i 45 minutter eller mindre, ingen jogging eller løping. Det kan være flere fysiske krav, avhengig av hvilken type mannskap du vil bli med.
  • Testen administreres når du først melde seg til tjeneste - hvis du ikke oppfyller kravene til pakken test i utgangspunktet, har du to uker på å ta det igjen, og hvis mislykket andre gang, risikerer du å miste jobben.
  • Hvis du ikke er i form allerede, begynne å trene. (Spesielt holder tunge vekter mens du går opp og ned bakken) og er gode former for trening. For de fleste byråer, starter brannen sesongen om mai så vil du gi deg selv et par måneder med riktig trening på forhånd.
 3. 3
  Se legen din. Den USFS anbefaler at du rådfører deg med lege før trening eller vesentlig øke aktivitetsnivået. Dette er viktig hvis du er og har vært inaktiv, har en historie med en hjertesykdom eller brystsmerter, eller har en joint eller bein problem som kan forverres med en endring i fysisk aktivitet.
 4. 4
  Frisk opp din. Det er en enorm hjelp hvis du er kjent med følgende:
 5. 5
  Bedre sjansene dine ved å ta klasser. Hvis du ikke har noen tidligere erfaring med wildland slukningsarbeid, er det grunnleggende klasser som du kan være i stand til å fullføre lokalt. Gjør disse kan øke sjansene for å bli ansatt. De grunnleggende brann kursene er S-130 Brannmann Opplæring og S-190 Innføring i Wildland Brann Behavior. Bedre ennå, vurdere å forfølge en grad i brann vitenskap. Ta kontakt med din State Forestry byrå eller Community College for å se om de tilbyr noen av disse klassene.
 6. 6
  Har god lagånd. Du vil bli forventet å komme overens med den som er i mannskapet ditt - ditt liv og andres liv vil avhenge samarbeidsvillig atferd. Jobben vil kreve at du jobber med et bredt spekter av mennesker, noen ganger i par, noen ganger med lag så stor som 20. Din evne til å kommunisere godt og komme sammen med dine besetningsmedlemmer, mannskap veiledere og andre i friluftsområder brann forvaltningsorganisasjon er avgjørende.
 7. 7
  Knytte kontakter. Du vil få en mye videre i din søken etter å få en jobb ved å ringe og stoppe ved kontorene til brann personell. Gå til din lokale ranger station, enten det er en National Parks kontor, US Forest Service stasjon eller Bureau of Land Management (BLM) stasjon. Forklar til personen i resepsjonen at du er interessert i å bli en wildland brannmann og spør:
  • Om det er noen brann personell stillinger som kan være tilgjengelig;
  • Om du kan snakke med noen som kan hjelpe deg å oppnå dette målet;
  • Still spørsmål som: "Hvilke stasjoner ansetter?" og "Med min erfaring, ville hvilken posisjon jeg kvalifisere for?", og "Er det noen som kan hjelpe meg med søknadsprosessen?".
 8. 8
  Være vedvarende! Hvis du finner en stasjon du ønsker å arbeide, besøke den. Møt kapteinen og de andre som jobber der og spør dem spørsmål om deres karrierer, om hvordan du kan bli en del av det, og be dem fortelle deg om hva det er virkelig som å være en wildland brannmann. Finne ut sine egne inntrykk av jobben kan hjelpe deg å få en bedre ide om hvorvidt dette er en god karriere alternativet for deg.
 9. 9
  Gjelder. Etter at du har gjort kontakter og startet prosessen med å komme i form, er det på tide å søke. Dette er dagens viktigste måter å anvende (koblingene er gitt under "Kilder og Sitater"):
  • US Forest Service jobber - gjennom Avue digitale tjenester;
  • BLM, BIA, eller National Park Service (alle under Department of the Interior) - søke gjennom Europa Jobs;
  • Brann Integrerte Rekruttering Sysselsetting Systems (branner): Under denne ansettelsesprosessen kan du velge opptil sju forskjellige steder i Department of the Interior bruke ett program.
  • Søke etter jobber på disse foreslåtte sider. Skriv inn "brannmann", "skogbruk Aid", eller "Skogbruk tekniker" i søkefeltet og arbeidsplasser skal dukke opp på neste skjerm for deg.
  • Fyll ut søknadsskjema. Vær oppmerksom på at å fylle ut søknader på disse sidene kan være litt vanskelig på grunn av måten de er formulert og satt opp. Er du i tvil, eller hvis du har problemer å fylle ut søknader, be om hjelp fra en menneskelig ressurs person på din lokale føderalt byrå i valg distriktskontor.
 10. 10
  Når vellykket, før du starter dine plikter, fortsetter treningen som skissert ovenfor. I tillegg finne ut om det er noen spesifikke treningen du kan gjøre før du starter arbeidet. Andre ting å vurdere omfatter:
  • Breaking i støvlene. Du vil bli levert med de fleste elementer som trengs (hjelm, skinnhansker, brannsikre klær, ryggsekk, telt, etc.), men du må kjøpe dine egne støvler og US Fish & Wildlife Service anbefaler at du bryter disse i før du slår opp til tjeneste!
  • Finne ut om boliger alternativer. Finne ut om boliger er gitt, hvis utleieboliger er i nærheten, etc., før du svinger opp til tjeneste.
  • Sørge for at din vilje, fullmakt, etc., er i up-to-date rekkefølge.

Tips

 • Slå opp wildland brann nettsteder og forskning sine materialer for å få så mye kunnskap som mulig av jobben og hva det innebærer.
 • Jobben krever mye vandring. Det er måten du kommer til de fleste branner siden de er i skogen. Noen dager vil du gå opp til sju miles for å komme inn i en ild som ikke kan kjøres til, men mesteparten av tiden vil du vandre i gjennomsnitt 2-3 miles per dag under en brann oppdrag. For å komme i form til denne jobben, er det beste du kan gjøre for å gå tur. Sett på en lett pakke å begynne med og gradvis øke vekten, bærer vekter er også en god øvelse aktivitet.
 • Du vil mest sannsynlig bli ansatt som en midlertidig ansatt til å begynne med, men når du har foten i døren, kan du se nærmere på å bli plukket opp som fast ansatt.
 • Ha en god holdning og en vilje til å arbeide hardt.
 • Det finnes også statlige arbeidsplasser i wildland slukningsarbeid - gjøre en online søk for stillinger i din egen stat.
 • Ferdigheter med en motorsag er svært viktig, vil erfaring med en sag hjelpe mye.