Wkono

Hvordan overleve i en militær skole

Blir sendt til militær skole er en stor forandring. Du forlater hjemmet muligens for første gang. Du forlater venner og familie, og går inn i et liv som er mer strukturert enn hva du er vant til. Dine foreldre kan ha sendt deg til noen av en rekke årsaker, kanskje fordi de hadde atferdsproblemer med deg. Uansett, er du på vei til militære skolen, så har tenkt på å gjøre det beste ut av det.

Trinn

Hvordan overleve i en militær skole. Vær oppmerksom på at du skal bo i en brakke eller sovesal.
Hvordan overleve i en militær skole. Vær oppmerksom på at du skal bo i en brakke eller sovesal.
 1. 1
  Vær oppmerksom på at du skal bo i en brakke eller sovesal. Det kan være bedre å la verdisaker hjemme for å sikre at de ikke blir stjålet.
 2. 2
  Rang og posisjon er reglene, så adlyde ordre uten å klage. Squad ledere kan gjøre det vanskelig for deg, med mindre du som bestilt. Dette er ikke en sommerleir, er du her for å lære og å bli en leder. Vis respekt, selv om du ikke føler det. Disse menneskene er profesjonelle, og deres jobb er å trene deg i respekt, lydighet og militære protokollen, og de vet hvordan de skal gjøre det.
 3. 3
  Bli venn med TAC (taktiske offiserer). Bare vise dem at du er på skolen for å lære, og du er oppriktig, og de vil ikke plage deg.
 4. 4
  Bli kjent med romkameraten din eller romkamerater tidlig på slik at du kan bestemme om du foretrekker å finne nye. Hvis du er tildelt et rom, kan du ikke få lov til å velge dine egne room mates, slik at du kan ha å gjøre det beste ut av det.
 5. 5
  Fokus på din fremtid under og etter skolen. Dette vil gjøre deg mer positive, og motivere deg til å gjøre ditt beste. Du er her for en grunn, så ikke glem hva det var.
 6. 6
  Gå med strømmen. Iført uniformer er en måte å fremme comraderie og likestilling, samt å lære å lytte og adlyde uten å klage. Marching er der for å hjelpe deg å være en del av gruppen, og å fremme samarbeid og koordinering.
 7. 7
  Holde rommet ditt rent og klar for noen overraskelse inspeksjoner. Hver person i et rom er individuelt inspiseres, i stedet for hele rommet selv. På denne måten hver beboer er ansvarlig for å holde sitt eget område rent og ryddig.
 8. 8
  Ser frem til krigsspill. Du er utrolig heldig som får delta på disse fordi de anses belønninger. Ikke hopp ut på dem. Nyt dem når de kommer rundt. Hvis skolen din ikke holder krigsspill, foreslå dem en gang i måneden.
 9. 9
  Være i stand til å forberede deg på en disiplin Review Committee, selv om du er uskyldig eller bare et vitne. Ikke kutt klassen som du vil bli fanget. Hater ikke foreldrene dine. De elsker deg og bare gjør det som er best for deg. Humor dem, og du kan få la ut for god oppførsel. Det koster mye penger å sende deg dit, la dem vite om de får en avkastning på sine investeringer.. De kan effekten endre og hjelpe deg ut av vanskelige situasjoner.
 10. 10
  Kom deg ut ved å gjøre ett av følgende:
  • Oppfører
  • Forbedring (fungerer godt i kombinasjon med oppfører)
  • Eksamen
  • Uttak og joint melde deg på den lokale community college
 11. 11
  Unngå de tingene som gjorde at du skal sette deg i militær skole hvis det ikke var ditt valg. For eksempel narkotika, dårlige venner, skulke skolen, osv. Det er noen virkelig ubehagelige straffer for disse aktivitetene i skolen.
 12. 12
  Vær oppmerksom på at noen mennesker hater stedet, mest av personlige grunner. Unngå disse menneskene, de vil bare komme i veien senere og prøve å bringe deg ned med dem.
 13. 13
  Ta ansvar, da dette er en enkel måte å bli forfremmet. Blir gitt privilegier og spesiell behandling.
 14. 14
  Finn ut hva grenen av militær skolen er etterlignet. Hvis det er en Marine skole eller Taktiske offiserer (Tacs) er for det meste Marines, lære Marine Corps tradisjoner og finn ut hvordan du kan bygge "rapport" med dem. Finn ut hva disse kvoter gjorde i tjenesten og diskutere det med dem, spesielt hvis du føler at du ønsker å bli med i militæret. Husk at Marine Corps er den mest elite av alle amerikanske militære grener, og Marine instruktører vil være det vanskeligste å imponere.
 15. 15
  Bygge opp et godt omdømme. Hvis du er en god gutt og alle de folk vet det, når du får problemer, kan de hjelpe deg. Dette betyr ikke at du kan få problemer ofte eller misbruke den personens tillit, som han eller hun vil ende opp med å miste troen på deg. Gjør mål for deg selv etter skolen, for eksempel college, ny bil, ny jobb, ny venn, eller en helt ny måte å leve på. Listen er endeløs avhengig av deg og dine mål.

Tips

 • Gode ​​førsteinntrykket er svært viktig. Du ønsker ikke å gå av som en die-hard opprører eller en tårevåte brown-nose. Så har et godt rykte på deg selv. Unngå folk som kan bringe deg ned eller gjøre deg vises dårlig.
 • Ikke bli deprimert om situasjonen, finne måter å vokse deg personlig i det, utvikle din karakter.
 • Ustabil om gruppen dusjing? Du bør venne seg til og være i stand til å takle det fordi noen skoler har innvielsesritualer du ikke vil like.

Advarsler

 • Ikke leve i frykt. Rapportere noen som er vondt eller misbruke deg. Alle vil beskytte deg mens du pisker den fyren ned. Ingen liker en pedofil, og han kan ikke skade deg med en tidligere Sergeant Major av Marine Corps i hans vei.
 • Snike ting forbi kontrollpostene på egen risiko. De kvoter har vært der en stund og har sett nesten alle triks i boken.
 • Ikke unngå å rengjøre selv. Du vil ikke liker å ha fire gutta kaste deg naken inn i dusjen, dekke deg med såpe, og bruke et toalett bolle scrubber å rense deg.